2821
2789
عنوان

دعانویس

| مشاهده متن کامل بحث + 353 بازدید | 26 پست
رفتی بهت چی گفت مشکلت رو

دقیقا یادم نیست فقط اون کارایی که گفت رو انجام دادم و بعد یکی دو ساعت بهتر و بهتر شدم ولی همینکه قرآن رو باز کرد بلند گفت بعله چند نفر برات دعا گرفتن البته خودم مطمئن بودم 

پس اگه سرکتاب بازکردن باشه راه جن وایناباز نمیشه توزندگی؟

عزیزم سر کتاب میدونی چیه؟؟ کاش بیشتر تحقیق کنید من انقدر تو این سایت توضیح دادم خسته شدم دلم نمیخواد هیچ کدوم از آدم های اسیر این چیزا بشن .... 

میگن فلانی سیده سر کتاب قرآن باز میکنه ....دقت کردید چرا اون قرآن فقط دست اونا هست و تو هیچ کتابخونه ای نیست یا حتی تو حرم امام ها هم نیست قرآن مخصوصیه... . یه استاد الهیات دانشگاه تهران میگفت ، تو سوره حمد به این کوچیکی  اگر یک حروف جا به جا بشه ۶ تا اسم شیطان هست ،، پس اون کتاب مخصوص و قرآن اونا با قرآن عادی فرق داره به این دلیل به ظاهر مشخص نیست ولی حروف تغییر شده داره ... 

میگن نه فلانی سیده ،مگه هر سیدی خوبه؟؟ امام زمان ما رو کی لو داد و باعث غیبت طولانی اش شد ، عموش که یه سید بود...ربطی نداره اصلا 

و اینم بگم همیشه دفعه های اول که افراد میرن سراغ اینچیزا به طور معجزه وار مشکلشون رو حل میکنن که دوباره وسوسه شن برن سمتشون ...ولی بعدها با مشکلات بزرگتر و بدتر رو به رو که میشن هیچ تازه پای شیاطینم به زندگیشون باز شده... 

💕هُوَ رَبُّ المُستَحیل و أنت تبكي عَلَي المُمكن ,او خداوند ناممکن هاست،در حالی که تو بر ممکن ها گریه میکنی...💕

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

ممنونم عزیزم از راهنماییتون من واقعا مجبور شدم حتی خانوادم که اصلاً و ابدا اعتقادی به این خرافات ندا ...

طلسم و جادو که وجود داره ..ولی برای از بین بردنش سمت این چیزا نرو به خدا بعدا به حرفم میای ، دیگه نرو سمت اینکار تا وقتی خدا هست چرا از بنده خدا بخوای

💕هُوَ رَبُّ المُستَحیل و أنت تبكي عَلَي المُمكن ,او خداوند ناممکن هاست،در حالی که تو بر ممکن ها گریه میکنی...💕
عزیزم سر کتاب میدونی چیه؟؟ کاش بیشتر تحقیق کنید من انقدر تو این سایت توضیح دادم خسته شدم دلم نمیخواد ...

من کتابشون رودیدم اصلاقرآنی نیست ولی یه چیزای مضخرف وتکراری که به خوردهمه میدن ستاره ت ستاره ی فلان شخصه خوش قدم خوش روزی وفلان...به همه هم همینومیگن بعدسری اول مشکلوباموکل حل میکنن ولی همون شخص دعانویس اگه بدباشه اسم طرف رومینویسه هی براش سنگینی میندازه تامشتری دائم بشه اگرم دعانویسه خوبی باشه بازم فرقی نمیکنه اولین دعامشکل نیست این که هی طرف بره دعابگیره بده چون سنگینی رو سنگینی میفته طرف روبیچاره میکنه

میگم سرکتاب بازکردن هم راجن وایناروبازمیکنه به زندگی

بله صد در صد ....من بگم شاید بی تاثیر باشه ولی حرفم شاید یه تلنگر باشه که خودتون وقت بذارید درباره اش خوب تحقیق کنید نه از هر جایی ،از عالم های دینی ، از اساتید دینی  پرس و جو کنید بخونید دربارش به حرفم میرسید 

برای رفع مشکلات نذر سوره یس کن مثلا بگوفلان مشکلم حل بشه هرروز یا۷بارسوره یس میخونم دوم نمازکن فیکون حضرت عباس رد خورنداره دوبارش رومیخونی یک بارش رونگه میداری وقتی حاجت رواشدی میخونی سوم نمازروز جمعه استغاثه به حضرت فاطمه چهارم نمازحاجت امام علی که اونم روزجمعه بایدخوند،اینایی که گفتم عالین 

من کتابشون رودیدم اصلاقرآنی نیست ولی یه چیزای مضخرف وتکراری که به خوردهمه میدن ستاره ت ستاره ی فلان ...

دقیقا منم همینو میگم ،اون قرآن به ظاهر آیه آیه اش شبیه قرآن اصلی ولی نیست چون اون وسط ها حروف جا به جا شده داره اسم شیاطین میخونن صداش میکنن دیگه .... بعدم پاشون به زندگی باز بشه بدتره ،، یکی از خادم های حرم امام رضا میگفت یه مادر و دختری بودن چندین روز میومدن حرم گریه های وحشتناک میکردن شدید ،میگفت دیگه من کنجکاو شدم رفتم از زنه پرسیدم مادرجان چیزی شده مشکلت چیه ، گفت من دخترم خواستگار نداشته رفتم پیش ذعانویس گفتن بختش رو بستن خلاصه دعانویس براش حل کرده اوایل خوب بود ولی الان یه موجود دیگه عاشق شده ولمون نمیکنه .... 

کاش روزی برسه دیگه هیچ کسی سراغ این افراد نره ..اونا خودشون هم اسیرن زندگی هاشون رو دیدی همه داغون اگه بلد بودن کاری واسه خودشون میکردن

دقیقا منم همینو میگم ،اون قرآن به ظاهر آیه آیه اش شبیه قرآن اصلی ولی نیست چون اون وسط ها حروف جا به ...

ای کاش روزی برسه که ایناروجمع کنن،یه اشخاص خاصی میتونن دعای واقعی بنویسن مثل درویش هابایدشخص ریاضت خاصی روبکشه تااجازه داشته باشه اونم رواصول ووقت مناسب اینکارروانجام بده که یک درهزارهمچین شخصی پیدامیشه من قبلامشکل داشتم باانواع واقسامشون آشناشدم وامتحانشون کردم همشون بی وجدان وپست فطرتن باورت نمیشه بگم اسم خودم ومادرم رودروغ میگفتم بعدیارو درجا میگفت سحرت کردن بایدبرات باطلی بنویسم،من خودم میدونستم چه شخصی چجوری برام طلسم گرفته توخواب بهم گفتن ولی اینکه هردعانویسی میری میگن سحرت کردن یایه دعانویس میگفت بختتوبستن نتونی ازدواج کنی گفتم لعنتی من دوتابچه دارم اینوازکجاآوردی😂

عزیزم سر کتاب میدونی چیه؟؟ کاش بیشتر تحقیق کنید من انقدر تو این سایت توضیح دادم خسته شدم دلم نمیخواد ...

اره دیدم،یه قران بودکه اندازش بابقیا قرانافرق داشت ومیگفت این تاریخیه وفلانه،ولی توزندگیم خیلی گیردارم ومتحیر وگیجم

۷۵.۹۲۸۰
2824
2823
2791
2779
2792