2777
2789
سلام سلام سلامعید همه قشنگای من مبارککککاز مدیریت عالی خانوم خونه سپاسگزاریم امیدواریم در سال آینده ...

منو از لیستت خط بزن دختر

من تو این پنج ماه روزی یبار در حد درد زایمان،درد کشیدم، دیگه بدنم کشش نداره😂

# یک _ مینیمالیستِ _ دارا 🌱 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام عزیزدلم🥰🥰💜🤍💜🤍تو خوب باشی منم خوبم قربونت بشم نیکی عزیزم🫂🫂باشه عزیزدلم هیچ عجله ای نیست، ...

سلام مهربون جووونم 💛💛💛💛

عیدتون مبارک 😍😍😍

بابت موزیکا ممنونم قربونتون برم 😘 گوش کردم و دوست داشتم 🤗

مهربون جونم 💛 من یکمی نمیتونم سریع تر بیام و جواب پیاموتون رو بدم و موزیکارو بفرستم ؛ کلا همیشه سعی میکنم که تو یه تایم آزاد تری بیام و با حوصله کامنتاتون رو بخونم و پیام بذارم ؛ کلا که درگیر هستم ولی این ایام هم که دیگه بیشتر ؛ خلاصه که مرسی از درکتون 😘🥰😘🥰 چون وقتتون برام ارزشمنده 🥰 

سلام عزیزدلمچطورری؟مرسی از آرزوهای قشنگت نیکی جانم🥹❤️😘قربون محبتت❤️چشم عکس ام هرموقع جفتمون بودیم ...

سلااام نيلو جونم 😍🤗

خیلی ممنونم خوبم عزیز دلم ؛ امیدوارم تو هم خوبِ خوب باشی ❣️

عزیز دلی 🌺🌺🌺

اگر که خودت مایلی میخوای یه روز و ساعت رو مشخص کن تا با بچه هایی که ندیدیم با هم بتونیم جمع بشیم ؛ بازم هر طور که خودت صلاح میدونی عزیزم 🤗😘

خونه ام مینیماله،ولی شبیه عکسای پینترستی نیستهیچ وسیله اضافه ای ندارم،دکوری و مجسمه که اصلا...اره لی ...

خیلی خوبه رسپینا 

من دوس دارم این حجم از خلوتی و تعلق نداشتن رو 

اینکه یه وسیله ای که ب دردت نمیخوره نخری

و کلی انباشتگی نداری حس میکنم یه حس رها بودن داره 

سلام سلام سلامعید همه قشنگای من مبارککککاز مدیریت عالی خانوم خونه سپاسگزاریم امیدواریم در سال آینده ...

بخدا اگه داستانی برا تعریف باشه 

اها اینو میتونم براتون تعریف کنم😁 

روز اولی که همسرم قرار بود بیان خونمون برا خواستگاری(یه مراسم کاملا سنتی که توسط یه فامیل دور  به هم معرفی شده بودیم و ضمنا خانواده همسرم با شهری که من زندگی میکنم ۴ ساعت فاصله دارن )من ابله مرغون گرفته بودم و خودم خبر نداشتم 

فک کن صبح از خواب بلند شدم و تو اینه که خودمو دیدم با خودم گفتم بخشکه شانس اینهمه مدت من جوش نمیزدم حالا دقیق تو این روز اینهممه جوش با هم دیگه زدم 😁😁😁😁

ولی هنوز دوزاریم نیفتاده بود که اینا جوش نیستن 🤦‍♀️

خلاصه که من رفتم دوش بگیرم و خواهرم اومد در حمامو زد که مهمونا تماس گرفتن و گفتن که ما زودتر میرسیم عجله کن و تا خواهرم بدن منو دید گف تپش کمرت پر از ابله اس  دختدر تو ابله مرغون گرفتی  من پرام ریخته بود فک کن تا ۲۴ سالگی ابله نگیری بعد دقیق روز خواستگاری بزنه بیرون 😐😐😐😐😐😐😐 

خلاصه که من از حمام پریدم بیرون و پامو کرده بودم تو یه کفش که من در جلسه خواستگاری حضور پیدا نمیکنم بااااید کنسل کنید 

ولی هیچکس گوشش بدهکار نبود میگفتن اونا چند ساعت تو راه بودن و اصلا امکان نداره ما الان بگیم نیان نمیییشه 

خلاصه که دوستان عزیزم من اونروز همون طوری در جلسه حاضر شدم  و تنها شانسی که داشتم این بود که در حاشیه صورتم ابله زده بود و هنوز روی لپام نزده بود و روسری رو طوری پوشیدم که دیده نشن اونا 

و تجربه بدی بود حقیقتا 

چون من چشمام  خیلی ضعیفه و از عینک بیزاری دارم 

و چون ابله هم گرفته بودم خواهرم نذاشت لنزمو بذارم از ترس اینکه یوقت باعث نشه داخل چشمم ابله بزنم

و من همسرمو در جلسه اول اصلاااا ندیدم در حد یه کلیت خیلییییی تار  👀

این هم از داستانی که میتونستم براتون تعریف کنم از شانس بسیار زیبایی که تجربه کردم 😁

دوستای عزیزم حقیقتا من یکم حالم خوب نیس 

چند وقیتیه یه دردای وحشتناکی از زیر بغلم شرو میشه در حدی که تیر میکشه و میگم همین الان میمیرم ولی خب هر چقدر دست میکشم چیزی احساس نمیکنم  و گفتم شاید به این خاطره که بد میخوابم 

دیشب یکی از دوستای قدیممو دیدم که به سرطان سینه مبتلاس و ازش پرسیدم نحوه تشخیصشو  و  از اون لحظه به هم ریختم کاملااااا😭

اصلا فکرای خوبی تو سرم نمیچرخه 

الانم که تعطیلات نوروزیه هیچ مطبی باز نیس و از اون  بدتر هیچ مرکز سونگرافی هم باز نیس من برم پیگیری کنم 

یجوری انگاری  دستم به هیچ جا بند نیس 

به این فکر میکنم که تا ۱۵ فروردین باید صبر کنم  دیونه میشم 😭

با هیچکس نمیتونستم درد و دل کنم  یدفعه ای اینجا به ذهنم رسید  💔😭

بخدا اگه داستانی برا تعریف باشه اها اینو میتونم براتون تعریف کنم😁 روز اولی که همسرم قرار بود بیان خ ...

چه باحالللللل وای کلی خندیدم یعنی خاطره که میگن اینه ها😂😂😂😂😂😂😂😂

دوستای عزیزم حقیقتا من یکم حالم خوب نیس چند وقیتیه یه دردای وحشتناکی از زیر بغلم شرو میشه در حدی که ...

وای قربونت برم ایشالا که هیچی نیست

منم همچین دردی رو داشتم  زیر سینه ام و بغل ام تیر می‌کشه در حدی که دست چپم بی حس میشد یا برعکس خیلی درد میگرفت

ولی پیگیری کردم چیزی نبود

دکتر گفت که بخاطر فشار عصبیه

مال قبلنه ولی کامل درست می‌گفت 

توهمین نی نی سایت هم میتونی بپرسی

ولی بد به دلت راه نده خدا بزرگه 😘😘❤️❤️❤️❤️

چه باحالللللل وای کلی خندیدم یعنی خاطره که میگن اینه ها😂😂😂😂😂😂😂😂

خداروشکر 😂😂😂

فکر کن تو مراسم بله برونم برادر زادم و عقدمم خواهر زادم آبله مرغون گرفته بودن  و خواهرم و دخترش عقد محضری نیومدن

بعد از عقد خواهر زادم( ۶سالش بود اونموقع) عکسای عقدو که دید انقدرررر گریه کرد میگفت خاله منو عقد دعوت نکرده نه برا جشن عقدش میام نه برای عروسیش حالا مگه قبول میکرد که خودش ابله مرغون داشته نتونسته بیاد😂

خداروشکر 😂😂😂فکر کن تو مراسم بله برونم برادر زادم و عقدمم خواهر زادم آبله مرغون گرفته بودن و خواه ...

وای چه بد آدم عقد خاله اش آبله بگیره خیلی رو مخع

واقعیت تلخه نمی‌خواد قبول کنه 😂😁

خیلی خوبه رسپینا من دوس دارم این حجم از خلوتی و تعلق نداشتن رو اینکه یه وسیله ای که ب دردت نمیخوره ن ...

اره واقعا تعلقی ندارم، باز خوبه شما تو عقدین  انتخابای آگاهانه می کنید، من تازه چند سالیه مینیمال شدم، و اگه بگم ۵۰ درصد جهازم رو رد کردم تو این سالها دروغ نگفتم😄

# یک _ مینیمالیستِ _ دارا 🌱