2777
2789
کردم ععد رو گرفتم تو ذهنم به شما بگم عدد رو ؟ 7500 اومد تو ذهنم

شب بخیر همه دوستان..در پناه خدا باشید

فقط اهلبیت..منم دعا کنید

و بدونید ما مسافریم

مسافر خونه نمیخوره.. جنگ نمیکنه و جانب احتیاط و با اهلی اون شهر رعایت میکنه..برای عالمی دیگه داریم تربیت میشیم..شما شیعه اهلبیتید اگه کسی بشما ظلمم کرد ببخشید،،مگه مولا قاتلش و نبرد سر سفره، نام اهلبیت و با رفتار خوبتون زنده کنید..جانم فدای علی اصغر علیه السلام..اونقدر شاه بود پاش و نذاشت رو خاک😭

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

میشه اگه ذکری داری که باعث پاکسازی وجودت میشه بگی بهمون که انرژی های منفی از روحمون جدا شه

۱.بو کردن گلاب ۲.نگاه به دار و درخت ۳. مهربانی ۴. هفته ای یه دوش با یه لیوان آب نمک ک نمکش یک قاشق چایی خوری هم باسه حله ۵..نماز اول وقت و یاد امام زمان

صلوات یادت نره..و آل محمد

وجود سیدالشهدا عجیبه ،،در راس گرفتاریهاتون یادش باشید

انسان مست عاشورا گریه میکنه،وحوش شیر ببر پلنگ،،به قول محتشم: ماهی به آب و وحش به هامون گریسته اگه شده روزی یه یازینبم بگی بگو...سخنران کوفه بود خااانم: اسکتو گفتن،،نقله ناقه شترها ایستاد، هرچی خواستید در گریه هست بر امام حسین علیه السلام در کامل الزیارات اومده اگه کسی گریه کنه بر مصیبات سیدالشهدا گناه های گذشته و آینده اون بخشیده هست..صلی الله و علیک یا اباعبدالله: بین دو نهر با لب تشنه کشتنت، بدنتم اهل قرا خاک کردن، لباستم بردن، محاسنت به خون خضاب شد،سرت و بریزه زدن،اهلبیت شما به اسارت رفت،آفتاب پوست صورتشون سوزوند،،ناحیه رو بخون، نفس المهموم شیخ عباس قمی، منتهی الامال ، لهوف، برو در سال ۶۱ برو سال یازده هجری با مولا زندگی کن،،منم دعا کن

سلام می شه برا منم بگید کی باردار می شم و کی شاغل؟ ممنونم

۶ ماه دیگه آثار حمل و دیدم در صورت اینکه ازدواج کرده باشی، کارم تا دوسال

ببین دلیل تاخیر در کار چیه اون و بر طرف کن

نهایت یه ماه و نیم دیگه حله

۶ ماه دیگه آثار حمل و دیدم در صورت اینکه ازدواج کرده باشی، کارم تا دوسالببین دلیل تاخیر در کار چیه ا ...

توکل بخدا 

منتظر نتیجه استخدامی هستم 

ازدواج هم کردم چندسال باردار نشدم بی علت که حتما حکمتی بوده 

نمی دونم گره کار کجاست

التماس دعا

۱.بو کردن گلاب ۲.نگاه به دار و درخت ۳. مهربانی ۴. هفته ای یه دوش با یه لیوان آب نمک ک نمکش یک قاشق چ ...

من از وقتی ازدواج کردم حس میکنم چاکراهام بسته شده یمقدار حسود شدم زود رنج شدم مثل قبل ادمارو دوس ندارم مثل قبل بخشنده نیستم برام دعا کن اگر باعثش همسرمه خدا عشق منو پسرمو به دلش بندازه ظلم نباشه

در صورت توافق با همسر عدد ۴ داده تابستان امسال

وای توروخدا منم بگو حست میدونم خوبه

رد نکن امسال چی قبول میشم چیزی دولتی میارم یا نه

امتحان فردا رو درحدچندمیشم

دعوایی ک بابابزرگم درست کرده کِی حل میشه

من از وقتی ازدواج کردم حس میکنم چاکراهام بسته شده یمقدار حسود شدم زود رنج شدم مثل قبل ادمارو دوس ندا ...

برای حل مشکلاتتون نذر کنید به حضرت عباس و یک صلوات هدیه به جناب صاحب الزمان،نقشه ایران را در ذهن تصور کنید و چهار قل بخونید و یک مرتبه آیه الکرسی به تمام شهرها و مردمش فوت کنید..مدد زیر علی ننگ است علی