2777
2789
عنوان

میخام چاق بشم

204 بازدید | 12 پست

خیلی لاغرم هرچی میخورم چاق نمیشم و شکم میارم میشه یه راهکار بدین کل بدنم حجم بگیره

البته عوارض نداشته باشه

برای ظهور و سلامتی آقا امام زمان (عج) صلوات سه سوره توحید هدیه به آقا امام زمان (عج)

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اول باید ببینی مشکل ریشه ای داری یا نه

من ۹ کیلو اضافه کردم طی یک سال

البته من بی اشتهایی داشتم

هر لحظه ای از عمر من به یاد ایران گذشت... آقایون لطفا درخواست دوستی نفرستید واقعا مایل به معاشرت نیستم. اینجا نظر شخصیمو میگم میتونید باهاش موافق نباشید. معلم زبان هستم مایل بودید میتونید با قیمت منصفانه زبان یاد بگیرید. من لحن شوخی دارم گاهی اوقات چیزایی رو که میگم جدی نگیرید امیدوارم سو تفاهم نشه. ❤️

اول باید ببینی مشکل ریشه ای داری یا نهمن ۹ کیلو اضافه کردم طی یک سالالبته من بی اشتهایی داشتم

اشتهام نسبتا خوبه البته داخل خانواد ام اکثریت لاغرند ولی من چون اندام زنانه ام رشد نکرده میخوام چاق بشم شاید یکم تغییر کنه

برای ظهور و سلامتی آقا امام زمان (عج) صلوات سه سوره توحید هدیه به آقا امام زمان (عج)

اشتهام نسبتا خوبه البته داخل خانواد ام اکثریت لاغرند ولی من چون اندام زنانه ام رشد نکرده میخوام چاق ...

چند سالته؟

هر لحظه ای از عمر من به یاد ایران گذشت... آقایون لطفا درخواست دوستی نفرستید واقعا مایل به معاشرت نیستم. اینجا نظر شخصیمو میگم میتونید باهاش موافق نباشید. معلم زبان هستم مایل بودید میتونید با قیمت منصفانه زبان یاد بگیرید. من لحن شوخی دارم گاهی اوقات چیزایی رو که میگم جدی نگیرید امیدوارم سو تفاهم نشه. ❤️

شاید کمکی بهت کنه:

بهترین راهش ورزش و تغذیه و جوانه گندم و ....

ولی من ۱۲ سال پیش قرص فست فت خوردم از ۴۶ شدم ۵۷ دو دوره البته الان تقلبی زیاد شده

بعد از ۶ سال چند کیلو کم کردم پودر جنسینگ خوردم اکی شد

(ی دوره)

الانم بخاطر شرایط روحیم ۴ کیلو کم کردم توی ۶ ماه

الان دارم سیپرو با انترامیل میخورم توی ۲۰ روز ۲/۵ اضافه کردم باشگاهم میرم فقط دو سه روز اول خوابی

دو سه سالی یکم زانو درد دارم( ولی نه زیاد) شاید عوارض همون فست فت یا جنسینگ باشه

راستی عرق یونجه هم همون ۱۲ سال پیش مصرف کردم اثر نکرد.

دوستامم پودر فرشته و قرص مکسی میخورن چاق شدن که من از عوارضش اطلاع ندارم.

خلاصه اگه عجله نداری و میخوای سالم پیش بری ورزش و تغذیه(تغذیه هم ی سرچ کنی میاد چی بخوری ) ولی اگه عجله داری فکر کنم سیپرو و انترامیل کمترین عوارض رو داشته باشه. البته انترامیل که اصلا عوارض نداره تازه مفید برای بدن.