2777
2789
عنوان

خیانت

| مشاهده متن کامل بحث + 4062 بازدید | 217 پست
یعنی همش سوتفاهم بود؟الان حست به شوهرت چیه؟

مزاحم شده بود 

بازم من باور نداشتم تا اینکه به خانوادش گفتیم جریان و با اینکه خانواده ی به شدت مذهبی داشت 

حسم مثل قبل شده ولی روزای بدی رو هم گذروندم

مزاحم شده بود  بازم من باور نداشتم تا اینکه به خانوادش گفتیم جریان و با اینکه خانواده ی به شدت ...

خداراشکر که شوهرت خیانت نکرده بود،خوش بحالت کاش مال منم سوتفاهم بود.

منم یه همچین مشکلی واسم پیش اومده،مطمئنم شوهرمم مقصره،به نظرت پای خانومه را وسط بکشم؟زنگی ملاقاتی چیزی باهاش بذارم؟ازش بپرسم رابطتتون واسه چیه،چرا به شوهرم پیام میدی؟! خانمه همسن مادر منه

خدایا شکرت   

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

خداراشکر که شوهرت خیانت نکرده بود،خوش بحالت کاش مال منم سوتفاهم بود. منم یه همچین مشکلی واسم پیش او ...

هیچ ارتباطی با خانمه برقرار نکن چون پروتر میشه اون اگه حیا و وجدان داشت با این سن که نمی اومد با شوهر شما دوست بشه 

و اینکه مقصر اصلی شوهر شماست 

من شرایط شما رو نمیدونم که بخوام راهنمایی کنم بمون یا جدا شو 

خداراشکر که شوهرت خیانت نکرده بود،خوش بحالت کاش مال منم سوتفاهم بود. منم یه همچین مشکلی واسم پیش او ...

میشه شرایطتو توضیح بدی 

تصمیمت الان چیه 

واکنشی نشون دادی 

شوهرت میدونه که شما فهمیدین

میشه شرایطتو توضیح بدی  تصمیمت الان چیه  واکنشی نشون دادی  شوهرت میدونه که شما فهم ...

بله عزیزم ،الان اومدم مشاوره،تونوبتم که بزم داخل،نتیجه مشاوره راهم بهت خبر میدم.

من شوهرم بعداز 5سال اومدن و رفتن به خونمون جواب مثبتا گرفت،از حضور من تو زندگیش راضیه،در ظاهر خیلی خوشبختیم،من به خاطرش خیلی جاها کوتاه اومدم،همین کوتاه اومدنم اعتمادبه نفس منو خیلی پایین آورد ولی بازم من راضی بودم،چندبار تو گوشیش با افراد مختلفی پیامای عاشقانه داده بودن،چندبار کشمکش بینمون و هربار قول که دیگه چیزی نمیبینی،چند روز پیش خودش گفت خیلی دوسم داره اونقدری که همین الان تل گرامش را پاک میکنه و دیگه حتی برادر خواهری هم با کسی ارتباط برقرار نمیکنه،هنوز چند روز نگذشته بود اتفاقی داشت یه چیزی تو تلگرامش نشونم میداد(باز تل گرام نصب کرد گفت واسه کار احتیاجم بود) وقتی عقب گردا زد دیدم اسم این خانم تو پیاماشه،گفتم بهش پیام دادی؟خندید گفت پاشو برو فضولی نکن.منم بهم برخورد دو روزه سرسنگینیم،اونم یه جور برخورد میکنه انگار من خطایی کردم.

خدایا شکرت   
بله عزیزم ،الان اومدم مشاوره،تونوبتم که بزم داخل،نتیجه مشاوره راهم بهت خبر میدم. من شوهرم بعداز 5سا ...

عریزم اینقد کوتاه اومدی در مقابلش که هیچ ترسی از اینکه خیانت کنه و شما بفهمین نداره