2777
2789
عنوان

چالش کتاب هفتگی

| مشاهده متن کامل بحث + 13605 بازدید | 582 پست
خب از چیزایی که خوندی برای ما هم بگو. شاید ما نخونده باشیم. و یا با دیدنش یاد چیزی بیفتیم که تو نخون ...

شما ك خودت دگ استادي 

ولي حتما تو اين تاپيك فعاليت ميكنم و حضور پررنگ دارم چون خيلي حس خوبي داره 👍

when life puts you in tough situations Dont say   why me say TRY ME

همیشه از اینکه برم انحراف بینی‌م رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم  
ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه
اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید   

در حاضر سه شنبه ها با موری از میچ آلبوم رو میخونم و روزای اول عید بلندی های بادگیر از امیلی برونته

چه کتابای خوبی... سه شنبه ها با موری رو خیلی وقت پیش خوندم ولی یادمه از این کتابا بود که دیدگاه و نگرش آدم رو تحت تاثیر قرار میده 

و وای که  بلندی های بادگیر از زیباترین عاشقانه هاییه که خوندم. فراوووون دوسش دارم. شیفته ی هیث کلیفم

فیلم های خوبی هم این چند رکز دیدم سایکو آناکارنینا آرشیتکچر

بچه ها فیلم ها رو بیاین تو تاپیک فیلم بذارید تو امضام هست. که کنار هم باشن و دسترسی اسونتر. مرسی

انتخاب اين هفته منم نمايشنامه و فيلم اپارتمان هستش  من ك عاشق نوشته هاي بيلي وايلدرم به شخصه&n ...

عه من فیلمشو دیدم ولی نمی دونستم نمایش بوده. چه جالب. عاشق حرف زدن مرده بودم که همه چی رو با یه پسوند wise اخرش می گفت

فیلم های خوبی هم این چند رکز دیدم سایکو آناکارنینا آرشیتکچر

سایکوی هیچکاک دیگه؟ خیلی کلاسیکه. شخصیت منفیش تا مدتها تو ذهنم مونده بود

انا کارنینا هم اگه همون اقتباسشه که کایرا نایتلی بازی کرده، واقعا دوست داشتنی بود و خوش ساخت

اون یکی رو ندیدم.. یه توضیحی بده اگه دوست داشتی. خوشحال می شم اگه اون تو تاپیک فیلم هم ببینمت تو امضام هست

سایکوی هیچکاک دیگه؟ خیلی کلاسیکه. شخصیت منفیش تا مدتها تو ذهنم مونده بود انا کارنینا هم اگه همون اق ...

آرشیتکچر که فیلم آسیای شرقی هست و تم عاشقانه ای داره واقعا چرت و پرت نیست چون خودم خیلی سخت پسندم،sevenرو که حتما باید دیده باشی اونم دوس داشنم و تئوری آف اوری دی محشرن

پیش به سوی ارشد♥♥♥
آرشیتکچر که فیلم آسیای شرقی هست و تم عاشقانه ای داره واقعا چرت و پرت نیست چون خودم خیلی سخت پسندم،se ...

سون که محبوب قلب هاست❤️

Theory of everything رو دیدم. فکر کنم منظورت همون بود.