2777
2789
خوشبحالت،چکار کردی که شوهرت اینقد پشتته؟

والاه کاری نکردم ولی اینو بگم موقع نامزدی هم خیلی پشتم بود ولی خونوادشو هم نمیزاشت کسی چیزی بگه وقتی عروسیم شد ۲ هفته از عروسی گذاشته بود وقتی پدر و مادرش منو زیر لگدشون گرفتن دیگ با خونوادش دوری کرد انگار زده شد از خونوادش حتی ب خاطر من پدر و مادرشو زد ک منو از مشت و لگدشون بگیره خودشو انداخته بود رو من ک مشتاشون نخوره ب سر من الان بهتره نزاری با خونوادش ارتباط باشه یکی هم رفیقی کن باهاش ک همه حرفشو ب تو بگه نه ب خونوادش ک اونا هم پرش کنن

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

[QUOTE=51328609]چجور باهاش رفیق باشم؟[/QUOTE

اول این که جز بیرون تو خونه هم کلی ب خودت برس گرم باش هاش از همه لحاظ بیشتر مردا همیشه پا پیش میزارن در رابطه تو بعضی وقتا پا پیش بزار خونه اومد بپر بغلش همیشه بوسش کن براش لوس شو تولدش شدنی سنگ تمام بزار دور نباش ازش برو سرتو بزار پاهاش یکم اخلاق بچگونه بگیر بازی کن مثلا ما همیشه فوتبال تو لپ تاپ بازی میکنیم ک باهاش گرم باشم در حالی ک اصن فوتبال دوس ندارم همیشه هم میگم اگ ببری میکشمت من باید ببرم تو بباز با لهن خیلی شوخیانه میگم مثلا دستتو بریدی خودت خونشو قطع نکن ببر اون برات تمیزش کنه خیلی سعی کن شوخی کنین بپرین سر هم اصن والاه ما شب ۳ بود تو خونه همو دنبال میکردیم گازش گرفتم فرار کردم افتاد دنبالم ک منو بگیره گازم بگیره هم رفیق باش هم عشق نه زن خانه دار اول ب خودت برس بعد ب خونت 

اون موقع باید چیکار میکردی منم سنم کمه ۱۹ سالمه تازه عروسیم شده 

بنظرم رابطتو کم کن هی نرواونجا اگه ازدواج کردی که هیچ اگه نامزدی بگو شوهرت بیاد خونتون تو کمتربرو سرسنگین باش 

یه صلوات برای سلامتی همه مامانا مخصوصا مامانای باردار
بنظرم رابطتو کم کن هی نرواونجا اگه ازدواج کردی که هیچ اگه نامزدی بگو شوهرت بیاد خونتون تو کمتربرو سر ...

نه ۷ ماهه عروسیم شده نامزدی هفته ی ۱ بار میرفتم الان تو ۷ ماه عروسم ک ۳ بار خونشون غذا خوردم خودشون میگفتن بعضی وقتا برم خونشون وگرنه خودم نمیرم میدونم نیش میزنن ولی ۴ هفتس کلا سلام هم نمیدیم چون پیش مهموناشون نیش زدن ب خونوادم توهین کردن فحش دادن وقتی هم گفتم چرا اینجور میگین پدرشوهرم گف خفه شو پرتقال دستش بود پرت کرد سمتم ک بخوره صورتم ولی خداروشکر نخورد بهم تو دیوار باز شد میوه 

نه ۷ ماهه عروسیم شده نامزدی هفته ی ۱ بار میرفتم الان تو ۷ ماه عروسم ک ۳ بار خونشون غذا خوردم خودشون ...

واااا خداشفابده شوهرت چی میگه کاری نمیکنه

چرا همیشه طرف منو نگه میداره سر من با خونوادش دعوا کرد با مامانش حرف نمیزنه با پدرشم در حد یه سلام&n ...

خخوبه باز خداروشکر کن منکه شوهرم طرفم هست اما وقتی حق بامنه اگه فکرکنه حق بااوناس دیگه طرفم نیست خیلی خوبه مردت پشتت باشه دیگه بقیه مهم نیستن

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز