ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
خونه ما خوبه از نظر اندازه و نوسازی و اینا ولی چه فایده
همه وسایلام مال ده سال پیشه،همش خراب،تا وقتی چیزا ارزون بود وضع خودمون خوب نبود الان که دیگه کارمون راه افتاده همه چی نجومی رفته بالا
فقط 15 هفته به تولد باقی مونده !
1
5
10
15
20
25
30
35
40
بگو که نیستی فقط خدای جانمازها❤بگو که چاره سازی و خدای چاره سازها❤بگو که نیستی فقط خدای در سجودها❤تو در قیام سروها،تو در خروش رودها❤تو در هوای باغ ها،میان شاه توت ها❤تو بر لب قنات ها،تو در دل قنوت ها❤خدای من،چه بی خبر قدم زدم کنار تو❤رفیق من،چه دیر آمدم سر قرار تو❤قرار من،قرار لحظه های بی قرار من❤خدای من،یگانه ی همیشه در کنار من❤❤
انشالا یه خونه بزرگ خوب با یه حیاط بزرگ بخری واقعا خونه بزرگ خیلی خوبه من به مدت خونه کوچیک بودم حدودا ۶۰ متر واقعا بدرد نخوره همیشه انگار به هم ریختگی داره همیشه انگار کوچیک ترین کثیفی توچشمه
اره واقعا ولی اگه خدا بخواد میشه منم یه تایمی تو خونه کوچیک بودم واقعا عذاب. الهی بود برام چقدر نخوردمو و نپوشیدیم و مسافرت و تفریح نرفتیم تا تونستیم عوضش کنیم متاسفانم برای مملکتی که اگه بخوای ۲۰ متر خونتو بزرگ تر کنی باید هزار تا بدبختی بکشی