۹۸۹۷ مدیر عضویت: 1403/01/07 تعداد پست: 1450 عنوان حس ششممی | مشاهده متن کامل بحث + 24825 بازدید | 3490 پست امم هرچی حس میکنی پلیززز بگو پروانه🦋🥺 1403/11/24 | 04:13 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
mehtajon عضویت: 1403/01/25 تعداد پست: 25210 سعی کن خوب متوجه بشیخانم عاشقتره و آقا عاقل تر و بروز نمیده میشه از ابوالفضل هم بگی؟میاد جلو حسی داره یا نه؟ اصلا درخواست ندین دیگه قبول نمیکنم❌الله💜زائری بارانی ام، آقـا بـه دادم مـی رسی؟!بی پناهم، خسته ام، تنها؛ به دادم می رسی؟!❤️🩹یاحسین یاشریفه خاتون یارباب یاام البنین یجایِمتندیدمكِخیلیقشنگبودنوشتهبود:بعضیهامعتقدنوقتیدوگوشانسان روکنارهم قرار‹ بدیمشکلقلبایجادمیشه ›وکلمهقلببهانگلیسیمیشه: ‹ Heart ›كِدر وسطشکلمهگوش‹ Ear › وجودداره :) . .و میگن :♡برایتصاحبقلبکسیابتدابایدیادبگیریدبهشگوشبدید . .💙′🔓′! ›♥️برچهره ی دلربای مهدی صلوات♥️یدونه صلوات مهمونم میکنی مهربونم💗«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»خُدا بخواهد غیرممکن هم ممکن میشود.سنم درسته
حسینی_باااای عضویت: 1403/01/22 تعداد پست: 8702 بیشتر روحیه ولی خب مسیر زندگیت عوض میشه...گاهی اگه دقیق بگمتغییر پیش میاد و نمیخوام رو حرف من تکیه ... خوب لطفا جواب بده اگه چیزی میدونی حس کراشم بهم چیه ؟ اصلا بهم فکر میکنه ؟ .
babygirllneedyou عضویت: 1402/11/12 تعداد پست: 5176 ببینیش از رفتار و کردارش میفهمی ولی من حس خوبی ندارم چون ظاهر اوکی هست و باطن زرنگ اره خیلی زرنگه عوضی اخه معلوم نیس این ترم همکلاسیم هست یا نه تو اینستا بهش ریک بدم بک میده
delدریاگرفته عضویت: 1402/03/18 تعداد پست: 2048 ابجی یه ختمی الا گفتن تو یه تاپیکی گفتم فردا ۱۳ بار سوره کوثر بخون یکی نگه دار بعد خواستت🙏🏼التماس ... ۱۴ تا کن به نیت ۱۴ معصوم
mehtajon عضویت: 1403/01/25 تعداد پست: 25210 ۱۴ تا کن به نیت ۱۴ معصوم مرسی چشم برات صلوات میفرستم شماهم دعام کن اصلا درخواست ندین دیگه قبول نمیکنم❌الله💜زائری بارانی ام، آقـا بـه دادم مـی رسی؟!بی پناهم، خسته ام، تنها؛ به دادم می رسی؟!❤️🩹یاحسین یاشریفه خاتون یارباب یاام البنین یجایِمتندیدمكِخیلیقشنگبودنوشتهبود:بعضیهامعتقدنوقتیدوگوشانسان روکنارهم قرار‹ بدیمشکلقلبایجادمیشه ›وکلمهقلببهانگلیسیمیشه: ‹ Heart ›كِدر وسطشکلمهگوش‹ Ear › وجودداره :) . .و میگن :♡برایتصاحبقلبکسیابتدابایدیادبگیریدبهشگوشبدید . .💙′🔓′! ›♥️برچهره ی دلربای مهدی صلوات♥️یدونه صلوات مهمونم میکنی مهربونم💗«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»خُدا بخواهد غیرممکن هم ممکن میشود.سنم درسته
delدریاگرفته عضویت: 1402/03/18 تعداد پست: 2048 اره خیلی زرنگه عوضی اخه معلوم نیس این ترم همکلاسیم هست یا نه تو اینستا بهش ریک بدم بک میده میکم اگه بدت نمیاد من باهاش باشم تجربه خودم و بد میگم از دست تو این تو رو سر کار گذشته بفهم لطفن
حسینی_باااای عضویت: 1403/01/22 تعداد پست: 8702 ابجی یه ختمی الا گفتن تو یه تاپیکی گفتم فردا ۱۳ بار سوره کوثر بخون یکی نگه دار بعد خواستت🙏🏼التماس ... باشه عزیزم حتما میخونم ممنونم که بهم گفتی ❤️ .
delدریاگرفته عضویت: 1402/03/18 تعداد پست: 2048 مرسی چشم برات صلوات میفرستم شماهم دعام کن منو دعا کن و صلوات فقط برا فرج
mehtajon عضویت: 1403/01/25 تعداد پست: 25210 منو دعا کن و صلوات فقط برا فرج چشم اگه لایق باشم شماهم دعام کن اصلا درخواست ندین دیگه قبول نمیکنم❌الله💜زائری بارانی ام، آقـا بـه دادم مـی رسی؟!بی پناهم، خسته ام، تنها؛ به دادم می رسی؟!❤️🩹یاحسین یاشریفه خاتون یارباب یاام البنین یجایِمتندیدمكِخیلیقشنگبودنوشتهبود:بعضیهامعتقدنوقتیدوگوشانسان روکنارهم قرار‹ بدیمشکلقلبایجادمیشه ›وکلمهقلببهانگلیسیمیشه: ‹ Heart ›كِدر وسطشکلمهگوش‹ Ear › وجودداره :) . .و میگن :♡برایتصاحبقلبکسیابتدابایدیادبگیریدبهشگوشبدید . .💙′🔓′! ›♥️برچهره ی دلربای مهدی صلوات♥️یدونه صلوات مهمونم میکنی مهربونم💗«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»خُدا بخواهد غیرممکن هم ممکن میشود.سنم درسته
خوشبخت_در_دنیاوآخرت عضویت: 1401/03/04 تعداد پست: 10216 منو دعا کن و صلوات فقط برا فرج منم بگید داااامنو نگفتین گفتین من همون خونه بزرگو دارم خوب یعنی چی ؟؟!توو متاهلی برام چندتا بچه حس کردی ☺️🤍؟؟
delدریاگرفته عضویت: 1402/03/18 تعداد پست: 2048 باشه عزیزم حتما میخونم ممنونم که بهم گفتی ❤️ در گفتن کلمات دقت کن به جای عزیزم و فدات بگو ممنون یا دوست گرامیچون اثرات بر شما داره..یاعلی بزرگوارید..انجام وظیفه کردمشما شیعیان آقای منید
babygirllneedyou عضویت: 1402/11/12 تعداد پست: 5176 میکم اگه بدت نمیاد من باهاش باشم تجربه خودم و بد میگم از دست تو این تو رو سر کار گذشته بفهم لطفن خواهر ترسیدم منظورتو نمیفهمم تروخدا واضح گو
آوای_باران_ عضویت: 1402/09/22 تعداد پست: 1468 اره خیلی زرنگه عوضی اخه معلوم نیس این ترم همکلاسیم هست یا نه تو اینستا بهش ریک بدم بک میده گلم تصمیم گرقتم برم دانشگاه رشته مربوط به کارمو بخونم بنظرت خوبه برم موفق میشم؟
mehtajon عضویت: 1403/01/25 تعداد پست: 25210 سعی کن خوب متوجه بشیخانم عاشقتره و آقا عاقل تر و بروز نمیده چشمممم حس ابوالفضل چیه ثانیه ای فکر میکنه ادم خوبیه؟میاد جلو؟ اصلا درخواست ندین دیگه قبول نمیکنم❌الله💜زائری بارانی ام، آقـا بـه دادم مـی رسی؟!بی پناهم، خسته ام، تنها؛ به دادم می رسی؟!❤️🩹یاحسین یاشریفه خاتون یارباب یاام البنین یجایِمتندیدمكِخیلیقشنگبودنوشتهبود:بعضیهامعتقدنوقتیدوگوشانسان روکنارهم قرار‹ بدیمشکلقلبایجادمیشه ›وکلمهقلببهانگلیسیمیشه: ‹ Heart ›كِدر وسطشکلمهگوش‹ Ear › وجودداره :) . .و میگن :♡برایتصاحبقلبکسیابتدابایدیادبگیریدبهشگوشبدید . .💙′🔓′! ›♥️برچهره ی دلربای مهدی صلوات♥️یدونه صلوات مهمونم میکنی مهربونم💗«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»خُدا بخواهد غیرممکن هم ممکن میشود.سنم درسته
delدریاگرفته عضویت: 1402/03/18 تعداد پست: 2048 منم بگید داااامنو نگفتین گفتین من همون خونه بزرگو دارم خوب یعنی چی ؟؟!توو متاهلی برام چندتا بچه حس ک ... نمیدونم چرا تنها دیدمت کنار بخاری و کف خونه سنگ یا کاشی سفیدنهایت سه نفر هستیداره عزیزی هم دادی که باهاش تلفنی در ارتباطی و...