2777
2789
اقای ج فعلن به جنب و جوشه و شاید بخودم فکر نکنه/در زندگی دنبال مردی باش که نان حلال در بیارهوعده ازد ...

متوجه نمیشم یعنی آقای ج دنبال کار حلال نیست؟میشه واضحتر توضیح بدهید من اواخر بهار با کی ازدواج دارم؟مشخصات ظاهری و شغلش چیه؟چه شخصیتی داره؟

خوش به حال پروینک ستاره هم به نامشه/کوکب هر دو یکی هستو با خوشبختی قرین..در طالع شما زیارت امام هشتم ...

عزیزم من الان چرا ناراحتم 🥺

و اینکه کی اون روز میاد 😔

I love mam0یا فاطمه الزهرا س مادر تمام مسلمونا 🩵✨عشقی مادر🥺

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اشکار را نام بردی صورتت را پر اشک دیدم ولی او را بی خیال! یعنی دوست بزرگوار رابطه یکطرفه هست.هر چه ر ...

نمیتونم با واقعیت کنار بیام و کلا بیخیالش بشم🥺 همش ته دلم به خودم امید میدم چون کاربدی کردم و عصبیش کردم اونم دعوابحث کرد و قطع ارتباط کرد همش خودمو مقصر میدونم

خوابش و میبینم همش دلتنگم جلو چشامه

درخواست دوستی قبول نمیشود⛔️ خدایا مرایک لحظه به حال خودم وامگذار🤲خدایا خودمو و عزیزانم رو عاقبت بخیرکن آمین🤲اللهم صل علی محمد

دل را به نام احمد مختار آمین کن و صلوات بفرست..در نهان خانه دل میهمانی داری ک زود باز می آید! وعده ب ...

ا

اللهم صلی علی محمد وآل محمد 

برا من 😍؟! 

خیلی دلم گرفت امروز از بعضیا🥺

اونا چی حدس نزدن دلم گرفته ؟!

I love mam0یا فاطمه الزهرا س مادر تمام مسلمونا 🩵✨عشقی مادر🥺

نمیتونم با واقعیت کنار بیام و کلا بیخیالش بشم🥺 همش ته دلم به خودم امید میدم چون کاربدی کردم و عصبیش ...

به همت مولایم شاه نجف از امشب آسوده خواهی خوابید 

و قبل خواب آیه الکرسی را یک بار بخوانید به شش جهت فوت کن

بالا و پایین

شرق و غرب

شمال و جنوب

چهار جهت..منم هر شب میخونم و حتی دور خودمم فوت میکنم..یا کرار غیر فرار مرتضی علی مدد

االلهم صلی علی محمد وآل محمد برا من 😍؟! خیلی دلم گرفت امروز از بعضیا🥺اونا چی حدس نزدن دلم گرفته ؟!

همشون با هم غ ل ط کردن! برو بخواب فدا سرت

دنیا کوچیکه فرض کن اومدن گفتن ببخشید! البته من از جانب تک تکشون عذر میخوام..یاعلی مدد