برگ_سرخ مدیر عضویت: 1403/08/21 تعداد پست: 217 عنوان تجربه های عجیب که دیگران باور نکردن | مشاهده متن کامل بحث + 1197 بازدید | 35 پست بیاید صادق باشیم، ما که همو نمیشناسیم.تو زندگی تون چه اتفاق عجیب و غریبی افتاده که کسی جدی نگرفت؟ 1404/02/15 | 00:11 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
7sky7sky عضویت: 1402/03/16 تعداد پست: 266 شب بود روی پشت بوم خونه مون تنها بودم بازی میکردم همیشه اونجا یه جورایی پاتوقم بود و مثل حیاط بود ب ... واقعا جالبه برام قبلا شک داشتم که وجود دارن اما حالا مطمئن شدم ولی واقعا چرا فرود نمیان فقط همینجور دور میزنن میرن عجیبه
1403aaa عضویت: 1403/01/12 تعداد پست: 2614 واقعا جالبه برام قبلا شک داشتم که وجود دارن اما حالا مطمئن شدم ولی واقعا چرا فرود نمیان فقط همینجور ... چون ماله زمین نیستن اونا زندگی هیچ وقت آسون تر نمیشه تو قوی تر شو❤️🌱 واینکه بترس از بازی که فکر میکنی توش برنده ای👍
7sky7sky عضویت: 1402/03/16 تعداد پست: 266 چون ماله زمین نیستن اونا میان دور میزنن میرن فقط واسه سرگرمیواقعا داستانت جالب بود خیلی دوست دارم بدونم این بشقاب پرنده چیه چون قبلا توی اخبار هم دیدمش
ناروینم عضویت: 1399/08/04 تعداد پست: 19879 خطمو عوض کردم اما خب به واسطه مادرشوهرم یا خواهر شوهرم باز پیدا میکنه شمارمو نمیتونم که ندم به اونا ... بلاکش کن ... انشاالله خدا کمکت کنه و اونم رسوا که دیگه مزاحم ناموس داداشش نشه .... 💕هُوَ رَبُّ المُستَحیل و أنت تبكي عَلَي المُمكن ,او خداوند ناممکن هاست،در حالی که تو بر ممکن ها گریه میکنی...💕
1403aaa عضویت: 1403/01/12 تعداد پست: 2614 میان دور میزنن میرن فقط واسه سرگرمیواقعا داستانت جالب بود خیلی دوست دارم بدونم این بشقاب پرنده چیه چ ... دقیقا شبیه همونایی بود ک دیدیم تو اخبار یا گوگل اینقدر تابلو و شبیه بود ک منه بچه ۱۳ساله تو نگاه اول فهمیدم سفینه س گاهی اوقات هنوز بعد گذشت ۱۸ سال این ترس میاد سراغم ک نکنه اگه فرار نکرده بودم منو با خودشون میبردن 😂 زندگی هیچ وقت آسون تر نمیشه تو قوی تر شو❤️🌱 واینکه بترس از بازی که فکر میکنی توش برنده ای👍
7sky7sky عضویت: 1402/03/16 تعداد پست: 266 دقیقا شبیه همونایی بود ک دیدیم تو اخبار یا گوگل اینقدر تابلو و شبیه بود ک منه بچه ۱۳ساله تو نگاه اول ... بعد فضایی میشدی