2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

یعنی حسی بهم نداره ؟ چه زمانی این فرد میاد جلو ؟ شغلش یا مشخصاتش چیه ؟

نمازی ک گفتم بخون و قرآن و باز کن خدا باهات صحبت کنه!من نه رمالم!نه دعا نویس و نه اینه بین و اینا

و پیش هیچکس نمیروم جز در خونه علی بن ابی طالب

برو ای گدای مسکین در خانه علی زن، که نگین پادشاهی دهد از کرم گدا را....تا ابدددددد جونم علی/تمام مشکلاتت و آرزوهات حل شد اصن نمیدونم چیه فقط بگو یا زهرا یا فاطمه یا حسن

نماز اول وقت..چهار قل و آیه الکرسی

دین ما اینه/ نحن شیعه العلی بن ابی طالب/ کرار غیر فرار

هیچ جنگی ندید مولا فرار کنه مکرر حمله کرد و جریان عاشورا اینه که قراره شفاعت عظیم بشیم ! ما امت مرحومه ایم

فراموش نکنید! فلذا فرمودند تا بگیم بابی انت و امی یاحسین

در عصر ما کسانی هستن که بعد زمانی دارن

یعنی میرن سال ۱۱ هجری واقعه غدیر خم یا میرن جنگ صفین! قصه نیست ما اونا رو ندیدیم چون ! دیده ای خواهم که باشد شه شناس تا شناسد شاه را در هر لباس! مگه میشه کاخ نشین باشی بو کباب و جوجه بدی ولی آقای صحرا نشین//// خودمونی بگم بد کردیم با پسر فاطمه! اهل کوفه نامشان تو تاریخ موند و مذمت شدن! ما چی

همه شما صدقه سرش خوشبخت باشید ولی من فدای درد دل‌اش!

اصن کسی داره ...امام صادق علیه السلام فرمود سیدی غیبتک رفقت رقادی...دوری تو منو کست! نه من که بیخیالم////// خلاصه همه عزیزان باید آشتی کنید با امام عصر وقتم هست تا موقع حیات هر شخص! دست از کلک و دروغ و همه بدی‌ها بردارید/این دین امانت بود دست ما برا چهل سال زندگی کردن چ کردیم باهاش/منم عین خودتونم

نمازی ک گفتم بخون و قرآن و باز کن خدا باهات صحبت کنه!من نه رمالم!نه دعا نویس و نه اینه بین و ایناو پ ...

حرفتون درسته اما سوال منو جواب ندادین فقط منو گیج کردین 

گفتین دو ماه دیگه تغییرات دارم خوب چه تغییراتی ؟ عاطفیه؟ 

راجب ازدواجمم گفتین سال دیگس خوب اگه چیزی راجب شغلش یا مشخصاتش یا زمان اشماییمون حس میکنین بگین ممنونم

.

فآل چیه میبینم اراده میکنم عین تصویر حقیقی..ولی مبهم و تار

ببببخشید خب الا من واقعا نمیفهمم ببین گلی من زمانی که متاهل بشم کدوممون وابسته تریم کدوم عاشقتریم؟

اصلا درخواست ندین دیگه قبول نمیکنم❌الله💜زائری بارانی ام، آقـا بـه دادم مـی رسی؟!بی پناهم، خسته ام، تنها؛ به دادم می رسی؟!❤️‍🩹یاحسین یاشریفه خاتون یارباب یاام البنین یجایِ‌متن‌دیدم‌كِ‌خیلی‌قشنگ‌بودنوشته‌بود:بعضی‌هامعتقدن‌وقتی‌دوگوش‌انسان‌ روکنارهم قرار‹ بدیم‌شکل‌قلب‌ایجادمیشه ›وکلمه‌قلب‌به‌انگلیسی‌میشه: ‹ Heart ›كِ‌‌در وسطش‌کلمه‌گوش‹ Ear › وجودداره :) . .و میگن :♡برای‌تصاحب‌قلب‌کسی‌ابتدابایدیاد‌بگیریدبهش‌گوش‌بدید . .💙′🔓′! ›♥️برچهره ی دلربای مهدی صلوات♥️یدونه صلوات مهمونم میکنی مهربونم💗«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»خُدا بخواهد غیرممکن هم ممکن میشود.سنم درسته

حرفتون درسته اما سوال منو جواب ندادین فقط منو گیج کردین گفتین دو ماه دیگه تغییرات دارم خوب چه تغییرا ...

بیشتر روحیه ولی خب مسیر زندگیت عوض میشه...گاهی اگه دقیق بگم‌تغییر پیش میاد و نمیخوام رو حرف من تکیه کنید من با کمک خودتون میگم و تصویر تار میبینم

حرفتون درسته اما سوال منو جواب ندادین فقط منو گیج کردین گفتین دو ماه دیگه تغییرات دارم خوب چه تغییرا ...

ابجی یه ختمی الا گفتن تو یه تاپیکی گفتم فردا ۱۳ بار سوره کوثر بخون یکی نگه دار بعد خواستت🙏🏼التماس دعا 

برای امام زمان

اصلا درخواست ندین دیگه قبول نمیکنم❌الله💜زائری بارانی ام، آقـا بـه دادم مـی رسی؟!بی پناهم، خسته ام، تنها؛ به دادم می رسی؟!❤️‍🩹یاحسین یاشریفه خاتون یارباب یاام البنین یجایِ‌متن‌دیدم‌كِ‌خیلی‌قشنگ‌بودنوشته‌بود:بعضی‌هامعتقدن‌وقتی‌دوگوش‌انسان‌ روکنارهم قرار‹ بدیم‌شکل‌قلب‌ایجادمیشه ›وکلمه‌قلب‌به‌انگلیسی‌میشه: ‹ Heart ›كِ‌‌در وسطش‌کلمه‌گوش‹ Ear › وجودداره :) . .و میگن :♡برای‌تصاحب‌قلب‌کسی‌ابتدابایدیاد‌بگیریدبهش‌گوش‌بدید . .💙′🔓′! ›♥️برچهره ی دلربای مهدی صلوات♥️یدونه صلوات مهمونم میکنی مهربونم💗«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»خُدا بخواهد غیرممکن هم ممکن میشود.سنم درسته

بیشتر روحیه ولی خب مسیر زندگیت عوض میشه...گاهی اگه دقیق بگم‌تغییر پیش میاد و نمیخوام رو حرف من تکیه ...

منو نگفتین گفتین من همون خونه بزرگو دارم خوب یعنی چی ؟؟!

توو متاهلی 

برام چندتا بچه حس کردی ☺️🤍؟؟؟