2777
2789
عنوان

زوج روحی

167 بازدید | 19 پست

اگه همه جفت آفریده شدن، پس چرا سهم بعضیا مجردیه؟ اگه انسان با ازدواج، نصف دینش رو کامل میکنه، پس چرا ازدواج کردن این قدر سخته و این قدر مانع براش وجود داره؟ 

ما ندرتاً دربارۀ انچه کـه داریم فکر میکنیم، درحالیکه پیوسته در اندیشۀ چیزهایی هستیم کـه نداریم. «شوپنهاور»

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

جفت روحی لزوما همسر آدم نیستبرای همین انقدر جدایی اتفاق میفته

واقعا ؟ یعنی امکان داره همسر ادم جفت روحیش نباشه به خاطر اون جدا بشن؟

با جنگ میشه کنار بیام با مرگ میشه کنار بیام با دوری از کربلا نه 😭😭😭

نشنیدم همه جفت آفریده شدنادای دینهم واسه کسیکه بتونه ازدواج کنه

تو قرآن اومده

ما ندرتاً دربارۀ انچه کـه داریم فکر میکنیم، درحالیکه پیوسته در اندیشۀ چیزهایی هستیم کـه نداریم. «شوپنهاور»

هر چیزی جفت آفریده شده. یعنی شب و روز. نر و ماده. زوج و فرد.... حالا نه هر آدمی.. 

اما خب آدم ها تنوع طلبی وقتی می کنن باعث میشن خیلی ها بهم ترسن و آخر هم خودشون خوشبخت نمیشن. 

طرفدار حق و عقلانیت💙 

چون هیچ اثباتی برای این دو جمله ک گفتی نیس 

ثابت کن ب من ک خدا گفته با ازدواج دینت کامل میشه؟؟ دیدی نمیشه هیچ اثباتی نیس ! 

و اینکه منبع علمیت برای اینکه میگی ادما زوج افریده شدن چیه؟؟؟

کاش امریکا متولد شده بودم ب امید روزی ک پذیرش بگیرم و برم برای همیشه 🇺🇸

خب ادما خودشون همه چیزو سخت کردن ...

من همش میگم کاش ۱۰۰ سال قبل ب دنیا اومده بودم

همون وقت که هر چی چاق تر بودی و پشمات بیشتر بود عزیزتر میشدی 

من اصلا با زندگی الان حال نمیکنم ... همه چی شده ظاهر، ادما مصنوعی، رفتارها مصنوعی .... انسانیت رو به افول ...

الهی به امید خودت...  

هیچ قانون خاصی وجود نداره که حتما هرکسی زوجی داشته باشه

ازدواج هم با آدم درستش خوبه وگرنه هر ازدواجی ارزش نداره تاپیک پربازدید رو بخون گاهی وقتا تا آخرعمر مجردبودن شرف داره به ازدواج با آدم بد

جفت روحی لزوما همسر آدم نیستبرای همین انقدر جدایی اتفاق میفته

زوج روحی دقیقا همسرته، آدمایی که با یک نفر ازدواج میکنن بعد طلاق میگیرن یعنی با زوج روحیشون ازدواج نکردن، بلکه با جفت روحی یا مکمل روحیشون ازدواج کردن

چون هیچ اثباتی برای این دو جمله ک گفتی نیس ثابت کن ب من ک خدا گفته با ازدواج دینت کامل میشه؟؟ دیدی ن ...

شاید من سواد دینیم در حدی نباشه بتونم ثابت کنم ولی پیش آدم خودش بری بهت ثابت میکنه

ششمین کاربری 😒

خب ادما خودشون همه چیزو سخت کردن ...من همش میگم کاش ۱۰۰ سال قبل ب دنیا اومده بودمهمون وقت که هر چی چ ...

دقیقا😔

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز