2777
2789
عنوان

بارداری با فاصله یک سال

| مشاهده متن کامل بحث + 1500 بازدید | 35 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ااای جووونم مبارک باشه مامان خانوووم.. منم بی صبرانه منتظرم پسرم ب سلامتی 1سالش بشه اقدام کنم برا بارداری😅

بعدشم سنی نداری ک میگی اجازه نمیده مردم تازه تو32سالگی راجع ب ازدواج فکر میکنن. 

و این ک تا جایی ک میتونی ب پسرت شیر بده فک نکنم مشکلی پیش بیاد ک

انشالله ب سلامتی زایمان کنی. 

هردو دلتنگ همیم اما من اغلب بیشتر

سلام

بححح بححح

به سلامتیو خوشی

مباااااارکهههه 

فاصله ی اولی و دومی هم جبران شد

این دو تا در کنار هم انننننننقدر بازی کننو چیز یاد بگیرن که با شماهیچ کار نداشته باشن حالا ببین

دکتر خوب برو

اگر تهرانی دکتر ترکستانی برای زایمان عالی هستش

تا 42 سالگی بارداری مشکلی نداره حرفهای غربیهارو نزن خدا بهتر از هرکس بدن مخلوقشو میشناسه اگر نمیتونستی نمیشدی

حالا که شدی یعنی یتواناییشو داری

ضمنا لازم نیست حالا حالا ها پسرتو از شیر بگیری

توکل به خدایی کن که بهت دادتش و پیگیر سلامتیت باش

یا علی و بسم الله

سلام اگر نی نی توو دلت نمیاد تاپیک منتظرای نی نی منو بخون!اگر دنبال روابط خوب با پدر و مادر خودت و پدر مادر همسرتی معجزه رو بخون!اگر با شوهرت فسقل مشکل داری معرفی و پایان دعوا ها رو بخون و هر سوالی داشتی من در خدمتم!اگر ویار و بارداری خستت کرده ویار من رو بخون!و ...ویژگی خاص نی نی سایت رو حتما بخون

نه شاغل نیستم 

سر پسرم بارداری سخت و زایمان سخت تری داشتم چون خیلی شیطون و بازیگوشه اصلا امادگی بارداری رو نداشتم 

از اونجایی که تخمدانهای تنبلی داشتم سخت حامله میشدم اصلا فکرشم نمیکردم به همین راحتی حامله بشم واسه همین یکمی سهل انگاری کردم 

میدونید همزمان با بارداری تا چند ماه میتونم بچمم شیر بدم ؟

ن من خوندم ک مشکلی پیش نمیاد اگه باردارباشیو بچه شیربدی .

ولی کاش بیشترمراقب بودی ک باردار نشی .میدونی چقدربرات سخت میشه

من شنیدم اگه خودتو خوب تقویت کنی تا آخرش میتونی،،،حالا از دکترم بپرس

درسته همینطوره

چون من کنارم شرایط مشابهی داشتم و تا چند روز قبل از زایمان شیر داد

سلام اگر نی نی توو دلت نمیاد تاپیک منتظرای نی نی منو بخون!اگر دنبال روابط خوب با پدر و مادر خودت و پدر مادر همسرتی معجزه رو بخون!اگر با شوهرت فسقل مشکل داری معرفی و پایان دعوا ها رو بخون و هر سوالی داشتی من در خدمتم!اگر ویار و بارداری خستت کرده ویار من رو بخون!و ...ویژگی خاص نی نی سایت رو حتما بخون

بعععععععععععضیها واقعا متوجه حرف زدنشون نیستن

یکم فکر کنید

بنده خدا میگه دلگرمی میخوام

نه سختت میشه و وای کاش فلانو بچت اذیت میشه و ....

متاسفم

منم دوست دارم حد اقل ۶تا بچه داشته باشم 

الانم ذوق زده ام که حامله ام 

اما نمیدونم تا کی از بقیه مخفیش کنم

مامان خودم اگه بفهمه کلی دعوام میکنه 

فک و فامیلای خودم یا یه بچه داشتن یا دوتا میترسم اگه بفهمن کلی منو دست بندازن

منم دوست دارم حد اقل ۶تا بچه داشته باشم  الانم ذوق زده ام که حامله ام  اما نمیدونم تا کی ...

عزیزم قدمش پر خیر و برکت.

من دخترم یکسال و سه ماهشه.خیلی دوست دارم زود باردار شم. دو ماهه جلوگیری نمیکنم .هنوز قسمت نشده.انشالله برات آسون بشه کارهات.

من به این جمله ی حضرت علی علیه السلام ایمان دارم.رزق دو نوع است:یکی انکه تو در پی آنی و او از تو گریزان و دیگری رزقی که در پی توست.البته این به معنای عدم تلاش نیست.تلاش از تو بقیش با خداست.تو آرامش داشته باش و توکلت به خدا باشه. سربزنگاه دست خدارو خواهی دید.

باز خدارو شکر تو خونواده شوهرم چند تا از این اتفاقها افتاد و براشون عادی شد 

خواهر شوهرم پسراش یک سال و دوماه فاصله شونه همش بهم حسودی میکنن و حسابی کتک کاری دارن 

میترسم تو خونه ما هم همچین جوی پیش بیاد خدای نکرده

منم دوست دارم حد اقل ۶تا بچه داشته باشم  الانم ذوق زده ام که حامله ام  اما نمیدونم تا کی ...

منم مثل توام ولی بالاخره مادره ته دلش خوشحال میشه

عشق یعنی شب نشینی با خدا❤❤

با حرف مردم چه کنم؟

تا کی ازشون مخفی کنم؟

فکر کنم تا ۳ماه حداقل باید سکوت کنم صداشم در نیارم 

همینجوریشم همش حواسم به رابطه دختر م با داداش کوچولوش بودم که کمبود محبت نشه 

حالا علاوه بر مراقبت از عواطف پسرم باید فکر حرفهای فامیلام هم باشم