2777
2789
مادر شوهرم تونامزدی خیلی به ناحق پشت سرم حرف زد پدر شوهرم میخواست عروسیمو بهم بریزه تاچند وقت باهامو ...

اون موقع باید چیکار میکردی منم سنم کمه ۱۹ سالمه تازه عروسیم شده 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

ببخشیدا شوهرت خیلی ماسته 😐 عذرمیخوام البته 

نه اگ ماست بود خیلی وقت پیش ولش کرده بودم عوض کتکی ک ب من زدن رو ازشون در اورد کسی ک ب پدرش تو نگفته بود پدرشو زد ک منو از دستشون بگیره 

منم قبل از ازدواج مادر شوهرم مخالف بود

تا روز عقدم هرجور تونست زجرم داد

هزار تا كار كرد كه به هم بخوره

سه ساله عروسى كردم

خيلى با هم خوب بوديم

معمولى و راحت و رفت و آمد

اما يه بار خاله شوهرم زر زر كرد

اونام ساكت موندن

فهميدم كه خوب بودنمو به پاى وظيفه و خريت گذاشتن

منم خودمو كشيدم كنار

الان كات كردم كاملا

كارى با هم نداريم ديگه

شوهرمم پشتمه خدا رو شكر

Mojtaba's wife💍and mother Noora👩‍👧
شما جونت در خطره مگه مجبورى برو خونه بابات شوهر اينجورى به چه دردت ميخوره 

بابا ندارم اگ بابا داشتم کسی جرت نمیکرد چیزی بهم بگه همشون از بابام میترسیدن وقتی بابام فوت کرد زبون در اوردن

عزیزم خب اگه خونتون بهشون نزدیکه خونتونو عوض کنین بربن یه جای دیگه که ازشون دور باشی

یه ساختمونیم طبقه بالاشونیم من ب شوهرم گفتن تا اخر ماه اینجا رو قبول میکنم خسته شدم از دست پدر و مادرش ما هم دانشجواییم واسه همین اومدیم اینجا بمونیم شوهرم تازه میره سرکار میخواستیم مثلا یه مدت پول جم کنیم از اینجا بریم خونه بخریم ولی دیگ نمیتونم بمونم 

پدرت مرده خودت که نمردى!! ببخشيد عصبى شدم بمن تو بگن درسته قورتشون ميدم پاشو برو به شوهرت بگو منو مي ...

راس میگی هر کی موضوع خبر داره میگن جدا شو از اون خونه میکشنت 

تو که خوبه شوهرت پشتته من چی بگم که شوهرم همش طرف خانوادشو میگیره

وای خیلی بد میشه من نمیتونم تحمل کنم ک شوهرمم طرف اونارو بگیره البته موقع نامزدی شوهرمو ک سنش زیادم نیس مامانش همش پرش میکرد ک با خونوادم دوری کنه من اذیت بشم

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز