2777
2789
عنوان

برا پونزده نفر چقد سوسیس بگیرم

319 بازدید | 27 پست

دورهمی داریم شام. میخوام ساندویچ سوسیس هندی و ساندویچ مرغ درست کنم

چقد سوسیس بگیرم؟

بعد کوکتل بهتره یا هاتداگ؟ چندتابچه هم هست میترسم هاتداگ تند باشه، با کوکتل میشه هندی درست کرد؟

تا غزل هست دل غمزده ات مال من است........من به دنبال تو، چشم تو به دنبال من است........

سوسیس آلمانی بگیر ۲۰ تا بخر

هروقت امضام دیدین 💜لطفا برای سلامتی خانوادم 💋صلوات بفرستین💖لایک کنین💖💜💖💜💚 منم صلوات بفرستم واستون💖💖💖💖💖💖💖 خـدایـا ببخش من و فردا مسیر درست و جلو راهمون بزار محتاج صلوات همتون هستمم برای زنـدگـیم💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖

سوسیس بندری شنیده بودم هندی نه

هروقت امضام دیدین 💜لطفا برای سلامتی خانوادم 💋صلوات بفرستین💖لایک کنین💖💜💖💜💚 منم صلوات بفرستم واستون💖💖💖💖💖💖💖 خـدایـا ببخش من و فردا مسیر درست و جلو راهمون بزار محتاج صلوات همتون هستمم برای زنـدگـیم💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وزن میگی؟ ۲۰ تا چندکیلو میشه؟

شهر ما وزنی نیست میریم یخچال خودمون هر چندتا بخواییم میبریم

اگر شهرتون دایان داره از اونا بگیر

دونه آیی ۸/۹ تومن میدن سوسیس و ۲۰ تاش میشه

۲۰۰ تومن

آلمانی موجود نداره، خونگیه

پس خیلی قراره گرون باهات حساب کنه