2777
2789
عنوان

زردی نوزاد‌

| مشاهده متن کامل بحث + 319 بازدید | 54 پست

یه مدت کوتاه شیر خشک بهش بده زردیش میاد پایین .لیمو شیرین خیلی زیاد بخور بعد شیر بچه بده تو بیمارستان یه خانمه بود زردی بچه اش بالا بود این هم تند تند لیمو شیرین میخورد بعد هم شیر بچه میداد زردی نوزاد سریع اومد پایین زودتر از همه هم رفت 

ببین دختر منم ۳۲روزه بود یعنی همه کار کرده بودم خوب نشده بود زردیش ، تو همین سایت خوندم که حجامت پشت ...

میگن ولی دلم نمیاد بچم خیلی ضعیفه😭

من حسابم ز همه مردم این شهرجداست🌱من امیدم به خدا،بعدخدا،هم به خداست….💫🌓

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

میگن ولی دلم نمیاد بچم خیلی ضعیفه😭

نترس چیزی نمیشه حجامت کلا خوبه واسه نوزاد تو ببر انجام بده من مطمئنم بچت خوب میشه بعدشم برا عاقبت بخیری دخترای من دعا کن قربونت بشم 

امضای خدا پای تک تک آرزوهاتون
کاملا درکت میکنمروزای اول که بچه به دنیا میاد ،همش با چالش های مختلف امتحان میشی خدا بهت سلامتی و قد ...

مرسی عزیزم چالشای من خیلی زیاده دیگه پسر سیزده ماهم دوهفتس اسهال استفراغ هربار میبرم بهداشت میگه کلا رشد نداشته😭این کوچولوهم زردیش نمیره اصلا ،خودمم بدنم عفونت کرده بعد زایمان نمیدونم باید چیکار کنم واقعا،خواهشا برای حالمون دعا کنید🙏🏼

نه بهش کاسنی نده کلیه هاش نمیتونن جز شیر چیزی رو دفع کنن

نه نمیدم بدنشو باهاش میشورم خودم‌میخورم

یا خداااا😭

بچه ت اگه دختره گوششو سوراخ کن اگه پسر ختنه ش کن میره ب امید خدا 

من اومدم اینجا ک شاد بشم و بخندم 🙃                                    بحث کردن با بعضیا مثل نصب کردن ویندوز روی چرتکه س        جوابت نمیدم فک نکن زبون ندارم یا بلد نیستم آدم حسابت نکردم😅😅😅

نگران نباش ببرش دکتر حتما خوب میشه مامانم میگه من انقد زردی داشتم که تعویض خون شدم ولی الان سالمم😁

دکترش گفت زردی داره اما درحدی نیست که دارو مصرف کنه هیچی نمیخواد فقط۱۵روز دیگه دوباره باید ببرمش

یه مدت کوتاه شیر خشک بهش بده زردیش میاد پایین .لیمو شیرین خیلی زیاد بخور بعد شیر بچه بده تو بیمارستا ...

شیرخشکم میدم همراه باشیرم خودم، یبوست میشه بچه اذیت میشه لیموشیرینم‌میخورم

نترس چیزی نمیشه حجامت کلا خوبه واسه نوزاد تو ببر انجام بده من مطمئنم بچت خوب میشه بعدشم برا عاقبت بخ ...

همه کاری کردم اینم انجام میدم ممنون عزیزم،حتما گلم انشالله همیشه تنشون سلامت وعاقبت بخیر بشن شماهم برای من و بچه هام دعاکن🙏🏼🙏🏼🙏🏼❤️

نگران نباش ببرش دکتر حتما خوب میشه مامانم میگه من انقد زردی داشتم که تعویض خون شدم ولی الان سالمم😁

خداروشکر عزیزم بردم دکتر ازمایش و فرستادم براش دکتر گفت زردی داره اما دارو لازم نیست

بچه ت اگه دختره گوششو سوراخ کن اگه پسر ختنه ش کن میره ب امید خدا

پسره ولی وزنش کمه