2777
2789
اهل شب نشینی هستی و با مجردی یا متعلقهچون با رفیقت دیدم با هم هستیدجایی که میز داشت و شیشه قدی شبیه ...

متاسفانه نه محردم و نه مطلقه که کاش س

یکیش بودم 

اگه دلت خنده خواست وارد این تاپیکم شو سوتی های کاربرا توشه کلی میخندی 😁 اگه دلت وا شد اگه دوست داشتی واسه حاجتم صلوات بفرست دوست خوبم ❤️.                        https://www.ninisite.com/profile/forum/topic?topicId=9894483&slug=%D8%B3%D9%88%D8%AA%DB%8C-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%AE%D9%81%D9%86-%DA%A9%D8%A7%D8%B1%D8%A8%D8%B1%D8%A7%DB%8C-%D8%B3%D8%A7%DB%8C%D8%AA&postId=389290421

در گفتن کلمات دقت کن به جای عزیزم و فدات بگو ممنون یا دوست گرامیچون اثرات بر شما داره..یاعلی بزرگوار ...

چرا ؟مثلا چه اثری میتونه داشته باشه؟ 

ببخشید اما این پیام برای شما نبود 🙏

شما هم که جواب منو واضح ندادین و منو بیشتر گیج کردین 

.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

نمیدونم چرا تنها دیدمت کنار بخاری و کف خونه سنگ یا کاشی سفیدنهایت سه نفر هستیداره عزیزی هم دادی که ب ...

چند سالگی ازدواج میکنم و شغلش چیه و چطور آدمیه 

انجام دهنده آزمون های ضمن خدمت ،تایپ ،پاورپوینت و....

احتمالن بچه ننه هست و گوش به حرف ننه بده..

دوسم نداره؟مامانش چطور ادمیه؟خودش چطور شخصیتیه؟

اصلا درخواست ندین دیگه قبول نمیکنم❌الله💜زائری بارانی ام، آقـا بـه دادم مـی رسی؟!بی پناهم، خسته ام، تنها؛ به دادم می رسی؟!❤️‍🩹یاحسین یاشریفه خاتون یارباب یاام البنین یجایِ‌متن‌دیدم‌كِ‌خیلی‌قشنگ‌بودنوشته‌بود:بعضی‌هامعتقدن‌وقتی‌دوگوش‌انسان‌ روکنارهم قرار‹ بدیم‌شکل‌قلب‌ایجادمیشه ›وکلمه‌قلب‌به‌انگلیسی‌میشه: ‹ Heart ›كِ‌‌در وسطش‌کلمه‌گوش‹ Ear › وجودداره :) . .و میگن :♡برای‌تصاحب‌قلب‌کسی‌ابتدابایدیاد‌بگیریدبهش‌گوش‌بدید . .💙′🔓′! ›♥️برچهره ی دلربای مهدی صلوات♥️یدونه صلوات مهمونم میکنی مهربونم💗«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»خُدا بخواهد غیرممکن هم ممکن میشود.سنم درسته

گلم تصمیم گرقتم برم دانشگاه رشته مربوط به کارمو بخونم بنظرت خوبه برم موفق میشم؟

چرا در شهر غریب دیدمت و پر جمعیت

خانه آپارتمانی و کوچک نمیدانم ! ولی تغییری نمیکنی زیاد 

یه تغییر عمده داری در حدود ۶ سال اگه مربوط به درست هیت تا اونجا بخون که خوب موقعیت شغلی برات ردیف میشه..من تا آخرش و گفتم دیگه خودت قطعات پازل و بچین کنار هم

نمیدونم چرا تنها دیدمت کنار بخاری و کف خونه سنگ یا کاشی سفیدنهایت سه نفر هستیداره عزیزی هم دادی که ب ...

اره تقریبا کنار بخاریم 

کف خونمون خاک ولی موکت عسلیه 

و تشت زیرم آبی اسمونی 

دو نفریم 

توو گوشی نی نی سایتم 😅

زن عموم زنگ زد گف بیا خونمون چی میخواد بهم بگههههه🤍🌱🥺