2777
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

سلام عشقا😍😊 میشه بهم رای بدید  به همون عکس نی نی جیگرا😍😍 https://www.ninisite.com/discu ...

كارتون خيلي زشته

آرزو کن که آن اتفاق قشنگ بیافتد✨رویا ببارد🌦دختران برقصند💃 قند باشد🧁بوسه باشد💋خدا بخندد🤍به خاطر ما که کاری نکرده‌یم💚🤞🏻من تا آن روز چشم به در خواهم دوخت🕊
سلام عشقا😍😊 میشه بهم رای بدید  به همون عکس نی نی جیگرا😍😍 https://www.ninisite.com/discu ...

چند نفر گفتن  به رای دادن  نیست انگار   خودشون انتخاب میکنند   یعنی  تو توضیحات  خانم تهرانی هم  صحبت از قرعه کشی هست    اتفاقا منم پست  دارم اونجا    

کتکت زدن 🤔🤔🤔  شکایت کن ازشون

خب شوهرم نذاشت وگرنه خیلی وقت پیش شکایت کرده بودم حالا پدرشوهرم دیشب ب شوهرم میگف اگ صدای زنتو بشنوم با چاقو تیکه تیکه اش میکنم شوهرم گفتم چرا چیزی نگفتی گف چی بگم دیونه شدن باید از یه گوشت بشنوی از اون ور بدی بیرون 

خب شوهرم نذاشت وگرنه خیلی وقت پیش شکایت کرده بودم حالا پدرشوهرم دیشب ب شوهرم میگف اگ صدای زنتو بشنوم ...

ببخشیدا شوهرت خیلی ماسته 😐 عذرمیخوام البته 

بدبختی اینجاست که خوشبختی اونجاست   
دقیقا ما الان یه ساختمون هستیم صداشون همش میاد طبقه دوم دیونم کردن فحش میدن ک من بشنوم 

منم با جاريام تو يه ساختمونم يكيشون كه واحدامون كنار همه اصلا رفت و امد نميكنم مگه چي بشه كه برم خونشون بزار اونقد فحش بدن جونشون دراد بيخيال باش توام صداي تي وي رو زياد كن

ني ني سايت نيس كه مادر شوهر سايته 😑😑😑😦😦
يعني چي كه كتك زدن مگه عهد قجره؟!؟!شوهرت عين ماست هيچ عكس العملي نداشت!?!?! مقصر همسرته نه خانوادش

چرا شوهرم هم برای دفاع از من هم مادرشو هم پدرش دعوا کرد عوضشو در اورد 

فک نکنم ب بدجنسیه مادر شوهرو پدرشوهرم باشن هر چی دهنشون میاد بارم میکنن تهمت میزنن فحش میدن کتکم هم ...

دوستم دوری ودوستی.یادت نره هرچی کمتر ببینن شمارو عزیزتری یا اگرعزیزترنباشی حداقل جلوی روت هم نیستن که اعصابتو بریزن بهم.اما دورباش واحترام هم نگه دار.برات دعا میکنم دوستم

مادر شوهرم تونامزدی خیلی به ناحق پشت سرم حرف زد پدر شوهرم میخواست عروسیمو بهم بریزه تاچند وقت باهامون قهر بودن خواهر شوهرام هیچکدوم نیومدن عروسیم اینقدر بدی کردن انقدر زجرم دادن که شوهرم گریش گرفت دیگه حساب کن اما بعدچندوقت یادش رفت مادر شوهرم چنان کرد که شوهرم زد توگوشم انقدررررر سختی کشیدم که الان دارم ازبغض خفه میشم دیگه از همه چی خسته شدم از تنهایی از بدبختی فقط بخاطر بچه هام دووم اوردم سنم پایین بود خیلی نادون بودم والان فهمیدم باید چکار میکردم وافسوس...بازبگم یابسه

یه صلوات برای سلامتی همه مامانا مخصوصا مامانای باردار
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز