2789
عنوان

چی کارکنم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 350 بازدید | 39 پست
چرا دعوا شه؟ تو خیلی با ارامش بگو عزیزم حسم اینه ، درسته؟ اگر میگم بخاط اینه که ازت دل چرکین نشم ...

الان نمیشه دلخورم ازش تا دیروز هرچی میگفتم برام بخر میگفت بزار بریم دبی اونجا معدنشه الان میگه خیلی خرج نزاری رو دستما

میزارم فردا قبل رفتنش میگم

گروه قرمز🤫😐وزن اولیه ۹۰ ⁦☹️وزن فعلی ۸۷ وزن هدف۶۰تاریخ شروع:۹۸/۷/۱۸
یه ماه عسل میخوام برما کوفتم میکنه این مارهفت خط

ولش کن بابا.مگه چن بار آدم تو عمرش میخاد بره ماه عسل.هرجا میخای برو و هرجور میخای زندگی کن حداقل بعدا با خودت نمیگی دلم میخاس ماه عسل فلان جا برم و نرفتم

انرژی مثبت باش

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ولش کن بابا.مگه چن بار آدم تو عمرش میخاد بره ماه عسل.هرجا میخای برو و هرجور میخای زندگی کن حداقل بعد ...

من میدونم دیگه زنگ زده که واسش خرج نکن

قبلنم سر تلویزیون وبنر بساطش که رسممونه داماد بخره وقتی خونشون فهمید شوهرمو ورداشت برد اتاق

ببین برو . اگه شوهرت داشته باشه میاره خرج میکنه. به شوهرت بگو باشه همین بسه فوقش کم اوردیم میایم ایران خرید عید. اونجا هرچی خوشت اومد بگو داری اینم بخریم؟

مرگ انسان گاهی اوقات از نبود نبض نیست مرگ یعنی حال من با دیدن انگشترش 

راس ميگه دبي گرونه

به نظرم برو تركيه اگه هدف اصليت خريده

بعدشم الان با هزينه دبي ميتوني يك هفته بري مالزي

هرچند كه مالزي هم واسه خريد گرونه

توى اين مملكت  بخل و حسادت و تنگ نظرى  شغل دوم اكثر مردمه...!عزت اله انتظامى /ديالوگ ماندگار /خانه اى روى آب
الان نمیشه دلخورم ازش تا دیروز هرچی میگفتم برام بخر میگفت بزار بریم دبی اونجا معدنشه الان میگه خیلی ...

همیشه گغت و گو بهترین کاره

سلام اگر نی نی توو دلت نمیاد تاپیک منتظرای نی نی منو بخون!اگر دنبال روابط خوب با پدر و مادر خودت و پدر مادر همسرتی معجزه رو بخون!اگر با شوهرت فسقل مشکل داری معرفی و پایان دعوا ها رو بخون و هر سوالی داشتی من در خدمتم!اگر ویار و بارداری خستت کرده ویار من رو بخون!و ...ویژگی خاص نی نی سایت رو حتما بخون
راس ميگه دبي گرونه به نظرم برو تركيه اگه هدف اصليت خريده بعدشم الان با هزينه دبي ميتوني يك هفته بر ...

اخه شوهرم با سامسونگ کار میکنه امتیاز داشته سفر اون مجانیه برای این میریم دبی

من میدونم دیگه زنگ زده که واسش خرج نکن قبلنم سر تلویزیون وبنر بساطش که رسممونه داماد بخره وقتی خونش ...

تنها چیزی ک میتونم بگم اینه ک کاملا زیرپوستی شوهرتو جذب خودتت کن ک دیگ ب حرف اونا اهمیت نده البته حالا یه دفه نمیخادزیادی باهاش مهربون شیا میفهمه بخاطر این جریاناته

انرژی مثبت باش

من هركشوري كه بخوام برم يا يك شب قبل يا همون روز به خانواده شوهرم ميگم اصلن قبلتر نميگم كه بخوان حرف مفت بزنن

توى اين مملكت  بخل و حسادت و تنگ نظرى  شغل دوم اكثر مردمه...!عزت اله انتظامى /ديالوگ ماندگار /خانه اى روى آب
همیشه گغت و گو بهترین کاره

الان بگم به نظرت؟بگم امیر دلیلی داره عوض شد حرفت واینا؟

خب دیگه چی بهتر از این ک سفر یه نفرتون مجانیه.پس این مادرشوهرت چشه؟خدا ب راه راست هدایتش کنه

انرژی مثبت باش
تنها چیزی ک میتونم بگم اینه ک کاملا زیرپوستی شوهرتو جذب خودتت کن ک دیگ ب حرف اونا اهمیت نده البته حا ...

دارم دیوونه میشم قبل عروسی قول داد تو هیج مسئاله ای اونا نتونن دخالت کنن

خوب پس خوبه 

حتمن برو از فرصت استفاده كن

عزيزم خريد هميشه هست هرچند كه جز جدانشدني سفره

ولي تهرانم ميتوني هرچي بخواي بخري

بيشتر برو اونجا تفريح كن

خب دیگه چی بهتر از این ک سفر یه نفرتون مجانیه.پس این مادرشوهرت چشه؟خدا ب راه راست هدایتش کنه

مشکلش خرید کردنه تازه وقتی فهمید هواپیما فرست کلاسه و اتاق هتل وی ای پیه و هزیته من۲وخورده ای در اومده عین چی چشاشو گرد کرد چراااا اینقدر گرون

الان بگم به نظرت؟بگم امیر دلیلی داره عوض شد حرفت واینا؟

هرموقع حالش خوش بود بگو

ولی اینجوری نکن که هزارجور قضاوت راجع به شوهر بیچارت کنی

سلام اگر نی نی توو دلت نمیاد تاپیک منتظرای نی نی منو بخون!اگر دنبال روابط خوب با پدر و مادر خودت و پدر مادر همسرتی معجزه رو بخون!اگر با شوهرت فسقل مشکل داری معرفی و پایان دعوا ها رو بخون و هر سوالی داشتی من در خدمتم!اگر ویار و بارداری خستت کرده ویار من رو بخون!و ...ویژگی خاص نی نی سایت رو حتما بخون