2777
2789
عنوان

خیانت

| مشاهده متن کامل بحث + 4062 بازدید | 217 پست
اروپای فکر میکرد  و فوق العاده آدم مهربونی هم بود جوری که به زلزله زدگان و آدمای فقیر کمک میکر ...

هیچ چیز به اندازه قوی بودن یه زن موقع خیانت دیدن نمیتونه شوهرش و شکنجه و عذاب بده.آفرین که اینقدر قوی ای و عزت نفس داری.به نظر منن توبه گرگ مرگه.مردی که یبار مزه زیرآبی رفتن و بچشه دیگه درست نمیشه و بازم به غلط کردناش ادامه میده.منم به شوهرم همیشه میگم اگه یه روزی بفهمم بهم خیانت کردی جار و جنجال و هوچی گیری در نمیارم.فقط آروم از روت رد میشم و یه زندگی بهتر برای خودم میسازم.(با اینکه واقعا عاشقشم)

هیچ چیز به اندازه قوی بودن یه زن موقع خیانت دیدن نمیتونه شوهرش و شکنجه و عذاب بده.آفرین که اینقدر قو ...

منم همیشه قبل از اینکه این آقا بهم خیانت کنه می دونستم چه واکنشی دارم اگه روزی این آقا بخواد این کارو کنه که همون روز هم رسید و واکنش من همونی بود که همیشه فکرشو میکردم بی تفاوت و بدون ذره ی ناراحتی 

انگاری من این آقا رو نمیشناسم ذره ی احساس بهش ندارم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بنظرم به ذات ادما خیلی بستگی داره 

سلام راپونزل خوبی

من یه حدس هم میتونم بزنم اینکه پسردایی همسرت تورودوست داره شاید میخاد بااین دروغ که گفته توازشوهرت جدابشی بیادباهات 

به نظرمن زود تصمیم نگیر افرین که به شوهرت چیزی نگفتی سعی کن یه مدت نامحسوس تحت نظرش بگیری

متاهل و متعهد💍مرد درخواست دوستی نده 

سلام راپونزل خوبی من یه حدس هم میتونم بزنم اینکه پسردایی همسرت تورودوست داره شاید میخاد بااین دروغ ...

سلام عزیزم 

من پیام اون دختر و خوندم که به این آقا داده بود 

واینکه پسر داییشم سنی نداره و آدم مطمعنی هستش 

بهتره کمی فکر کنیم چرا خیانت زیاد شده ...

چرا سردی و بی میلی همسران رو به افزایشه و چرا روابط نامتعارف  ومیل به همجنس و کودک و حیوان  روز به روووز داره بیشتر میشه !!!!

کمی تفکر ....

کمی ...

خانمي متن مسيج چي بوده؟!

شوهرت كارش چيه؟رفته محل كارش واسه چي؟اينا دليل خيانت نيست مگه واقعا مورد دار باشه يعني صميميت و احساس بينشون باشه.به پسرداييشم ذره اي اعتماد نكن.اصلا اشتباه كردي بهش فهموندي كه به شوهرت مشكوكي.

خانمي متن مسيج چي بوده؟! شوهرت كارش چيه؟رفته محل كارش واسه چي؟اينا دليل خيانت نيست مگه واقعا مورد د ...

سلام عزیزم نمیایی 

شغل این آقا آزاده 

از پسر داییش مطمعن هستم 

سخته ولی حل شدنی بخدا

من نمی تونم تحمل کنم 

دیگه حسی وجود نداره 

الان اگه خبر مرگش و بیارن واسم مهم نبست شاید پیش خودتون بگین چون خیانت کرده اینجور میگی ولی خدا سرشاهده مهم نبست 

منی که زود رنج و دل نازک هستم حتی یه قطره اشک هم نریختم 

فقط خاطراتی که باهم داشتیم همش میاد تو ذهنم نگاه روز اول اشنایمون 

هیچوقت فکرشو نمیکردم همچین کاری کنه  هیچوقت هیچوقت 

وايي خدا چقدر عاشقونه بهت پي ام دادهه اصلااا محاله همچين مردي خيانت كنه

بخدا باورم نمييشه

ترخدا دختررو گير بيار اتيشش بزن بخدا حيف زندگيته

واسه عشقت بجنگ 

جا نزن

2790
2778
2791
2779