2777
2789
عنوان

گوی طلا

1681 بازدید | 35 پست

خانما بخرم یانه سکه پارسیان که میگن تقلبی زیاده هیچ منم نمیدونم ماهی با پس اندازه کمم میشه گوی بخرم حالا می‌دونم سود هم میگیره ولی نمیدونم چقدر به نظر شما خوبه برای پس انداز یه مادر خانه‌دار که هیچ پولی نمیتونه نگهداره

معصومه هابیلیان شاخن دست کمشون نگیر

بهتراز هیچه

دختر نازم تو ۳۰ هفتگی پرکشیده لطفا برای دلم ی صلوات بفرستین منم براتون صلوات میفرستم ... انشاالله ک همیشه دل خوش باشین. ۱۶.۵.۱۴۰۳ . *** باز بعد ۸ ماه اقدام کردم و با اولین بار حامله شدم بلخره دخترم ۱۴۰۴/۱۰/۴ اومد توی بغلم** مهرسای من فرشته اسمونی شد. یسنای من فرشته زمینی دور وجودش،بگردم انشاالله قسمتت تک تک چشم انتظارا

بهتراز هیچه

خودمم اینطور فک میکنم ولی باز میترسم ضرر باشه طلا فروشی گفت خودم به عنوان نو میخرم ولی زمانی که میخرم سود ومالیاتش رو میگیره

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

من همین تاپیک و زدم همه گفتن نخر ، همون پارسیان بهتره بنظرم ...

دوست عزیز جهت یادآوری : اینجا مکانی است مجازی نه مکان خالی کردن عقده ها ... پس احترام به همدیگر را فراموش نکنید ... با تشکر .

آخه تقلبی زیاده ومیگن بعضیا موقع فروش اونم ضرر چیکار کنم به نظرت از یه طرف نیازه برای بچه هام پس انداز کنم از یه طرف میگن سود زیاد میگیرن 

من ی بار طلا فروشی بودم ی نفر پارسیان چند تا آورده بود. که اگتبدیل کنه به یرتیکه طلا اول طلا فروش بر نمی‌داشت تا ی نفر گفت اشنامه بعد گفت باید باز کنم ش . می‌گفت تقلبی زیاد شده .

آخه تقلبی زیاده ومیگن بعضیا موقع فروش اونم ضرر چیکار کنم به نظرت از یه طرف نیازه برای بچه هام پس اند ...

من از طلا فروش پرسیدم گفت پارسیان از طلا بهتره اجرت نداره صد تومن موقع فروش کسر میکنن میخرن . منم خیالم راحت شد سه هفته پیش هفتصد سوتی خریدم پنج میلیون از وقتی خریدم قیمت طلا هم اومد پایین . ولی من قصد فروش ندارم 

بزرگ شدیم وآرزوهایمان در کودکی جا مانده💔☘️

از آشنایان طلافروش هستن، هیچوقت پیشنهاد پارسیان رو نمیدن، میگن برای خریدار همش ضرره، سودش برای طلا ف ...

ازشون میپرسید ببینم گوی خوبه یانه

2790
2778
2791
2779
2792