2777
2789
عنوان

بارداری با فاصله یک سال

| مشاهده متن کامل بحث + 1500 بازدید | 35 پست
با حرف مردم چه کنم؟ تا کی ازشون مخفی کنم؟ فکر کنم تا ۳ماه حداقل باید سکوت کنم صداشم در نیارم  ...

حرف فامیل رو بریز دور. حیف این روزها و بچه های گلت نیست که با فکر به حرف مردم خرابش کنیی.به خودت برس و تقویت کن خودتو تا تحملت بالا بره.

من به این جمله ی حضرت علی علیه السلام ایمان دارم.رزق دو نوع است:یکی انکه تو در پی آنی و او از تو گریزان و دیگری رزقی که در پی توست.البته این به معنای عدم تلاش نیست.تلاش از تو بقیش با خداست.تو آرامش داشته باش و توکلت به خدا باشه. سربزنگاه دست خدارو خواهی دید.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ااای جووونم مبارک باشه مامان خانوووم.. منم بی صبرانه منتظرم پسرم ب سلامتی 1سالش بشه اقدام کنم برا با ...

اره بابا من خودم سی ساله دوتا بچه دارم دوست همدارم سومی هم داشته باشم

من تو یه شهر دیگه تو غربتم که هم خوبیش اینه که میتونم مدتها بارداریمو مخفی کنم هم بدیش اینه که کسی ر ...

عزیزم دخترت و همسرت انشالله کمکت میکنن.خودتم که شیرزنی.مطمئنم از پس همش برمیای.خدا قدرتش رو بهت میده.

من به این جمله ی حضرت علی علیه السلام ایمان دارم.رزق دو نوع است:یکی انکه تو در پی آنی و او از تو گریزان و دیگری رزقی که در پی توست.البته این به معنای عدم تلاش نیست.تلاش از تو بقیش با خداست.تو آرامش داشته باش و توکلت به خدا باشه. سربزنگاه دست خدارو خواهی دید.

دوستای گلم ممنون که اومدید و باهام حرف زدید 

کلی اروم شدم وقتی دیدم خیلی ها تبریک گفتن 

میترسیدم همتون سرزنشم کنید بدتر عذاب وجدان بگیرم 

الان احساس میکنم کلی اروم شدم و استرسم از بین رفت 

از خدا میخوام همه عزیزانتونو مخصوصا بچه ها و اعضای خونواده تونو براتون حفظ کنه 

الهی هرچی حاجات خیر دارید خدا بهتون بده 

الهی خدا مشکلاتتونو براتون اسون کنه همونطوری که مشکل منو برام اسون کردید 

همممممتونو از ته دل دعا میکنم