2777
2789
گندم حتی روی یکه ها نقش دارهگندم را بر روی موی دختری در طالع تو دیدمخوش به حالت..ساده دل و خوش روزی

عزیزم یه زحمت باز دارم 🫶❤️🤭اخه خیلی دلتنگم ....دیشب درموردش گفتم Aاسم کاملش اشکان هست ....میشه باز بگین چی میبینین ،بهم فکر میکنه؟ چه فکری؟

دلتنگم هست🥺؟؟ واسه همیشه قطع ارتباط کرد یا مجدد ارتباط میگیره باهام ؟

درخواست دوستی قبول نمیشود⛔️ خدایا مرایک لحظه به حال خودم وامگذار🤲خدایا خودمو و عزیزانم رو عاقبت بخیرکن آمین🤲اللهم صل علی محمد

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

@delدریاگرفته سلام عزیزم حس کسی که اول اسمش ج داره نسبت به من و قصدش چیه؟آیا در آینده به من پیشنهاد ...

اولی فعلن آنالیز یا برایت میکنه تا از چه راهی بیاد جلو

مقصدشم می فهمی 

اما دومی کلن رو بازی میکنه...کمی صبر کن

اولی فعلن آنالیز یا برایت میکنه تا از چه راهی بیاد جلومقصدشم می فهمی اما دومی کلن رو بازی میکنه...کم ...

عزیزم حس میکنی یاسین بهم فکر میکنه ؟ممکنه بهم پیشنهاد بده؟

ای آنکه دوستت دارم اما ندارمت جایت همیشه در دل من درد میکند 🥲🥲🥲💔
عزیزم منم بگو دیگههمسایه بالایی مون کی میره از اینجا؟ 🥲

یکم اسفند دود کن! آب بریز ! فکر کنه دعا نویسی از ترس میره

ولی کلن به لطف خدا اگه عجله نداری قرار بر رفتن هست خانه ساکن این فرد نما سنگیست یا حال یا اینده!

اینو دیدم

اگر پیام میدهیا زنگ میزنه بله! و اگر نه خب نه

پس نه دیگه 😅

عزیزم حس  میکنی اگه امسال برم دانشگاه شهر خودم میرم یا شهر دیگه 

از خونمون کی نقل مکان اوکی میشه

ای آنکه دوستت دارم اما ندارمت جایت همیشه در دل من درد میکند 🥲🥲🥲💔
عزیزم یه زحمت باز دارم 🫶❤️🤭اخه خیلی دلتنگم ....دیشب درموردش گفتم Aاسم کاملش اشکان هست ....میشه باز ...

اشکار را نام بردی 

صورتت را پر اشک دیدم ولی او را بی خیال! یعنی دوست بزرگوار رابطه یکطرفه هست.

هر چه رها کنی زودتر آزاد تری

اگر کسی خاطرت برایش عزیز باشد تو را نمی رنجاند..یاعلی

یکم اسفند دود کن! آب بریز ! فکر کنه دعا نویسی از ترس میرهولی کلن به لطف خدا اگه عجله نداری قرار بر ر ...

اخر جمله تون رو خوب متوجه نشدم عزیزم  چی سنگینی داره دقیقا؟ 

خونه ای هم که من الان هستم سنگینی داره؟ 

خیلی دوست داشتم زودتر برن

اولی فعلن آنالیز یا برایت میکنه تا از چه راهی بیاد جلومقصدشم می فهمی اما دومی کلن رو بازی میکنه...کم ...

@delدریاگرفته عزیزم میخواهم ببینم مقصد آقای ج در نهایت چیه و چطور آدمی هست؟من در نهایت چه زمانی با چه کسی ازدواج دارم؟مرسی عزیزم

پس نه دیگه 😅عزیزم حس میکنی اگه امسال برم دانشگاه شهر خودم میرم یا شهر دیگه از خونمون کی نقل مکان ا ...

اگر قصد تو دوری از خانواده هست بدان مشکلات زیاد داری

و در دانشگاه دوستی داری تنها و قد کوتاه اون خوبه..ریز نقش

فقط هواست باشه در مسیر با کسی دوست نشی

قبولی دانشگاه رو برات دیدم 

@delدریاگرفته عزیزم میخواهم ببینم مقصد آقای ج در نهایت چیه و چطور آدمی هست؟من در نهایت چه زمانی با ...

اقای ج فعلن به جنب و جوشه و شاید بخودم فکر نکنه/در زندگی دنبال مردی باش که نان حلال در بیاره

وعده ازدواجت به ۲ اومده ..انشالله اواخر بهار