خانما بخرم یانه سکه پارسیان که میگن تقلبی زیاده هیچ منم نمیدونم ماهی با پس اندازه کمم میشه گوی بخرم حالا میدونم سود هم میگیره ولی نمیدونم چقدر به نظر شما خوبه برای پس انداز یه مادر خانهدار که هیچ پولی نمیتونه نگهداره
دختر نازم تو ۳۰ هفتگی پرکشیده لطفا برای دلم ی صلوات بفرستین منم براتون صلوات میفرستم ... انشاالله ک همیشه دل خوش باشین. ۱۶.۵.۱۴۰۳ . *** باز بعد ۸ ماه اقدام کردم و با اولین بار حامله شدم بلخره دخترم ۱۴۰۴/۱۰/۴ اومد توی بغلم** مهرسای من فرشته اسمونی شد. یسنای من فرشته زمینی دور وجودش،بگردم انشاالله قسمتت تک تک چشم انتظارا
راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.
من همین تاپیک و زدم همه گفتن نخر ، همون پارسیان بهتره بنظرم ...
من ی بار طلا فروشی بودم ی نفر پارسیان چند تا آورده بود. که اگتبدیل کنه به یرتیکه طلا اول طلا فروش بر نمیداشت تا ی نفر گفت اشنامه بعد گفت باید باز کنم ش . میگفت تقلبی زیاد شده .
آخه تقلبی زیاده ومیگن بعضیا موقع فروش اونم ضرر چیکار کنم به نظرت از یه طرف نیازه برای بچه هام پس اند ...
من از طلا فروش پرسیدم گفت پارسیان از طلا بهتره اجرت نداره صد تومن موقع فروش کسر میکنن میخرن . منم خیالم راحت شد سه هفته پیش هفتصد سوتی خریدم پنج میلیون از وقتی خریدم قیمت طلا هم اومد پایین . ولی من قصد فروش ندارم