2777
2789

یه جا نوشتم هی نگین خب خب پس لطفا بخونید ببخشید یکم طولانیه رفته بودم خونه مادر شوهر نهار

بعد خواهر شوهر بزرگم با بچه هاشم بودن همون که یه دختر۱۲ ساله داره یه پسر ۴ ساله خونه ما دو طبقه هست که حیاطش یکیه با مادر شوهر درشم از این در آپارتمانیا نیست در معمولیه

قبل اینکه بشینم سر سفره مادر شوهرم گفت در خونت باز بود برو ببند بیا گفتم نه بابا بسته بودم گفت باز بود گفتم برم ببینم بیام ادمدم بیام دیدم دختر خواهر شوهرم از خونه ما در اومد چشدام از تعجب گرد شد

گفتم اینجا چیکار میکردی گفت اومده بودم طوطی رو ببینم گفتم کارت خیلی زشت بود زندایی

همین  رفتم بالا هم گفتم دختر پایبن بود مادر شوهرم جا خورد گفت وا گفتم گفت رفتم طوطی رو ببینم دیگه هیچی نگفت ومنم به کسی هم چیزی نگفتم اما خودم ناراحت شدم

این بار اولش بود ابنکارو میکرد اگه یه بار دیگه ببینم به مادش میگم و از این به بعد رفتنی در خونمو قفل میکنم میرم

تصمیمم درسته؟

شما هم بودید ناراحت میشدید یا نه؟

باهاشون چه برخوردی میکردین

دل مرنجان که ز هر دل به خدا راهی هست 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دزد که نیست بچس😐 باید اجازه میگرفت ولی حالام چیز خاصی نشده:|

خب من وسایل شخصی دارم تو خونم دوست ندارم وسایل شخصی زندگیمو کسی ببینه 

ونمیخوام به خاطر کس دیگه وسایلامو قایم کنم اینور اونور

خوب کردی تذکر دادی۰ ادم باس اجازه بگیره بری خونه مردم ۰ تقصیر بزرگترشه که یادش نداده

یا رادَّ ما قَدْ فاتَ : عمر های به سر آمده، روزهای گذشته، خون‌های ریخته، عشق‌های گم شده، آبروهای رفته، بغض‌های شکسته، اشک‌های چکیده، و آب‌های از جوی رفته را تو باز می‌گردانی ای باز گرداننده‌ی از دست رفته‌ ها!

راستش من باشم 

از اول دره منزلمو قفل میکنم

صحبتشم نمیکنم

ولی همون موقع ب خواهر شوهرم 

خیلی با آرامش موضوعو میگفتم

البته نه ب حالت  گلگی 

مثلا میگفتم؛ جا خوردم ، بچه رو تو خونمون دیدم یهو

ترسیدم ......

ماه هاست دنیا دارد ضدعفونی می شود                                                       گویی مهمان ویژه ای  در راه است ....

اگه دست به چیزی نزده و فقط طوطی دیده چیزی بهش نگو ولی حتما بهش بگو که از این به بعد اجازه بگیره

پسر یعنی یه اتاق پر از اسلحه و توپ و ماشین اسباب بازی  پسر یعنی دوچرخه سواری بدون ترس پسر یعنی یه کمد کفش و کلاه و لباس اسپرت  پسر یعنی کراوات و پاپیون کت کوچیک مردونه  پسر یعنی بوی مردانگی در حین کودکی  پسر یعنی یه نمونه کپی شده سایز کوچیک از عشقت  پسر یعنی تکیه گاه مادر  پسر یعنی امید آینده پدر  پسر یعنی ولی عهد خونه  من و بابایی عااااااااشقتیم شاهزاده کوچولوی من
احتمالا مادرشوهرت بگه بهش ... بگو هر وقت طوطی رو خواستی ببینی ب خودم بگو ک بدونم. 

اره اگه میگفت بهم خودم اجازه میدادم بهش ولی خیلی بهم برخورد من تو خونمم نمیتونم راحت ویایل شخصیمو جایی بذارم