2777
2789
توکل بخدا منتظر نتیجه استخدامی هستم ازدواج هم کردم چندسال باردار نشدم بی علت که حتما حکمتی بوده نمی ...

دوست عزیز من جوابی می‌گذارم برای همه و بعدا تک تک جواب میدم این کارو بکنید و در ادامه به عنایت مولایم علی مطلبی را خدمت شما شیعیان می‌گویم

تا یک ماه الی دو ماه ترس بر مردم غالبا.. توسل به امام عصر و خواندن چهار قل و آیت الکرسی: به این نحو که نقشه ایران و تمام شهرهایشان را تصور کنید و مردمش کودکان و حیوانات هم دریا و کوها ، حتی وسایل نقلیه بیمارستان و...

هفت قدم روب قبله بروید یک صلوات هم بفرستید هدیه به ولی امر جناب مهدی علیه السلام

از جناب علی خواستم در مورد جنگ آیا مردم در امانند:شیری را دیدم

که از خلیج فارس تا بالای دریای خزر بود ، یعنی پاهای جنوب و دستهایش دریای خزر، براستی در جنگ احد جبرئیل به پیامبر خدا وقتی تنها شد باز فرمود اقرا یا احمد یعنی : بخوان محمد ناد علی مظهر العجایب تجده و عونا لک فی النوائب کل هم و غم سینجعلی بولایتک یاعلی و یاعلی و یاعلی، نقشه ایران و مردمش را تصور کنید و آیات و صلوات یا فاطمه،  یا رباب ، یا علی اصغر بخونید و بدمید،  براستی ماه اشک حسین نزدیکه ، باب الرجا و امید السید الشهداست ، منجی آدم و نوح اوست ، الهی و ربی : یا قدیم الاحسان بحق  الحسبن: خدایا مهدی فاطمه رو به ما ببخش عجل لولیک الفرج،  اینجا خانه اهلبیت هست در مواقع ترس حرم اهلبیت را تصور کنید و برای مردم دعا کنید ، برای خودتون/جنگ ترس هست ولی نتیجه بنفع ما..یاعلی مدد

هرکس خوند یک صلوات به امام عصر بفرست 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

توکل بخدا منتظر نتیجه استخدامی هستم ازدواج هم کردم چندسال باردار نشدم بی علت که حتما حکمتی بوده نمی ...

کآنهایی که گفتم بکنید همه

بعدا که دلهامون آرام بشه میام

سعی کنید روبه قبله نشینید و حضور خدا رو درک کنید، رفتن به امام زاده ها با ذهن عالیه.نادعلی که نوشتم همون و بخونید

با انگشتان دست و هر بندش صلوات روزانه ۱۵ عدد

ترس و دور میکنه

و به امام زمان فکر کنید

حس رضا به مهدیه و یکتا چیه؟

تا یک ماه الی دو ماه ترس بر مردم غالبا.. توسل به امام عصر و خواندن چهار قل و آیت الکرسی: به این نحو که نقشه ایران و تمام شهرهایشان را تصور کنید و مردمش کودکان و حیوانات هم دریا و کوها ، حتی وسایل نقلیه بیمارستان و...

هفت قدم روب قبله بروید یک صلوات هم بفرستید هدیه به ولی امر جناب مهدی علیه السل

پسر ۶۰ درصد فکر میکنه ..ولی دختر عاقل الان جنگه

کار بالا رو بکن هم تو هم همه عزیزان