2777
2789

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

حس ق رابطه فعلن صمیمیت ولی بعد ف یکم بخاطر فکر کردن عقب می کشهق داناتر هست

عزیزم اینا رو دربارشون یکمی فکر کن. کات کردن خیلی همو دوس داشتن یه دفه آقای ق رفت ف هنوز منتظرشه... دلش میخواد بدونه آیا بازم بهم برمیگردن یا نه... ق چه جور آدمیه؟ 

اینده دست خداش ولی خب اگه درست ببینم شما زیبایی و همه زیبایی رو دوست دارن! اگه شخصی عاشق فردی معمولی ...

در مورد محمد و شخصیتش چیا حس میکنی؟

هر چی راجبه من شنیدی لطفاا باور کن...من نه فرصت نه حوصله ی توضیح دادن دارم...اگه خواستی خودتم میتونی بهش اضافه کنی 🙃😊🙃
چشم حتما..😭

من متوجه نشدم منظورشون از اینکه گفتن نشسته میبینم چیه؟

هر چی راجبه من شنیدی لطفاا باور کن...من نه فرصت نه حوصله ی توضیح دادن دارم...اگه خواستی خودتم میتونی بهش اضافه کنی 🙃😊🙃
عزیزم اینا رو دربارشون یکمی فکر کن. کات کردن خیلی همو دوس داشتن یه دفه آقای ق رفت ف هنوز منتظرشه... ...

قآرمان تو بلدی پاک کنی من نه

میبینم گاهی پیامهاتون و نمیتونم بخونم...

کاش می شد برم و جوابتون و ندم/ولی دیدی بوی ادکلن کسی بده! تک تک شما بوی اهلبیت و برام می دید

قدر دان باشید..

بخونم ف بگو در نماز بخواه هگر گفت میخوام بگو در سجده بگو یا رب یا رب یارب /همانا او سمیع هست

و میشنوه..ضمنن نماز شب حتمن بخونه اگه خوند دو هفته زمان میبره درست میشه..بله میاد

میتونی بگی مادرم چرا خودکشی کرد؟

سنگینی داره ...حالم بد میشه ولی خوش عقیده بوده

چرا سنگینی چون باید برزخ و ببین و دیدم ایشون در حصن و پناه اهلبیت احتمالن مسجد یا امام زاده ای نزدیک بوده

شبیه روستا/ مادرت دل در گرو اون داشته....الله اعلم

قآرمان تو بلدی پاک کنی من نهمیبینم گاهی پیامهاتون و نمیتونم بخونم...کاش می شد برم و جوابتون و ندم/ول ...

اره بعضی پیامارو میشه پاک کرد بعض ها هم پاک نمیشن 

ممنون از این که جواب دادی. ایشالا هر چی دوس داری خدا بهت بده...