۹۸۹۷ مدیر عضویت: 1403/01/07 تعداد پست: 1638 عنوان حس ششممی | مشاهده متن کامل بحث + 24783 بازدید | 3490 پست امم هرچی حس میکنی پلیززز بگو پروانه🦋🥺 1403/11/24 | 04:13 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
بوقققققق عضویت: 1402/05/26 تعداد پست: 1345 گندم حتی روی یکه ها نقش دارهگندم را بر روی موی دختری در طالع تو دیدمخوش به حالت..ساده دل و خوش روزی عزیزم یه زحمت باز دارم 🫶❤️🤭اخه خیلی دلتنگم ....دیشب درموردش گفتم Aاسم کاملش اشکان هست ....میشه باز بگین چی میبینین ،بهم فکر میکنه؟ چه فکری؟دلتنگم هست🥺؟؟ واسه همیشه قطع ارتباط کرد یا مجدد ارتباط میگیره باهام ؟ درخواست دوستی قبول نمیشود⛔️ خدایا مرایک لحظه به حال خودم وامگذار🤲خدایا خودمو و عزیزانم رو عاقبت بخیرکن آمین🤲اللهم صل علی محمد
کوثر__هسدم عضویت: 1402/01/23 تعداد پست: 5806 خب تو بین کلمات من میخواهی ذهن منو ببینی اصلا نمیتونیمثلن اون پسر در تاریکی بودتاریکی پول و میگه و گ ... بنظرت چطور آدمیه واسه ی من مناسبه بهم میرسیم
آااذر عضویت: 1403/11/06 تعداد پست: 280 جالبه اتاقم تاریک بود؟!اتاق نورش چ جورهالبته تاریکی گاهی حمل بر اینه که اهل خانه کاهلی در نماز میکنن عزیزم منم بگو دیگههمسایه بالایی مون کی میره از اینجا؟ 🥲
delدریاگرفته عضویت: 1402/03/18 تعداد پست: 2045 @delدریاگرفته سلام عزیزم حس کسی که اول اسمش ج داره نسبت به من و قصدش چیه؟آیا در آینده به من پیشنهاد ... اولی فعلن آنالیز یا برایت میکنه تا از چه راهی بیاد جلومقصدشم می فهمی اما دومی کلن رو بازی میکنه...کمی صبر کن
_hana1 عضویت: 1400/02/22 تعداد پست: 4982 اولی فعلن آنالیز یا برایت میکنه تا از چه راهی بیاد جلومقصدشم می فهمی اما دومی کلن رو بازی میکنه...کم ... عزیزم حس میکنی یاسین بهم فکر میکنه ؟ممکنه بهم پیشنهاد بده؟ ای آنکه دوستت دارم اما ندارمت جایت همیشه در دل من درد میکند 🥲🥲🥲💔
delدریاگرفته عضویت: 1402/03/18 تعداد پست: 2045 عزیزم منم بگو دیگههمسایه بالایی مون کی میره از اینجا؟ 🥲 یکم اسفند دود کن! آب بریز ! فکر کنه دعا نویسی از ترس میرهولی کلن به لطف خدا اگه عجله نداری قرار بر رفتن هست خانه ساکن این فرد نما سنگیست یا حال یا اینده!اینو دیدم
delدریاگرفته عضویت: 1402/03/18 تعداد پست: 2045 عزیزم حس میکنی یاسین بهم فکر میکنه ؟ممکنه بهم پیشنهاد بده؟ اگر پیام میدهیا زنگ میزنه بله! و اگر نه خب نه
delدریاگرفته عضویت: 1402/03/18 تعداد پست: 2045 بنظرت چطور آدمیه واسه ی من مناسبه بهم میرسیم نمیدونم چرا تو دست بالاییکسی و لایقت ندیدم! شاید درس میخونی یا بهتر بگمدلت با خداست!بنظرم بخدا بسپار تا او انتخواب کنه
_hana1 عضویت: 1400/02/22 تعداد پست: 4982 اگر پیام میدهیا زنگ میزنه بله! و اگر نه خب نه پس نه دیگه 😅عزیزم حس میکنی اگه امسال برم دانشگاه شهر خودم میرم یا شهر دیگه از خونمون کی نقل مکان اوکی میشه ای آنکه دوستت دارم اما ندارمت جایت همیشه در دل من درد میکند 🥲🥲🥲💔
delدریاگرفته عضویت: 1402/03/18 تعداد پست: 2045 عزیزم یه زحمت باز دارم 🫶❤️🤭اخه خیلی دلتنگم ....دیشب درموردش گفتم Aاسم کاملش اشکان هست ....میشه باز ... اشکار را نام بردی صورتت را پر اشک دیدم ولی او را بی خیال! یعنی دوست بزرگوار رابطه یکطرفه هست.هر چه رها کنی زودتر آزاد تریاگر کسی خاطرت برایش عزیز باشد تو را نمی رنجاند..یاعلی
آااذر عضویت: 1403/11/06 تعداد پست: 280 یکم اسفند دود کن! آب بریز ! فکر کنه دعا نویسی از ترس میرهولی کلن به لطف خدا اگه عجله نداری قرار بر ر ... اخر جمله تون رو خوب متوجه نشدم عزیزم چی سنگینی داره دقیقا؟ خونه ای هم که من الان هستم سنگینی داره؟ خیلی دوست داشتم زودتر برن
رایت عضویت: 1401/07/10 تعداد پست: 10865 اولی فعلن آنالیز یا برایت میکنه تا از چه راهی بیاد جلومقصدشم می فهمی اما دومی کلن رو بازی میکنه...کم ... @delدریاگرفته عزیزم میخواهم ببینم مقصد آقای ج در نهایت چیه و چطور آدمی هست؟من در نهایت چه زمانی با چه کسی ازدواج دارم؟مرسی عزیزم
delدریاگرفته عضویت: 1402/03/18 تعداد پست: 2045 پس نه دیگه 😅عزیزم حس میکنی اگه امسال برم دانشگاه شهر خودم میرم یا شهر دیگه از خونمون کی نقل مکان ا ... اگر قصد تو دوری از خانواده هست بدان مشکلات زیاد داریو در دانشگاه دوستی داری تنها و قد کوتاه اون خوبه..ریز نقشفقط هواست باشه در مسیر با کسی دوست نشیقبولی دانشگاه رو برات دیدم
delدریاگرفته عضویت: 1402/03/18 تعداد پست: 2045 @delدریاگرفته عزیزم میخواهم ببینم مقصد آقای ج در نهایت چیه و چطور آدمی هست؟من در نهایت چه زمانی با ... اقای ج فعلن به جنب و جوشه و شاید بخودم فکر نکنه/در زندگی دنبال مردی باش که نان حلال در بیارهوعده ازدواجت به ۲ اومده ..انشالله اواخر بهار
delدریاگرفته عضویت: 1402/03/18 تعداد پست: 2045 اخر جمله تون رو خوب متوجه نشدم عزیزم چی سنگینی داره دقیقا؟ خونه ای هم که من الان هستم سنگینی داره؟ ... میرن صبر کن...اون و بیخیال متوجه نمی شی