2777
2789
عنوان

مگه خدا نمیگه از من بخاید زیاد بخاید

| مشاهده متن کامل بحث + 647 بازدید | 73 پست
اعتماد کردماز دل من خبر نداری هی میگن خدا یه نظر کن انگار نه انکارنظر کردن خدا به بندش هم حکمت داره؟ ...

خب پس وقتی اعتماد داری بسپار به خودش دیگه 

اینکه کی اون حاجت مدنظرمون برآورده بشه رو خودش بهتر می‌دونه نه ما 

ما فقط میتونیم دعا و تلاش کنیم بقیه اش دست ما نیست عزیز 

و اینکه بازم به خاطر هر چیزی باید شکرش کنیم و هیچوقت از رحمتش ناامید نشیم 

ان شاالله که شما هم سلامت وحاجت روا باشید به زودی 

تاپیک نور💚متاهل💎صلوات برای امام زمان❤️من سراسر مهر و مهر ورزی هستم، در جهان من همه چیز زیباست...    خدایاشکرت

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اشکال نداره ما هم حداقل پول داشته باشیم بعد بمیریم

خب کار کنید پول دربیاورید. خدا نگفته که فقیر باشید 

خدا تمام دستوراتش در راستای ثروتمند شدن است

فقط و فقط سوالات معرفتی دینی خودتون بپرسید و سوال شخصی نپرسید .......................................................................................................جهت دفع شیاطین انس اللهم صل علی محمد و آل محمد

نشون بدم کسی که از صبح تا شبببب سگ دو زده و فقیرهههولی یکی با تلفن زدن میلیاردرههههه

اگر مشکل ات مالی هست هر روز با همسرت سوره واقعه بخونید هم خودم تجربه کردم هم تو نی نی سایت زیاد دیدم که تجربه موفق داشتن

خداوندا قاتلین ظالم کودکان معصوم و مظلوم فلسطینی رو نابود کن/

ببین این خواننده های آمریکایی ثروتمند رو من یکسری رفتم سبک زندگی هاشون رو بررسی کردم.برخی شون به دلی ...

🤣😑🫤😐🫥🤣اره بابا همه بدبختن فقط ما ایرانی خوشبختیم اونا انقد بدبخت و افسرده و روانی و داغون پ معتاد و بی پول هستن من گاهی براشون گریه می‌کنم چند بار هم بهشون کمک کردم اتفاقا مثلا جنیفر لوپز از شدت افسردگی می‌خواد خودکشی کنه مکه نمیدونی

🤣😑🫤😐🫥🤣اره بابا همه بدبختن فقط ما ایرانی خوشبختیم اونا انقد بدبخت و افسرده و روانی و داغون پ مع ...

خدانکشتت 😂😂😂😂😂 اون داره دل داری میده نزن تو ذوقش ..

سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....
نشون بدم کسی که از صبح تا شبببب سگ دو زده و فقیرهههولی یکی با تلفن زدن میلیاردرههههه

خب بله کارگر درآمدش از یه تاجر کمتره

ممکنه یکی با یه تلفن میلیاردها پول حروم بیاد تو حسابش 

اون یکی صبح تاشب کارگری کنه پول حلال دربیاره

یه کم اعتقادات آدم تو نگرشش به زندگی موثره🤌

من لاک میزنم.مژه میکارم ...بی حجاب بیرون میرم ولی دلم پاکه ...اولین بار این طرز فکر رو بنی امیه رواج داد که بگه یزید گرچه زن بازه گرچه مشروبخواره گرچه نماز نمیخونه ولی ایمان داره .ایمان یه مسئله قلبیه.یزیدم قلبا با ایمانه و میتونه جانشین پیامبر بشه.اما قران همه جا میگه ایمان بااااااید با عمل صالح باشه .خدا ازما عبادت نمیخواد فرمانبرداری میخواد.همون کاری که ابلیس نکرداگه زنی با عطر،آرایش یا تیپش دل مردی رو ببره از طرف دیگه از دل همسرش بیرون میره.دیدی مردایی که با زنی پیرتر و زشتر خیانت میکنن؟مرد رو مبرا نمیکنیم ولی از طرف زن این تقصیر هست.بعضیا میگن آزادی پوشش باشه من هر طور خواستم بگردم. مرد باید حفظ حریم کنه اما خدا میگه مردها چشم رو کنترل کنن و زن ها حجاب داشته باشن.نمیشه زن به وظیفه ش عمل نکنه و از مرد انتظار تقوا داشته باشه .اگه به همین راحتی بود یوسف یوسف نمیشد.

خدا گفته بخواه ولی قرار نبوده زحمت نکشی به اندازه زحمت کشیدی؟؟

مطمعنی همه ی اونایی که دارن زحمت کشیدن؟؟

ببین صد تا آدم نشون بدم مثل چی از صبح تا شب کار میکنن 

سالهاسسسس ولی پولی ندارن فقط میگذرونن 

انقد اینو نگید 

من الان از صلح تا نصفه شب کار کنم درست میشه؟

🤣😑🫤😐🫥🤣اره بابا همه بدبختن فقط ما ایرانی خوشبختیم اونا انقد بدبخت و افسرده و روانی و داغون پ مع ...

این سایت های که صبح تا شب تبلیغات خواننده بازیگر هاست رو ول کن چون خیلی از اینا وظیفه اشون اینه با تبلیغات سلبریتی ها سبک زندگی جوانان رو مبتذل کنن.

برو تو اینترنت جستجو کن طلاق های بازیگران و خواننده ها یا خیانت ها بین شون... یا جستجو کن بستری شدن در تیمارستان فلان خواننده....

بعد ببین چی نوشته...

من خواهر هم دانشگاهی خودم با یک خواننده ازدواج کرد.

از نزدیک می‌دونم وضع زندگی اینا چطوریه...

اصلا ارزش حسرت خوردن نداره...

اگر پول میخوای برنامه ریزی و کار و تلاش و آنلاین شاپ و کلی راه هست سوره واقعه رو هر روز بخون خیلی زود نتیجه اش رو میبینی

خب بله کارگر درآمدش از یه تاجر کمترهممکنه یکی با یه تلفن میلیاردها پول حروم بیاد تو حسابش اون یکی صب ...

همون کارگره میگه کاش بلد بودم جای تاجره بودم😂😂

کجای کاری ؟؟؟ اکثرا که ندارن کفر میگن 

مطمعنی همه ی اونایی که دارن زحمت کشیدن؟؟ببین صد تا آدم نشون بدم مثل چی از صبح تا شب کار میکنن سالهاس ...

خود قرآن گفته 

لیس للانسان الی ما سعی 

بله اگر کار کنی مشکلات مالی ات حل میشه 

البته کار وظیفه زن نیست شوهرت رو تشویق کن بیشتر کار کنه از ۸ صبح تا ۱۰ شب که می‌تونه سر کار بره حداقل 

خود قرآن گفته لیس للانسان الی ما سعی بله اگر کار کنی مشکلات مالی ات حل میشه البته کار وظیفه زن نیست ...

عزیزم‌شما سه جا کار میکنه 😂😂

دیگه داره شکافتن میشه 

بنده خدا جونی نداره دیگهههههه

این چه حرفیه اخه 

ب

همون کارگره میگه کاش بلد بودم جای تاجره بودم😂😂کجای کاری ؟؟؟ اکثرا که ندارن کفر میگن

بحث شما دعا بود که عرض کردم دعا اگز ۱۰ اثر دارد یکی از آن حاجت شماست. ضمن اینکه خدا بدون اسباب و سبب ‌کاری نمی‌کند 

یعنی باید کار کنید باید حقوق دریافت کنید باید این حقوق  مثلا پس انداز شود ارزشش حفظ شود تا بشود با آن مثلا خودور خرید تازه اگر دزد خودرو را ندزدد اگر خودرو تصاف  نکند.اگر سند خودرو مثلا تقلبی و مشکل دار نباشد .یکی از اینها و موارد دیگر درست نباشد شما صاحب خودرو نمی‌شوید.

فقط و فقط سوالات معرفتی دینی خودتون بپرسید و سوال شخصی نپرسید .......................................................................................................جهت دفع شیاطین انس اللهم صل علی محمد و آل محمد