2777
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

عجیبه که نوشتن فقط یازدهمه با نمرات پیش دانشگاهی قبلیو دوازدهم نیست حتیمن کاملا گیج شدم

منم نمیدونم وگرنه کمکتون میکردم...

چه رشته ای هستین؟

اگه بیای خاک قبر منو بو کنی بوی عشق به تورو میده انقدر که دوست دارم...

منم نمیدونم وگرنه کمکتون میکردم...چه رشته ای هستین؟

فدای شما

تجربی هستم

راستش بشدت بهم ریختم

چون من واسه نهایی دوازدهم کلی وقت گذاشتم

نمیدونم چیکار کنم؟ و ممکنه دفترچه آپدیت نشده باشه؟ نمیدونم واقعن چون نمرات پیش دانشگاهیمم خوب نبود و نمرات کتبیم ..اون سالها نمره اصلن مهن نبود...

فدای شماتجربی هستمراستش بشدت بهم ریختمچون من واسه نهایی دوازدهم کلی وقت گذاشتمنمیدونم چیکار کنم؟ و م ...

آره راست میگید میخواین از مشاور های سیب ترش بپرسید حتما کمکتون میکنن ، من انسانی ام وگرنه آیدیشونو میدادم تا بپرسید

آره راست میگید میخواین از مشاور های سیب ترش بپرسید حتما کمکتون میکنن ، من انسانی ام وگرنه آیدیشونو م ...

ممنون عزیزم

چشم

کانالشونم دارم میپرسم

موفق باشی و هر چی که توو دلته همون بشه و بدرخشی

ممنون عزیزمچشمکانالشونم دارم میپرسمموفق باشی و هر چی که توو دلته همون بشه و بدرخشی

قربونت برم عزیز دلم 🥲❤️ انشالله شما هم به آرزوهاتون برسید✨️💗 سال جدید پر از موفقیت باشه براتون😘

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز