2777
2789
دوستای عزیزم حقیقتا من یکم حالم خوب نیس چند وقیتیه یه دردای وحشتناکی از زیر بغلم شرو میشه در حدی که ...

تپش فکر بد نکن

شاید سنگ صفرا باشه😐🙃 یا سنگ کلیه، یا خدای نکرده دیسک یا آرتروز

من اصلا بلد نیستم دلداری بدم😐

ولی نگران نباش،ایشالا چیزی نیست، سونو ها از پنجم باز میشه 

# یک _ مینیمالیستِ _ دارا 🌱 

خداروشکر 😂😂😂فکر کن تو مراسم بله برونم برادر زادم و عقدمم خواهر زادم آبله مرغون گرفته بودن و خواه ...

عزیزم😄 یادش بخیر من تو تعطیلات عید آبله گرفتم کوفتم شد با اون قیافه پر زخم همه دیدنم🥴

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تپش فکر بد نکنشاید سنگ صفرا باشه😐🙃 یا سنگ کلیه، یا خدای نکرده دیسک یا آرتروزمن اصلا بلد نیستم دلدا ...

مطب دکترای خوب شهر ما تا ۱۵  فروردین تعطیله 

و اینکه باید خانم باشه پیش اقا خجالت میکشم برم 

هنوز جایی رو پیدا نکردم که باز باشه وگرنه زودتر نیرم خیالم راحت بشه

نمیدونم شایدم ناراحت بشه🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

عزیزم😄 یادش بخیر من تو تعطیلات عید آبله گرفتم کوفتم شد با اون قیافه پر زخم همه دیدنم🥴

پس تو ام زخم خورده ای 😁

رسپینا یاد امضات افتادم دو سال پیش 

مامان چند تا بچه بودی؟😂🤦‍♀️

مطب دکترای خوب شهر ما تا ۱۵ فروردین تعطیله و اینکه باید خانم باشه پیش اقا خجالت میکشم برم هنوز جایی ...

دقیقا پارسال دوم فروردین درد سنگ کلیه ام شروع شد اولش نمیدونستم درد چیه، دقیقا مثل تو همه جا تعطیل حتی بیمارستان برا یه هفته بعد نوبت سونو داد بهم. دیگه از ۷فروردین بعضی از سونو ها باز بود،رفتم پیش یه دکتر عمومی تو درمانگاه برام سونو نوشت 

دیگه مطمئن شدم سنگه کلیه اس و بعد تعطیلات رفتم متخصص.

امسالم دقیقا همون وضع رو دارم😐 یه هفته مونده به عید خواستم عمل کنم گفتن دکترا رفتن مرخصی، منتظرم تا بعد تعطیلات

پس تو ام زخم خورده ای 😁رسپینا یاد امضات افتادم دو سال پیش مامان چند تا بچه بودی؟😂🤦‍♀️

اره خیلی عید بدی بود،الان هر کجا بشنوم کسی ابله داره دخترامو میبرم که بگیرن همین بچگی ولی نمیگیرن😄

هفت تا بچه🤣 

تپش فکر بد نکنشاید سنگ صفرا باشه😐🙃 یا سنگ کلیه، یا خدای نکرده دیسک یا آرتروزمن اصلا بلد نیستم دلدا ...

دوساعت دارم میخندم این چه دلداری بود

بنده خدا الان گریه اش بند نمیاد😂😂

پستو ارسال کردم بعد با خودم میگم خب حالا حرف نزن مگه نمیشه🤣

رفتم سونو 

درد زیر بغلمو گفت به خاطر کیسته و نگران کننده نیس 

فقط باید برم دکتر دارو بده 

اما گفت سنگ صفرا دارم چند تا ،اندازشم ۱۷ میلی متر😐😐😐

رفتم سونو درد زیر بغلمو گفت به خاطر کیسته و نگران کننده نیس فقط باید برم دکتر دارو بده اما گفت سنگ ص ...

کیست زیربغل بین خانما خیلی شایعه با دارو خوب میشه، دختر خواهرشوهرم ۱۸ سالگیش داشت با یه جراحی ساده سرپایی برداشت مشکلی پیش نیومد براش...

واااای تپش نگو از سنگ

اتفاقا گفتی خواهرت سنگ داره خواستم بگم اگه زمینه ارثی داشته باشید تو هم داری،خودمم سنگ کلیه و صفرام ارثیه

فعلا که درد نداره،ایشالا هیچوقتم دردش شروع نشه، چون تا درد نگیره نیاز به عمل نیس

برا من ۱۳ میله پدرمو درآورده

کیست زیربغل بین خانما خیلی شایعه با دارو خوب میشه، دختر خواهرشوهرم ۱۸ سالگیش داشت با یه جراحی ساده س ...

منم گاهی شکمم درد میکرد فکر میکردم معده درده ولی شاید همین صفرا بوده بازم نمیدونم توکل به خدا 

تو الان دیگه میتونی بری عمل ؟

التهابت از بین رفت ؟

منم گاهی شکمم درد میکرد فکر میکردم معده درده ولی شاید همین صفرا بوده بازم نمیدونم توکل به خدا تو الا ...

ده روز قبل ازمایش دادم گفتم مشکلی نیس

باز اگه این مدت دوباره ملتهب نشده باشه.

چربی سعی کن خیلی کم بخوری که صفرارو تحریک میکنه.

یه سری دارو هم دکتر به من داد برا دفع،ولی خب من جواب نگرفتم چون درد نداری هنوز پیگیر باش شاید تونستی دفع کنی