2777
2789
عنوان

بیاید ببینید حق دارم! و شما بودید چیکار میکردین

| مشاهده متن کامل بحث + 642 بازدید | 64 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اگه دست به چیزی نزده و فقط طوطی دیده چیزی بهش نگو ولی حتما بهش بگو که از این به بعد اجازه بگیره

اخه قبل در هم نمیزد میومد دعواش کردم درست شد 

بعد الان کلت بدون اجازه😥😥😥

اخه من میرم خونه اونا واقعا بدون اجازه تنها جایی که میرم دسشوییه

دل مرنجان که ز هر دل به خدا راهی هست 
در رو قفل کن عزیزم  شما تذکر رو دادی بیشتر از این ادامه نده سوتفاهم پیش میاد

خودمم همین فکرو میکنم چون تازه عروسی کردیم هم دوس ندارم سوتفاهم بشه

نزار براي بار دوم از اين به بعد مياي بيرون قفل كن، حق باتو بودًه وليً اونم مادره اشكال خَيلي بارز بچ ...

دقیقا اشکال مادر ها همینه 

این بچه هم کلا فضول و کنجکاوه

اره خب باید مادرش بهش یاد بدهه که نباید بدون اجازه بره داخل خونه کسی حتی اگه از اقوام باشه منم بودم ...

اخه اموزش این چیزا مونده برای ۱۲ سالگی به خدا خواهر من ۶ سالشه از بغل مادررم جم نمیخوره میاد خونه من با اینکه خواهرشم ۱ دونه شکلات هم بدون اجازه بر نمیداره تازه نصف سن ایشون هم داره

اره حق داری ،،،منم بودم ناراحت میشدم،،،بدتربیتشون کردن،،،مادرشوهرت بایدمیگفت زنداییت اینجاس باخودش م ...

اخه به اوناهم نگفته یهو جیم شده بقیه فک کردن دسشویی جایی من گفتم پایین بود مادر شوهرم خودش جا خورد

به نظرم نه خودتو ناراحت کن نه به کسی بگو. ولی ازین ببعد همیشه درو قفل کن. به همین راحتی. 

هر لحظه هر کاری که میکنیم هر حرفی که میزنیم اگر خدا رو در نظر بگیریم اشتباه نمیکنیم. #فقط خدا#
عزیزم خودتو با خونواده شوهر درگیر نکن. هر وقت اومدی بیرون دروقفل کن تمام.

والا اخه ما خودمون اینجوری نبودیم فک نمیکردم اینا اینجور باشن من اعتماد کردم

در خونتو قفل کن عزیزم.خونه خودته و اختیارشو داری.لازمم نیست ب کسی جواب پس بدی.پس فردا چیزی از خونت گ ...

درم بستنی هی تیکه میندازن بهمون 

ولی از این به بعد قفل میکنم 

اگه قفل باشه بیان پایین ببینن در قفله که نمیتونن به روشون بیارن 

شما وسیله شخصی تدارید که دوس نداشته باشید بقیه ببین؟

اولا اون فقط يه بچه س، دوما يه مثل قديمي ميگه مالتو سفت بچسب مردم و دزد نكن، خب خواهر من خودت در خونه تو باز گذاشتي شايد اصلا اون بچه فكر كرده توي خونه اي، من بودم اگه يه زن مسن اينكارو ميكرد ناراحت ميشدم اما از يه بچه نه واقعا ناراحت نميشدم، ضمن اينكه شما واقعا به بچه گفتي ديگه مشكل رو نميفهمم الان

😩😩😩خودت میگی بچه ۱۲ساله!چقد زندگیو سخت گرفتین

عزیزم خواهر من از ۳ سالگی میدونست که باید اجازه بگیره بقیه یچه های اطرافمون هم همینطور ولی ایشون نمیدونه ینی مادرش یاد نداده تو مدرسه هم یادش ندادن