2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

میدونم هیچ ربطی نداره به تاپیک

ولی من نتیجه دیدم واقعیه اگه خواستید بگید تو یه کتابی نوشته بود چطور بفهمیم به حاجتمون (عشق یک طرفه، عشقمون ، قبولی دانشگا ، بارداری ،خونه خریدن ،کار، و.......)میرسیم یا نه اگه کسی خواست بدونه بیاد تاپیکم بهش یاد میدم خیلی واقعیه و روشش از طرف یه شهیدیه

دوستم کل کتاب فارسی رو خوند برای نوبت دوم نهایی ۱۰ شد من چند درس بیشتر نخوندم فقط قلمرو هارو خوندم ۱۳ شدم هنوز که هنوزه میکوبه تو سرم که آره تو دروغ میگی نخوندی من روز قبل امتحان حالم بد بود رو تخت بودم عصر شروع کردم به خوندن 

برادر شوهرم مدام اذیتم می‌کنه و بهم پیام میده این ترسناک ترین اتفاق زندگی منه که جرات بازگو کردنش رو ...

به شوهرت نشون ندادی؟؟ 

میتونی یواشکی به مادر پدرش بگی جلو بچه شون رو بگیرن

💕هُوَ رَبُّ المُستَحیل و أنت تبكي عَلَي المُمكن ,او خداوند ناممکن هاست،در حالی که تو بر ممکن ها گریه میکنی...💕
عجیب و غریب رو نمیدونم ولی نوجوان و خام که بودم خیانت یه زن رو دیدم چن بار اخرسر رفتم به خواهرش گفتم ...

شاید از خواهرش آتو داشته 

کاشکی اینقدر خیانت زیاد نباشه.. عشق نباشه همین میشه هر چند علم گفته عشق برای وفاداری لازم نیست

به شوهرت نشون ندادی؟؟ میتونی یواشکی به مادر پدرش بگی جلو بچه شون رو بگیرن

وای شوهرم اگه بفهمه خون به پا میشه مطمئنم که شوهرم طرف منه اما خانوادش اصلا درک این قضیه رو ندارن مجبورم هرطور شده بسازم و بد ماجرا اینه ک تو ی ساختمونیم و من همیشه تن و بدنم میلرزه