2777
2789
عنوان

زردی نوزاد‌

| مشاهده متن کامل بحث + 319 بازدید | 54 پست
یا خداااا😭

قطره دادن به بچه؟

مادرم یاعلی گفتو،مرا زاد😊نماد حلال زادگی عشق علی و اولادش🤫🤫                         👈👈🙆🙋عضوکمپین مبارزه با کلمات تهوع آورِ😷:شوشو(شوهر)😧آخایی  سِز(سزارین)   آقایی😈عجقم(عشقم)🙊رل🤑🤑😷عجیجم(عزیزم)😒پشمل(پسر)😶آز(آزمایش)😐پری😕کراش😩😷😷تودلی  کنجد😱دوزپسر😟خودم پز  به ما چه،به توچه من توام یا تو منی😶اسی(استارتر)😕😧😧اِستا(استامینوفن)😷😧😬😦بِِز(بذار)👉👉😦😦فاصله اجتماعی😕😐میحرفونم😱😱😱پروتکل های بهداشتی😡😬کیوت😧پارتنر🐒پسمل😤دخمل😐😕کادر درمان بیمارستانِ .... ازتون متنفرم،بچه م هیچ گناهی نداشت با سهل انگاری کشتینش😓😓😓

قطره بیلی ناستر

مادرم یاعلی گفتو،مرا زاد😊نماد حلال زادگی عشق علی و اولادش🤫🤫                         👈👈🙆🙋عضوکمپین مبارزه با کلمات تهوع آورِ😷:شوشو(شوهر)😧آخایی  سِز(سزارین)   آقایی😈عجقم(عشقم)🙊رل🤑🤑😷عجیجم(عزیزم)😒پشمل(پسر)😶آز(آزمایش)😐پری😕کراش😩😷😷تودلی  کنجد😱دوزپسر😟خودم پز  به ما چه،به توچه من توام یا تو منی😶اسی(استارتر)😕😧😧اِستا(استامینوفن)😷😧😬😦بِِز(بذار)👉👉😦😦فاصله اجتماعی😕😐میحرفونم😱😱😱پروتکل های بهداشتی😡😬کیوت😧پارتنر🐒پسمل😤دخمل😐😕کادر درمان بیمارستانِ .... ازتون متنفرم،بچه م هیچ گناهی نداشت با سهل انگاری کشتینش😓😓😓

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

پسره ولی وزنش کمه

ختنه ک چیزی نیست ان شاءالله ب بعدش وزن میگیره 

من اومدم اینجا ک شاد بشم و بخندم 🙃                                    بحث کردن با بعضیا مثل نصب کردن ویندوز روی چرتکه س        جوابت نمیدم فک نکن زبون ندارم یا بلد نیستم آدم حسابت نکردم😅😅😅

ختنه ک چیزی نیست ان شاءالله ب بعدش وزن میگیره

خاکشیر هم خودتون بخورید خیلی خوب و سریع تاثیر میزاره 

من اومدم اینجا ک شاد بشم و بخندم 🙃                                    بحث کردن با بعضیا مثل نصب کردن ویندوز روی چرتکه س        جوابت نمیدم فک نکن زبون ندارم یا بلد نیستم آدم حسابت نکردم😅😅😅

پسره ولی وزنش کمه

ببین عزیزدلم من خودم مجردم و جنوب زندگی میکنم ولی دیدم پیرزنای اینجا برا زردی نوزاد بچه رو حمام میدن با آب دوغ و پرپین خیلی تاثیر داره 

پرپین ی نوع سبزیه ک از بازار ب صورت سبز و تازه میخری میشوری تمیز بعد تو تشتی سبزی پرپین رو میزاری کف تشت رو بپوشونه بعد نوزاد رو بگیر دستت فقط پاهای نوزاد ب پرین بخوره (کف پای بچه رو سبزیا باشه)بعد یکی آب دوغ بریزه روی بدن نوزاد و سرش بدن ک کامل هیس شد از تشت در بیار و لباس تن بچه کن اینجوری زود خوب میشه ب امید خدا 

آب دوغ:ماست کم چرب رو خیلی رقیق کن خیلی بهش آب اضافه کن ک فقط سفید باشه و مزه دوغی نده نمک هم نریزیاااا 

(آب دوغ )ما جنوبیا برا رفع زردی اینکارو میکنم اول حمام آب دوغ هفته ای ۲بار ی دوشنبه ی چهارشنبه تمام اگه بچه مون تو جنوب با آب دوغ خوب نشد میبریم گوششو سوراخ میکنیم یا ختنه 

ببین عزیزدلم من خودم مجردم و جنوب زندگی میکنم ولی دیدم پیرزنای اینجا برا زردی نوزاد بچه رو حمام میدن ...

دیگه با گوش سوراخ کردن یا ختنه کردن ب امید خدا ۱۰۰درصدی خوب میشه 

من خودم ۴تا خواهر زاده دارم مادرم سر هر کدوم از بچه ها اینکارو کرد حتی زردی ۱۹ رو صفر میکنه کامل از بین میبره

همه کاری کردم اینم انجام میدم ممنون عزیزم،حتما گلم انشالله همیشه تنشون سلامت وعاقبت بخیر بشن شماهم ب ...

فداتشم عزیزم 🌹

انشاالله موفقیت و عاقبت بخیری بچه‌های گلت رو ببینی و همیشه تنشون سالم و لبشون خندون باشه♥️♥️

امضای خدا پای تک تک آرزوهاتون
شیرخشکم میدم همراه باشیرم خودم، یبوست میشه بچه اذیت میشه لیموشیرینم‌میخورم

من پسرم 40روزش بود یبوست گرفت روغن زیتون تصفیه شده بدون بو یه قاشق خیلیییی ریز میریختم داخل شیر خشکش بهش میدادم تا 4ماه و 20روز که دادم اصلا یبوست نگرفت راحت بودم