2777
2789
خودمم یادم میفتم میخوام سرموبکوبم به دیوار مادرشوهرم ازون پشت جیغ کشید یاابوالفضل فکر کرد غش کردم 😂

وای خدا خداییش خیلی بد بوده😂من همیشه میترسم این اتفاق برام بیوفته🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️حالا بعدش باز رقصیدی؟؟؟

🌸💕

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من قرار بود عروسی خواهرم تو سالن تکی با اهنگ ته تغاری برقصم😍😍😍😍 مه سرد و اتیش بازیم بود دور سن موقع رقصم

بعد به مامانم و اون خواهرم که عروس نبود گفتم بچه بیاد وسط رقص من میرم میشینم سر جام دیگه هم پا نمیشم😡😡😡

بعد مامانمو خواهرم جلو بچه هارو میگرفتن که نیان وسط من وسط رقصم یاد اینایی که مرغ و خروس کیش میدن افتادم بودم

خندم گرفته بود😂😂😂😂😂😂😂😂

چه خوش گفت گارفیلد پاکزاد به کاربران خویش:هر کی از من بدش میاد بگه تا منم ازش بدم بیاد....والا بقران گرفتاری شدیمااااا🤕

من که خیلی از کفش پاشنه دار میترسیدم کلا اصلا نمیپوشم به زور تو مهمونی و اینا اونم پهن فقط تو عروسیا که اونم یه کفش لژدارمشکی دارم  بعد یه مدت که خسته شدم اونو میپوشم

تو عروسیه خودمم وقتی خواستم برقصم همونو پوشیدم کفشامو دادم زیر مبلمان عروس داماد

دیگه خیالم از بابت افتادن راحت بود پاهامم درد نگرفت

البته سوتی نبود ولی خوب عروس وکفش مشکی😆😆😆

البته حتما همه فهمیدن

من قرار بود عروسی خواهرم تو سالن تکی با اهنگ ته تغاری برقصم😍😍😍😍 مه سرد و اتیش بازیم بود دور سن م ...

الهی مامانو ابجیت چقدر شیرین بودن😂

ایده ی خوبیه ها منم اجرا کنم ته تغاری ام.اسم اهنگو بگو دان کنم😁

🌸💕

عروسی برادرم بودم موهای جلو سرم کوتاه کرده بودم و رنگ زده بودم، وز شده بود رفته بودیم حنا ببریم موهامنم از جلو روسریم سیخ وایساده بود بالا یه زحمت ندادم آینه خودمو نگاه کنم هیچکی هم نگفت اون بی صاحاب درست کن

اختلاف طبقاتی یعنی اینکه رفیقم از سفر سریلانکاش فیلم میذاره،من از ترس تموم شدن حجم نتم نمیتونم ببینم