2777
2789
عنوان

گوی طلا

| مشاهده متن کامل بحث + 1684 بازدید | 35 پست
مثلا من دفعه اول ۲ تومن به طلافروش میدم اون بنا به خواسته خودم با درصد آب شده یعنی دو درصد حساب می‌ک ...

چه جالب نمی‌دونستم  برای بار اول باید به طلا فروش بگم طلا فاکتوری می‌خوام

بعد اینکه سود واجرت نمی‌کشه روش دیگه یا مالیاتی چیزی

معصومه هابیلیان شاخن دست کمشون نگیر
چه جالب نمی‌دونستم برای بار اول باید به طلا فروش بگم طلا فاکتوری می‌خوامبعد اینکه سود واجرت نمی‌کشه ...

آره فقط جهت اطمینان پیش یه طلافروش آشنا یا مطمئن برو

من چون شهرمون کوچیکه همینطوری شانسی پیش یه طلافروش خوش اخلاق رفتم و پول گذاشتم

مالیات که نداره

یودسم اینطوریه که اگه تو بخوای بعدا بری طلا دست دوم بخری ۷ درصد هربار حساب میکنه اندازه سوت بهت میگه اگه هم طلا آب شده بعدا بخوای ازش بخری با پولای جمع شده که ۲ درصد حساب میکنه هربار.

من گفتم ۲ درصد حساب کنه اما اشتباه کردم چون پول طلای من هرچقدرم بگذره اونقدر نمیشه که بشه باهاش آب شده خرید. ولی خوب میشه ایندفعه که رفتم بگم دیگه ۷ درصد حساب کنه

وقتایی که یه تاپیک قدیمی می‌بینم میرم استارترش رو چک می‌کنم اگه دیگه فعال نباشه دلم می‌گیره خیلی و براشون آرزوی سلامتی میکنم و اگه فعال باشه ذوق میکنم              به فکرم می‌رسه یه زمانی دیگه من نیستم اما تاپیکام هست، پستام هست.                                                       حقیقتا این زندگی خیلی پوچ و بی ارزشه                            اگه یجا با حرف و نظرم کسی رو ناراحت کردم عذرخواهی می‌کنم. اصلا دلم نمیخواد کسی بخاطر حرف من کوچیک ترین اندازه ناراحت شده باشه❤

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.