2777
2789
عنوان

خیانت

| مشاهده متن کامل بحث + 4062 بازدید | 217 پست
من بعد اون اتفاق فهمیدم به هیش مردی اعتمادی نیس

بعد از کاری که شوهرم در حقم کرد اونم از ایده آل ترین مردی که هر زنی آرزوش داره 

به این نتیجه رسیدم که تعدادی مردای وفا دار خیلی کمتره از خیانتکاراس

وايي خدا چقدر عاشقونه بهت پي ام دادهه اصلااا محاله همچين مردي خيانت كنه بخدا باورم نمييشه ترخدا دخ ...

این پی امای که شما خوندین عادی ترین پیام هایه که بهم میده 

چه کارهای عاشقانه ی که نمیکنه 

ولی همش تظاهره اینو متوجه شدم دبگه 

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

[QUOTE=50947850]این پی امای که شما خوندین عادی ترین پیام هایه که بهم میده  چه کارهای عاشقانه ی که نمیکنه  ...[/QUOTE

منم با عشقم ٧ ساله رابطه دارم چندين بار خيانت كرد حتي كادو تولدم رو كه ي ساعت بود داد به ي دختر ديگه ولي من همرو بخشيدم 

فراموش نكردم هاا اصلااا ولي نتونستم ازش جدا شم

نميدونم چرا اينجوريم😔

[QUOTE=50947850]این پی امای که شما خوندین عادی ترین پیام هایه که بهم میده  چه کارهای عاشقانه ی ...

ادما باهم متفاوت هستن عریزم 

ولی اگه بخشیدی باید فراموش کنی نباید دیگه بهش کنی چون باعث آزار دادن خودت میشه 

آفرین استارتر جان

منم رو خودم کار میکنم ک خداییی نکرده زبونم لال اگه چیزی ببینم همین برخوردو داشته باشم

ᶠᴿᴼᴹ ᴬ ᴰᴬᵞ ᴼᴺ ᴴᴱ'ˢ ᴺᴼᵀ ᵞᴼᵁᴿ ᴸᴼᵛᴱ ᴴᴱ'ˢ ᵞᴼᵁᴿ ᴱᵛᴱᴿᵞᵀᴴᴵᴺᴳ..
واسه من دیگه مرده بودو نبودش هیچ فرقی نمیکنه 

خوش بحالت که بچه نداری دل کندن راحته...منم نی نی نداشتم الان تنها زندگی میکردم و...میفرستادم واسه جنازش😐😐😐

ناباورانه اومدی کوچولوی قشنگم 😢 بمان برایم، منتظر شنیدن صدای قلب کوچولوتم همه هستی من، بیاومنوخواهراتوبه یک دنیای بهتروزیبادعوت کن، دوستت دارم عزیزدلم🤗😍😊🙊🎈 💗🤗که هنوزمن نبودم که تودردلم نشستی 💜 فرفررررری من😍❤😺🤗❤  مخملک خودم🤩🤗💗 👑💗🤗👧💗دخترای من شماسرزمین من هستیدخیلی دوستتون دارم❤❤❤❤🤗🤗🤗🤗😍😍😍😍 شوهرعزیزم،جانی ودلی ای دل وجانم همه توووووو،دنیافقط دختراموشوهرم👭💁👧💏❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤.

من از وقتي شوهرم بهم خيانت كرد به اين نتيجه رسيدم كه به هيچ مردي نبايد اعتماد كرد

وقتي ياد كارا و حرفاش مي افتم...واقعا يع زماني فكر مي كردم عاشق تر از شوهر من رو اين كره خاكي نيست

اون اقاچندسالشه به قول خودت دخترجون؟

ناباورانه اومدی کوچولوی قشنگم 😢 بمان برایم، منتظر شنیدن صدای قلب کوچولوتم همه هستی من، بیاومنوخواهراتوبه یک دنیای بهتروزیبادعوت کن، دوستت دارم عزیزدلم🤗😍😊🙊🎈 💗🤗که هنوزمن نبودم که تودردلم نشستی 💜 فرفررررری من😍❤😺🤗❤  مخملک خودم🤩🤗💗 👑💗🤗👧💗دخترای من شماسرزمین من هستیدخیلی دوستتون دارم❤❤❤❤🤗🤗🤗🤗😍😍😍😍 شوهرعزیزم،جانی ودلی ای دل وجانم همه توووووو،دنیافقط دختراموشوهرم👭💁👧💏❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤.