2777
2789
عنوان

چالش کتاب هفتگی

| مشاهده متن کامل بحث + 13605 بازدید | 582 پست

سلام. بالاخره یه کتاب رو زودتر از یه هفته تمومش کردم! البته کوتاه بود، فقط 200 صفحه. منظر پریده رنگ تپه ها...

با این که قبلا هم خونده بودمش اما این بار هم خیلی لذت بردم. کلا قلم کازوئو ایشی گورو رو دوست دارم. اینم اولین کتابش بوده.

یه جورایی حس ابهام و دلهره همه جای کتاب هست. از اون کتاباس که داستانش اغاز و پایان مشخصی نداره و ذهن خواننده رو به کار میندازه تا یه سری چیزا رو خودش کشف کنه.

کلا کتابهای ایشی گورو اینجورین که اصلا نمی تونی به روایت اول شخص اعتماد کنی و خودت باید سردربیاری که واقعیت قضایا چی بوده

همش حس گناه و فراموشی و اینکه خاطرات چطور می تونن آدم رو گول بزنن . یا ناخوداگاه چه چیزایی رو می تونه فاش کنه.

از جمله کتابهای خیلی جذاب برای من که زمین گذاشتنش سخته.

همیشه از اینکه برم انحراف بینی‌م رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم  
ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه
اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید   

سلام دوستان کتاب  شوهر عزیز من رو تموم کردم  برای من جذاب و فضای جدیدی داشت  در یه جم ...

سلام بر شما 

ممنونم كه نظرتتون رو واسمون گذاشتين عزيزم 

گفته بودم چو بيايي غم دل با تو بگويم /چه بگويم كه غم از دل برود چون تو بيايي
سلام. بالاخره یه کتاب رو زودتر از یه هفته تمومش کردم! البته کوتاه بود، فقط 200 صفحه. منظر پریده رنگ ...

حتما اين كتاب رو ميذارم توي برنامه 

من كيميا خاتون رو تمام كردم بلاخره هر چند خيلي طول كشيد 

كتاب قشنگي بود ولي به نظرم خيلي حاشيه داشت بعضي قسمتا خيلي توضيحات داشت كه يه جاهايي من حوصلم سر ميرفت ،

در كل كتاب جالبي بود با قسمت هايي از زندگي مولانا و شمس اشنا شديم كه من نميدونستم راجع بهش هرچند تمامش راست نبوده

اما تصوراتم راحع به شمس خيلي عوض شد اصلا فكر نميكردم اينجور ادمي بوده كه خانومش رو انقدر اذيت ميكرده و در اخر هم در اثر كتك هاي اون فوت ميكنه ،

يا حتي خود مولانا هم قسمت هاي تاريكي داشته توي زندگيش 

به نظرم خيلي از ما تصورمون از اين ادم ها جور ديگه اي بوده 

من كيميا خاتون رو تمام كردم بلاخره هر چند خيلي طول كشيد  كتاب قشنگي بود ولي به نظرم خيلي حاشيه ...

بهار جان اگه ملت عشق رو نخوندی الان وقت خوبیه اونم باز راجع به شمس و مولانا هستش کیمیا خاتونم یه نقشی توش داره. گرچه حقایقش متفاوته

سلام دوستان کتاب  شوهر عزیز من رو تموم کردم  برای من جذاب و فضای جدیدی داشت  در یه جم ...

عه من چرا این پست رو قبلا ندیده بودم؟ 

منم می خونمش حتما. خوشم اومد از توضیحاتت

بچه ها من دارم جین ایر رو هم می خونم نسخه کاملشو هیچ وقته نخونده بودم گرچه همه با داستانش آشناییم 

خیلی نثرش قشنگه و داستانش گیرا. از اوناس که هر دختر جوونی باید حتما بخونه. مثل بابا لنگ دراز. چون کلی حس قدرت زنانه و استقلال رو به خواننده میده. امیدوارم ترجمه های خوبی ازشون باشه من اطلاعی ندارم. لطفا اگه کسی ترجمه نسخه کاملشونو خونده نظر بده. مررررسی

من تقريبا اثار خيلي مهم ادبيات ايران و جهان رو خوندم 

ولي خوشحال ميشم اثاري ك خيلي از نظرتون خوب هستش رو معرفي كنيد چون تا به اينجا سليقتونو  دوس داشتم تو انتخاب كتاب و فيلم

when life puts you in tough situations Dont say   why me say TRY ME
من تقريبا اثار خيلي مهم ادبيات ايران و جهان رو خوندم  ولي خوشحال ميشم اثاري ك خيلي از نظرتون خ ...

خب از چیزایی که خوندی برای ما هم بگو. شاید ما نخونده باشیم. و یا با دیدنش یاد چیزی بیفتیم که تو نخوندی. هر وقت فرصتشو داشتی 😍