2777
2789
عنوان

زوج روحی

| مشاهده متن کامل بحث + 167 بازدید | 19 پست
خب ادما خودشون همه چیزو سخت کردن ...من همش میگم کاش ۱۰۰ سال قبل ب دنیا اومده بودمهمون وقت که هر چی چ ...

در گذسته رنان ن حق رای داشتن ن داشتن مال اموال ن حتی کوتاه کردن موهاشون  و...... کاری ایران ندارم زن طتیری در جهان خیلی بدتر بود ایران هنوز مثل قدیم البته 

اماااا هیچوقت ارزو نکن زن قدیم بودی

کاش امریکا متولد شده بودم ب امید روزی ک پذیرش بگیرم و برم برای همیشه 🇺🇸
واقعا ؟ یعنی امکان داره همسر ادم جفت روحیش نباشه به خاطر اون جدا بشن؟

زوج روحی دقیقا همسرته، آدمایی که با یک نفر ازدواج میکنن بعد طلاق میگیرن یعنی با زوج روحیشون ازدواج نکردن، بلکه با جفت روحی یا مکمل روحیشون ازدواج کردن

ما ندرتاً دربارۀ انچه کـه داریم فکر میکنیم، درحالیکه پیوسته در اندیشۀ چیزهایی هستیم کـه نداریم. «شوپنهاور»

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

در گذسته رنان ن حق رای داشتن ن داشتن مال اموال ن حتی کوتاه کردن موهاشون و...... کاری ایران ندارم زن ...

با این حال من ترجیح میدم بازم زن قدیم باشم .... الانم شاید این حق هارو داشته باشیم اما هویتمون کم کم نشانه گرفته شده ... 

من ترجیح میدم همون زنی باشم که اصن هیچی حالیم نبود صبح پا میشدم ب خونه زندگی و بچه هام میرسیدم معاشرت میکردم و دلم شاد بود تا ۴ صباح عمرم بگذره ....

نه زنی که تحصیلات دکتری داره با وجود ازدواج و بچه داشتن همیشه دنبال رشد بوده در ظاهر همه چیز داره اما دلش خونه ، دلش داغونه ، دلش نمی خنده  ، دلش میخواد یه روز صبح بلند بشه ببینه مجبور نیست ادای ادمای مستقل رو دربیاره ، قرار نیست  .. قرار نیست عین یه مرد بجنگه عین یه مامانبزرگ فکر کنه عین یه خااانوم رفتار کنه عین یه عروسک بی نقص باشه .....

واقعا عمرمون اونقدر طولانی نیست که بخوایم انقد سختش کنیم ....

الهی به امید خودت...  
خدایی خودت هم متوجه شدی چی نوشتی؟!!!

بله عزیزم، تو گوگل سرچ کنید زوج روحی علی شرقی. یه ویدیو هست این موضوع رو مفصل توضیح داده. زوج روحی با جفت روحی یکی نیست. 

ما ندرتاً دربارۀ انچه کـه داریم فکر میکنیم، درحالیکه پیوسته در اندیشۀ چیزهایی هستیم کـه نداریم. «شوپنهاور»