2821
2789
عنوان

زردی نوزاد‌

319 بازدید | 54 پست

خانوما تایپیک قبلی عکس ازمایش شو گذاشتم نوزادم شونزده روزشه خواهش میکنم تجربه دارید بیاید منه مادر و از استرس دربیارید😭

من حسابم ز همه مردم این شهرجداست🌱من امیدم به خدا،بعدخدا،هم به خداست….💫🌓
زردی بچه ی من ۳ ماه طول کشید تا درمان بشه باید از دکترت بپرسی فقط

دکترش متاسفانه دوره بخاطر همین واتساپ براش فرستادم اما هنوز جوابی نگرفتم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چه کارایی برای خوب شدنش کردی ؟

زیر دستگاه رفته دوسه بار الانم زیر دستگاه میزارم اما همش گریه میکنه😭شیر خشت ترنجبین خوردم لیمو شیرین انار هیچی به هیچی

دکترش متاسفانه دوره بخاطر همین واتساپ براش فرستادم اما هنوز جوابی نگرفتم

ببین دختر منم ۳۲روزه بود یعنی همه کار کرده بودم خوب نشده بود زردیش ، تو همین سایت خوندم که حجامت پشت لاله گوش انجام بدی زردی بچه خوب میشه و انجام دادم و به طرز عجیبی در عرض دو روز زردی از تنش در اومد بیرون 

امضای خدا پای تک تک آرزوهاتون

یه قطره دکترها میدن باید به بچه بدی،اگر شکرت هم کم هست چند روز بهش شیرخشک بده کنار شیرخودت چون بچه باید زیاد بخوره و دفعه هم زیاد باشه تا از بدنش پاکسازی بشه

پسرم دوستت دارم من تو را رها میکنم تا تجربه کنی بیاموزی و از میان درست و اشتباهاتت قد بکشی و چون ستاره بدرخشی خدایا شکرت ❤️زیبابپروران وسالم نگه دار اورا❤️ خدایا دوستت دارم❤️

میگن چهل روز رد بشه زردی خوب نشه رسوب می‌کنه به کبد و خوب نیست اصلا

یا خداااا😭

میگن چهل روز رد بشه زردی خوب نشه رسوب می‌کنه به کبد و خوب نیست اصلا

تا مدت ها زرد بود 

زیر نظر بهترین متخصص ها بود 

اما طول کشید تا پوستش از زردی در بیاد 

خدارو شکر بعدش کاملا خوب شد

کاربری دست ۳۷۴ نفر است😌 

2823
2791
2779