2777
2789
عنوان

چالش کتاب هفتگی

| مشاهده متن کامل بحث + 13549 بازدید | 582 پست
حتممما عزیزم  شبت به خیر

سلام فیلی جان

تاپیك جدید نزدی؟

من وسوسه شدم كتاب مثنوی معنوی كریم زمانی رو بخرم.

احساس میكنم جاش تو كتابخونم خالیه

نمیدونم میتونم باهاش ارتباط برقرار كنم یا نه.

ژان كریستف رو هنوز شروع نكردم.

باباگوریو رو شروع كردم،اولاش كه توصیف مردم و پانسیون و...گیرایی نداشت ولی كم كم جالب شد،ترجمه به آذین

سلام فیلی جان تاپیك جدید نزدی؟ من وسوسه شدم كتاب مثنوی معنوی كریم زمانی رو بخرم. احساس میكنم جاش ...

سلام عزیزم خوبی؟ نه هنوز. چون دارم یه سری لیست از کتابایی که اینجا معرفی کردیم درست می کنم، میخوام اونا رو اول تاپیک بذارم، که یه کم طول می کشه وقتم زیاد نیست واسش.

خوندن کتاب مثنوی با تفسیرش خیلییییی ایده ی خوبیه فوق العاده س. حتی روزی یه صفحه هم بخونی، کلی ارزش داره. من غزلیات سعدی رو اینجوری خوندم شاید یه سال و نیم طول کشید ولی خیالم راحت شد که نخونده از دنیا نمی رم :))

یه نگاهی به ریویوهاش بنداز ببین می تونی باهاش ارتباط برقرار کنی یا نه. یا یه کار بهتر: برو شهر کتاب، قشنگ نیم ساعت واسه خودت بشین کتاب رو بگیر دستت تورق کن، که بتونی تصمیم بگیری دوست داری داشته باشیش یا نه

خیلی کتابای خوب و کلاسیکی انتخاب می کنی   باباگوریو جزو مطرح ترین رمان هاست منم خیلی دوست دارم بخونمش. یه خلاصه ای از داستانش بگو اگه وقت کردی

((📖تاپیک کتابخوانی📖))((🎵تاپیک آهنگ🎵))در دیدگان آینه‌ها گوئی حرکات و رنگها و تصاویر وارونه منعکس می‌گشت و برفراز سر دلقکان پست و چهرۀ وقیح فواحش یک هالۀ مقدس نورانی مانند چتر مشتعلی می‌سوخت. خورشید مرده بود، خورشید مرده بود و فردا در ذهن کودکان مفهوم گنگ گمشده‌ای داشت. آنها غرابت این لفظ کهنه را در مشق‌های خود با لکهٔ درشت سیاهی تصویر می‌نمودند. مردم، گروه ساقط مردم، دل‌مرده و تکیده و مبهوت در زیر بار شوم جسدهاشان از غربتی به غربت دیگر می‌رفتند و میل دردناک جنایت در دستهایشان متورم می‌شد. آه، ای صدای زندانی... آیا شکوه یأس تو هرگز از هیچ سوی این شب منفور نقبی به سوی نور نخواهد زد؟ آه، ای صدای زندانی... ای آخرین صدای صداها... (فروغ فرخزاد- آیه‌های زمینی)

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

سلام عزیزم خوبی؟ نه هنوز. چون دارم یه سری لیست از کتابایی که اینجا معرفی کردیم درست می کنم، میخوام ا ...

سلام عزیزم ممنون،چه كار خوبی میكنی،فكر خوبیه این روش كتاب خوندن،تو نت سرچ كردم بدم نیومد از تفسیر مثنوی،بوستان و گلستان سعدی هم باید بزارم تو لیست كتابایی كه باید بخرم

لیستم اینقدر طولانی شده كه باید عمر نوح داشته باشم برسم همه رو بخونم.

من خودمم كلاسیك شدم سنم دیگه رفته بالا خواهر.

دوست دارم همه كتابهای خوب و پر محتوا رو تو كتابخونم داشته باشم رمان و زندگینامه و شعر و... كه بچه هامم كنارم بخونن.

چشم عزیزم تمومش كردم حتما میام میگم هرچند خلاصه نویسیم خیلی خوب نیست.

سلام عزیزم نیستی چرا؟

سلام خوبی

طبق معمول، کاربریمو ترکونده بودن

خدا بخواد امروز و فردا تاپیک جدید رو میزنم و لینکشو میذارم

((📖تاپیک کتابخوانی📖))((🎵تاپیک آهنگ🎵))در دیدگان آینه‌ها گوئی حرکات و رنگها و تصاویر وارونه منعکس می‌گشت و برفراز سر دلقکان پست و چهرۀ وقیح فواحش یک هالۀ مقدس نورانی مانند چتر مشتعلی می‌سوخت. خورشید مرده بود، خورشید مرده بود و فردا در ذهن کودکان مفهوم گنگ گمشده‌ای داشت. آنها غرابت این لفظ کهنه را در مشق‌های خود با لکهٔ درشت سیاهی تصویر می‌نمودند. مردم، گروه ساقط مردم، دل‌مرده و تکیده و مبهوت در زیر بار شوم جسدهاشان از غربتی به غربت دیگر می‌رفتند و میل دردناک جنایت در دستهایشان متورم می‌شد. آه، ای صدای زندانی... آیا شکوه یأس تو هرگز از هیچ سوی این شب منفور نقبی به سوی نور نخواهد زد؟ آه، ای صدای زندانی... ای آخرین صدای صداها... (فروغ فرخزاد- آیه‌های زمینی)

سلام بچه ها بفرمایید لینک تاپیک جدید:

https://www.ninisite.com/discussion/topic/3194183/کتابخوانی-فیلی11?page=1

سلام منم رمان تاریخی سینوهه و کنیز ملکه مصر و دزیره(عشق ناپلئون) رو خوندم قشنگ بودن

من او و بیوتن رضا امیر خانی شیوه متفاوت نگاه مثلا منی بیوتن وطن میشه ولی میتونی بیوتن را بی وطن هم بخونی  خودتون باید بخونید

از کتاب های جدید کف خیابون خیلی قشنگه واجبه بخونید و بعد حیفا و وه و تب مژگان و پسر نوح از محمدرضا حدادپور

سلام خوبی طبق معمول، کاربریمو ترکونده بودن خدا بخواد امروز و فردا تاپیک جدید رو میزنم و لینکشو میذ ...

سلام فیلی جان عزیزم چراغ تاپیک رو روشن نگه دار واقعا عالیه

بابام آسمونی شد خیلی دوسش داشتم و دارم و خواهم داشت اگه دوس داشتی براش فاتحه بخون دوست خوبم
هفته گذشته قهوه سرد اقاي نويسنده رو خوندم  واقعا متعجب شدم از اين همه تبليغ ، به نظر من هيچ ح ...

از نظر من کتابی خوبی بود و اخرش ی معادله بود و باید حلش میکردی واقعا سرگرم کننده و جذاب بود برام 

و اینم بگم کتاب و رمان سلیقه ایی و منم ب سلیقتون احترام میزارم

کتاب

رمان عاشقانه و جنایی و ماجراجویی: زنی پشت پنجره/دختری،در قطار /اولین شکوفه گیلاس (ایرانیه و عالیه)/

راز کیارش (ایرانیه)/ زندگی منفی صفر/ 

فیلم:

گنجشک سرخ

حیوانات شبرو

سریال دارک

رهایم کن و پوست شیر هم عالیه

برام دعا کنید ۱۴۰۲/۲/۲ برام معجزه اتفاق بیفته و خدا صدام رو بشنوه.تو رو خدا به انرژی مثبتتون نیاز دارم.