2777
2789
راس میگی هر کی موضوع خبر داره میگن جدا شو از اون خونه میکشنت 

شخصيتت رو دارن له ميکنن واسه چى نشستى پاشو برو بالاخره مادرى خواهرى برادرى دارى ديگه تا شوهرتم بفکر بيفته, علت کاراى خانواده شوهرت چيه؟؟ چرا اينکارارو ميکنن؟؟

خدايا عشق تو برام کافيه منو ببخش!   

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

اصلا درك نمي كنم كه چرا ما زن هاانقدر اجازه توهين به خودمون رو مي ديم.الان هزاره سومه.شرعا و عرفا شمامي تونيد قطع رابطه كنيد.

نيازارم ز خود هرگز دلي را كه مي ترسم در آن جاي تو باشد
شخصيتت رو دارن له ميکنن واسه چى نشستى پاشو برو بالاخره مادرى خواهرى برادرى دارى ديگه تا شوهرتم بفکر ...

جز مامانم کسی رو ندارم اونم همیشه پشتمه . والاه با خونوادم مشکل دارن اولا وقتی ب خونوادم فحش میدادن تهمت میزدن چیزی نمیگفتم فقط گریه میکردم از حرصم ولی دیگ خسته شدم یه بار موقع فحش دادن ب خونوادم ک جواب دادم بهشون با من دشمن شدن حتی تهمت خرابی هم زدن بهم 

اصلا درك نمي كنم كه چرا ما زن هاانقدر اجازه توهين به خودمون رو مي ديم.الان هزاره سومه.شرعا و عرفا شم ...

ی بار خواستم جواب توهین هایی ک میکردن ب خونوادمو بدم از اون موقع با منم دشمن شدن تهمت بدکارگی هم بهم زدن کتک هم زدن 

اگه اسم خاهر یا مادرشو بیارم هرچی فحشه بم میده

یا حضرت چجور تحمل میکنی من شوهرم هر چی بگم از خونوادش میگه بیخیال خودتو ناراحت میکنی ارزش ندارن حتی اسمشونو ب زبونت بیاری 

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز