2777
2789
عنوان

دعانویس

352 بازدید | 26 پست

من دوبار تو زندگیم رفتم هر دو بارش اگه شوهرم کنارم نبود سکته کرده بودم از بس که فضای اونجا سنگین و وحشتناک بود تپش قلب گرفته بودم ولی دفعه اول واقعا معجزه دیدم 

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

دنبال این چیزا نرید پای اجنه رو به زندگیتون باز نکنید

نه من واقعا نیاز داشتم که برم و باید میرفتم سال ۹۰ بود زندگیم داشت از هم میپاشید ترس عجیبی بعد زایمانم اومد تو وجودم بی دلیل از همه وحشت داشتم طوریکه شوهرم میگفت طلاقت میدم دیگه خستم کردی 

اول خدا بعد قران بعد حرز امام جواد علیه السلام 

به نیت سلامتی و ظهور آقامون( اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم) ✨                                                                       

بعد اینکه بچم بدنیا اومد اینطوری شدم البته یه بار دخترعموی شوهرمو که اومده بود دیدن بچم تو اتاقمون دیدم همینکه منو دید هول شد اومد بیرون ، نمیدونم چیکار میکرد اونجا شاید طلسم گذاشته بود ، چون بخدا قسم بعدش اینطوری شدم 

نه من واقعا نیاز داشتم که برم و باید میرفتم سال ۹۰ بود زندگیم داشت از هم میپاشید ترس عجیبی بعد زایما ...

چی بگم خودت میدونی ولی کاش بیشتر تحقیق کنی و البته با یه عالم دینی مشورت کنی تا متوجه منظورم بشی خیلی طولانیه من بگم شاید قبول نکنی ...ولی اینو از من داشته باش که قرار نیست همیشه خواسته ات رو براورده کنن و دفعه های اول کارت رو راه میندازن که هی دوباره بری سمتشون تا قشنگ وارد زندگیت بشن ...عزیزم هیچ قدرتی بالاتر از خدا نیست از خدا و ائمه کمک بخواه نه دعانویس و رمال که هم تو سوره بقره اومده و هم پیامبر گفتن کسی که دنبال اینچیزا بره هم این دنیا و هم آخرتش رو آتیش میزنه و خودش به مرور اجازه ورود شیاطین و اجنه رو بهشون میده..... 

استارتر به حرفام فکر کن با عالم دینی مشورت کن کامل برات توضیح میده دیگه نرو سمت اینا چون عواقبش رو بعدا میبینی 

💕هُوَ رَبُّ المُستَحیل و أنت تبكي عَلَي المُمكن ,او خداوند ناممکن هاست،در حالی که تو بر ممکن ها گریه میکنی...💕
چی بگم خودت میدونی ولی کاش بیشتر تحقیق کنی و البته با یه عالم دینی مشورت کنی تا متوجه منظورم بشی خیل ...

ممنونم عزیزم از راهنماییتون من واقعا مجبور شدم حتی خانوادم که اصلاً و ابدا اعتقادی به این خرافات ندارن میگفتن برو چون چاره ای نداشتم روز به روز بدتر میشدم نمی‌تونستم کنار شوهرم بخوابم ازش میترسبدم فکر میکردم خودش نیست ولی شک ندارم طلسم شده بودم 

چی بگم خودت میدونی ولی کاش بیشتر تحقیق کنی و البته با یه عالم دینی مشورت کنی تا متوجه منظورم بشی خیل ...

میگم سرکتاب بازکردن هم راجن وایناروبازمیکنه به زندگی

۷۵.۹۲۸۰
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز