2777
2789

دوره زنای توسری خور دیگه تمام شد

یعنی چه که زن فقط باید بشوره بسابه بپزه بچه داری کنه

بنظرم همه اینا باید تقسیم بشه،چندروز زن آشپزی کنه

چندروز مرد

اگرم مرد نمیتونه آشپزی کنه ببره بیرون

چندروز درهفته

بعدم خونه گرفتن وظیفه شوهره اینقدر از پول تو جیبی و خرج و مخارج خودتون نزنید برا پس انداز وخونه گرفتن

زن رو خدا برا نازکردن آفریده نه برا رنج و سختی کشیدن و توسری خوردن

اوکی اون مرد هم میگه پس تو هم نصف هفته برو سرکار

🙄 حرف از عدالت میزنید خب پس عدالت برای مردی که هشت ساعت کار کرده خسته و کوفته میاد خونه و فقط توقع یه خونه گرم رو از همسرش داره، کجاست؟ نه که بیاد ببینه همسرش غذا هم درست نکرده پا رو پا انداخته میگه نوت توئه غذا درست کنی!

اینجا نی نی سایته، اینجا بعضیا خرج روزانه شون، درامد ماهیانه خیلیامونه. اینجا حرف از بی عدالتی و ظلم علیه زنانه. اینجا نظرکرده زیاد داریم، اونایی که موکل دارن، حس ششم دارن، اونایی که خواب زیاد میبینن ولی نمیگن شب قبلش شام چی خوردن. اینجا نی نی سایته، جایی که از تنهایی بهش پناه میبریم، با هم حرف میزنیم، جر و بحث میکنیم، خیلیا اینجا زندگی میکنن، هویت دارن، دوستاشون اینجان. همه نوع ادمی هم اینجاست، کنکوری و غیر کنکوری و مجرد و متاهل و باردار و زائو و در شرف طلاق و طلاق گرفته و فیک و اصل و اصیل و فقیر و غنی. 🫂 ولی با هم مهربون باشیم ، چون شاید در دنیای واقعی، همه مان به همان چند کلمه ارامبخش نیاز داشته باشیم... الا بذکر الله تطمئن القلوب

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مگه مرد آدم نیست یعنی چی این حرفا.. برید تو زندگی میفهمید این حرفا کشکه.. من خودم شاغلم غذا هم همیشه خودم میپزم غیر از روزایی که حالم خوب نیست.. اما خرج زندگی کلا با شوهرمه و پول خودم هم فقط برای خودم.. ی تعادلی باید تو زندگی باشه

لطفا لایک نکنیییییید

اینا فقط تو تئوریه ، تو عمل نمیشه اجرا کرد و جنگ اعصاب میشه

عزیزم اگر همون اوایل که برا خواستگاری اومده باهاش طی کنید

میشه خوبم میشه.

ولی برا زنی که یک عمر ازخودش گذشته تو زندگی دیگه جواب نمیده چون تبدیل به وظیفه شده براش

ولی مردی که ۷ صبح میره سرکار ۸ و ۹ شب برمیگرده وظیفهای در قبال امور منزل نداره حتی اگه مپلا خانومش معلمی چیزی باشه

ولی اگه هر دو طرف تایم کارشون زیاد و شغل سختی باشه اون باز یه حرفی

به هر حال هر کسی باید یه مسئولیتی به عهده بگیره

زندگی مشترک اسمش روشه مشترک

ولی با خرج کردن حقوق خودمون موافقم باهات

مگه مرد آدم نیست یعنی چی این حرفا.. برید تو زندگی میفهمید این حرفا کشکه.. من خودم شاغلم غذا هم همیشه ...

باز این حرفی که زدم بیشتر برا زوجی که هردو شاغلن بیشتر صدق میکنه

بلاخره هردو دارن بیرون کارمیکنن و این ظلمه که فقط خانوم بیادخونه زحمت بکشه

شوهرهم باید کمک کنه

باز این حرفی که زدم بیشتر برا زوجی که هردو شاغلن بیشتر صدق میکنهبلاخره هردو دارن بیرون کارمیکنن و ای ...

حرف شما در صورتی اوکیه که هردوطرف هزینه کنن برای زندگی،اونجوری باید کارا تقسیم شه بین زن و مرد

لطفا لایک نکنیییییید

عزیزم داری میگی زندگی مشترک، هر دو باید برای زندگی تلاش کنندمخصوصا با شرایط اقتصادی و اوضاع خراب ممل ...

کسی که تجربه زندگی مشترک بخصوص توی این روزهای وحشتناک رو داره اینطوری حرف نمی زنه

اینها احتمالا فانتزی صورتی و گوگولی یه دختر نوجوان هست که کلا درکی از زندگی مشترک نداره