من۴۶ه مدیر عضویت: 1396/10/17 تعداد پست: 718 عنوان عروسی | مشاهده متن کامل بحث + 1982 بازدید | 167 پست سوتی هایی که تو فیلم عروسی یا خود عروسی انجام دادن و بگید بذارید دلخوش بشیم😂😂 1396/11/04 | 11:54 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
nilsa1 عضویت: 1394/08/11 تعداد پست: 17243 پس شمام مثل من با کفش پاشنه بلند مشکل داری.من کفش پاشنه بلند بپوشم و لیز نخورم یا پام پیچ نخوره اصلا ... خخخخ آره فقط اول مجلس ميپوشم كه ببينن دارم اما نميتونم خخخخخ آياميدانستيدبانگاه كردن به دست زن هاميتوانيد ازاحساسات آنهامطلع شويد؟!به عنوان مثال:اگردمپايي دستشون بودعصبانين
من۴۶ه مدیر استارتر عضویت: 1396/10/17 تعداد پست: 718 من توعروسی دخترعموم رسم داریم چن تا سینی ببریم توسینی ها میوه ولباس و کاشه شکلات و و...اینابود یکیشو ... خدا نصیب نکنه 😂تو که قابلیت های خودتو میشناسی چرا مسوولیت قبول میکنی😂😋😂
دخترآسمون عضویت: 1396/11/02 تعداد پست: 863 آه عروس گرفتتش یــــس😂😂😂😂😂 چایت را بنوش؛ نگران فردا نباش...از گندمزار من و تو مشتی کاه می ماند برای بادها...نیما یوشیج
پیتزاپپرونی عضویت: 1395/04/05 تعداد پست: 5596 پس شمام مثل من با کفش پاشنه بلند مشکل داری.من کفش پاشنه بلند بپوشم و لیز نخورم یا پام پیچ نخوره اصلا ... آره دیگه پاشنه بلندو گذاشتم کنار 😂 ۶ساله منتظرم بی بی چک دوخط ببینم بایه شکم قلمبه میشه برام دعاکنید منم مادربشم ☺
دریادخترم عضویت: 1396/08/04 تعداد پست: 991 خوب شب عروسی بود و منم استرس داشتم واسه تالار و مراسمو این چیزا بعدشم خودمم نمیفهمیدم چی میگم همش هم ... ی خاطره خنده دار شده.
من۴۶ه مدیر استارتر عضویت: 1396/10/17 تعداد پست: 718 خدا لعنتتون نکنه من روبرو رییسم نشستم قیافمم جدی کردم تو لب تاب یعنی دارم کار مفید میکنم هی خاطراتتو ... ادامه بده نهایت اخراج میشی😂😂😋
paris_idy عضویت: 1396/09/22 تعداد پست: 329 وااای یکی دیگه یادم اومد.. یه شب قبل عروسی یکی از پسرعمه هااام همه جمع بودیم خونه ی عمه ی گرااام ی ... 😅😅😅😅😅😅خیلی باحال بود
من۴۶ه مدیر استارتر عضویت: 1396/10/17 تعداد پست: 718 پسرعموم فیلمبردار بود من عاشقش بودم از اول تا اخر فیلم به دوربین نگاه کردم نیشم بازه الان فیل ... باهاش ازدواج کردی یا نه اینجاش مهمه😂
گارفیلد27998 عضویت: 1389/09/12 تعداد پست: 32270 ادامه بده نهایت اخراج میشی😂😂😋 دعا میکنم زودتر همکارم بیاد فوکوسش از من بره کنار بیبی گارفیلد نامبر تو ایز لودینگ😬
من۴۶ه مدیر استارتر عضویت: 1396/10/17 تعداد پست: 718 من ی پسردایی دارم ک ازش فرار مینم و میترسم ازش چون جریان ها داره......... بعد وسط عروسی یکی فامیلا ... واقعا من مخالف فیلم برداری تو عروسی هستم فقط درنهایت باعث شرمندگی آدم میشه😂
مانیا_رستمی عضویت: 1396/11/03 تعداد پست: 1460 باهاش ازدواج کردی یا نه اینجاش مهمه😂 نه والا الانم زن داره ولی با هم خیلی خوبیم عشقشم پریده کلا جواب آدمای معلوم الحال رو نمیدم پس اگه حتی فحش دادی و جوابی نگرفتی بدون جز این دسته ای
من۴۶ه مدیر استارتر عضویت: 1396/10/17 تعداد پست: 718 دعا میکنم زودتر همکارم بیاد فوکوسش از من بره کنار عزراییل بالا سرت میچرخه خدا بهت رحم کنه😂
nilsa1 عضویت: 1394/08/11 تعداد پست: 17243 براعروسي داداشم داداشم رفته بود دم تالارازدوستاش وهمكاراش خداحافظي كنه عرسمونم تنهاتو سالن بود تالاري اومده بود برقاراخاموش كرده بود پسرخالم ميگفت ديدم عروس خودش تنهاداره ميادپايين پسرخالم ميره دستشوميگيره مياردش واي مادم درمرده بوديم ازخنده زن داداشمم بغض كرده بود ميگفت چرامنو جاگذاشتيد حالا عكس دونفريشونم تو دستش بود آياميدانستيدبانگاه كردن به دست زن هاميتوانيد ازاحساسات آنهامطلع شويد؟!به عنوان مثال:اگردمپايي دستشون بودعصبانين
zemestoooon عضویت: 1396/09/15 تعداد پست: 378 خدا نصیب نکنه 😂تو که قابلیت های خودتو میشناسی چرا مسوولیت قبول میکنی😂😋😂 وای خیلی بد بود خیلی جلوی اون همه جمعیت انگشتت فقط جای یک حلقه دارد دلت را دربه در میکنی برای چه؟؟
maryyyjoonnn عضویت: 1396/10/20 تعداد پست: 1175 وااای یکی دیگه یادم اومد.. یه شب قبل عروسی یکی از پسرعمه هااام همه جمع بودیم خونه ی عمه ی گرااام ی ... وااى اين عالى بود ينى 😂😂😂😂😂😂😂تركيدم ميشه براى حاجتم يه صلوات بفرستين؟😍😍😘😘❤️❤️