2777
2789
عنوان

گوی طلا

| مشاهده متن کامل بحث + 1684 بازدید | 35 پست

نه اصلا خوب نیست خیلی کارمضخرفیه 

من خودم این کارو کردم که هروقت پول دستم میاد هرچقدرم کم میدم به طلا فروش اون بهم فاکتور میده. طلای دو درصد آب شده

میتونی ۷ درصد طلای مستعمل بگی که میخوای

وقتایی که یه تاپیک قدیمی می‌بینم میرم استارترش رو چک می‌کنم اگه دیگه فعال نباشه دلم می‌گیره خیلی و براشون آرزوی سلامتی میکنم و اگه فعال باشه ذوق میکنم              به فکرم می‌رسه یه زمانی دیگه من نیستم اما تاپیکام هست، پستام هست.                                                       حقیقتا این زندگی خیلی پوچ و بی ارزشه                            اگه یجا با حرف و نظرم کسی رو ناراحت کردم عذرخواهی می‌کنم. اصلا دلم نمیخواد کسی بخاطر حرف من کوچیک ترین اندازه ناراحت شده باشه❤

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

نه اصلا خوب نیست خیلی کارمضخرفیه من خودم این کارو کردم که هروقت پول دستم میاد هرچقدرم کم میدم به طلا ...

یعنی چطوری عزیزم میشه بیشتر توضیح بدی

معصومه هابیلیان شاخن دست کمشون نگیر

اجرت بالای : ها جهت کار در طلاها ساخته میشن و یه جورایی خرج کار محسوب میشن و اجرت بالایی دارن و وقتی میخوایی بخری هفت درصد سود فروشگاه هم به اجرتش اضافه میشه ۲-افت قیمت هنگام فروش: وقتی میخوایی بفروشیشون بشکل دست دوم و با عیار ۷۴۰ میشن که کلی میکنی

نه اصلا خوب نیست خیلی کارمضخرفیه من خودم این کارو کردم که هروقت پول دستم میاد هرچقدرم کم میدم به طلا ...

منم مثل تو هرماه در حد نیم گرم یا یه گرم میدم طلافروش فاکتور میده اشنامه 

بعد یکسال که جمع شد یه کار ازش برمیدارم اجرتشو میدم خیلی میصرفه 

پارسال با این کار سرویس ۱۵گرمی خریدم

:)

یعنی چطوری عزیزم میشه بیشتر توضیح بدی

مثلا من دفعه اول ۲ تومن به طلافروش میدم اون بنا به خواسته خودم با درصد آب شده یعنی دو درصد حساب می‌کنه یه باکتور بام میده که مثلا ده سوت طلا داری پیش من. هردفعه که پول دستم بیاد حضوری میرم مبدم سوت به فاکتورم اضافه می‌کنه یا به کارتش میزنم همون موقع میگه چند سوت میشه بعد که حضوری میرم وارد فاکتورم می‌کنه به همین راحتی

خیلی از طلافروشا الان این کارو میکنن 

وقتایی که یه تاپیک قدیمی می‌بینم میرم استارترش رو چک می‌کنم اگه دیگه فعال نباشه دلم می‌گیره خیلی و براشون آرزوی سلامتی میکنم و اگه فعال باشه ذوق میکنم              به فکرم می‌رسه یه زمانی دیگه من نیستم اما تاپیکام هست، پستام هست.                                                       حقیقتا این زندگی خیلی پوچ و بی ارزشه                            اگه یجا با حرف و نظرم کسی رو ناراحت کردم عذرخواهی می‌کنم. اصلا دلم نمیخواد کسی بخاطر حرف من کوچیک ترین اندازه ناراحت شده باشه❤

منم مثل تو هرماه در حد نیم گرم یا یه گرم میدم طلافروش فاکتور میده اشنامه بعد یکسال که جمع شد یه کار ...

آره خیلی خوبه این روش ولی حیف که من دیر یاد گرفتم