2777
2789
پس شمام مثل من با کفش پاشنه بلند مشکل داری.من کفش پاشنه بلند بپوشم و لیز نخورم یا پام پیچ نخوره اصلا ...

خخخخ آره فقط اول مجلس ميپوشم كه ببينن دارم اما نميتونم خخخخخ

آياميدانستيدبانگاه كردن به دست زن هاميتوانيد ازاحساسات آنهامطلع شويد؟!به عنوان مثال:اگردمپايي دستشون بودعصبانين      
من توعروسی دخترعموم رسم داریم چن تا سینی ببریم توسینی ها میوه ولباس و کاشه شکلات و و...اینابود یکیشو ...

خدا نصیب نکنه 😂تو که قابلیت های خودتو میشناسی چرا مسوولیت قبول میکنی😂😋😂

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

پس شمام مثل من با کفش پاشنه بلند مشکل داری.من کفش پاشنه بلند بپوشم و لیز نخورم یا پام پیچ نخوره اصلا ...

آره دیگه پاشنه بلندو گذاشتم کنار 😂

۶ساله منتظرم بی بی چک دوخط ببینم بایه شکم قلمبه میشه برام دعاکنید منم مادربشم ☺ 
من ی پسردایی دارم ک ازش فرار مینم و میترسم ازش چون جریان ها داره......... بعد وسط عروسی یکی فامیلا ...

واقعا من مخالف فیلم برداری تو عروسی هستم فقط درنهایت باعث شرمندگی آدم میشه😂

براعروسي داداشم داداشم رفته بود دم تالارازدوستاش وهمكاراش خداحافظي كنه عرسمونم تنهاتو سالن بود تالاري اومده بود برقاراخاموش كرده بود پسرخالم ميگفت ديدم عروس خودش تنهاداره ميادپايين پسرخالم ميره دستشوميگيره مياردش واي مادم درمرده بوديم ازخنده زن داداشمم بغض كرده بود ميگفت چرامنو جاگذاشتيد حالا عكس دونفريشونم تو دستش بود

آياميدانستيدبانگاه كردن به دست زن هاميتوانيد ازاحساسات آنهامطلع شويد؟!به عنوان مثال:اگردمپايي دستشون بودعصبانين      
خدا نصیب نکنه 😂تو که قابلیت های خودتو میشناسی چرا مسوولیت قبول میکنی😂😋😂

وای خیلی بد بود خیلی جلوی اون همه جمعیت 

انگشتت فقط جای یک حلقه دارد دلت را دربه در میکنی برای چه؟؟
وااای یکی دیگه یادم اومد.. یه شب قبل عروسی یکی از پسرعمه هااام همه جمع بودیم خونه ی عمه ی گرااام ی ...

وااى اين عالى بود ينى 😂😂😂😂😂😂😂

تركيدم

ميشه براى حاجتم يه صلوات بفرستين؟😍😍😘😘❤️❤️