2777
2789
عنوان

مگه خدا نمیگه از من بخاید زیاد بخاید

| مشاهده متن کامل بحث + 647 بازدید | 73 پست

نه تو بحث مال پ ثروت ولی من یه دعایی رو تقریبا 18 ساله دارم هرسال هرروز و هرشب از خدا میخوام ولی نشده

همیشه میگم حتما جای دیگه جبران کرده و خودمو اینطور قانع میکنم

شماهم نماز و روزه رو کنار نذار عزیزم... بنظرم اونا خودشون باعث ارامش روحن 

این چند ماه می‌گفتن تو غزه خانم ها کلاس قرآن برگزار میکنند.

چند نفر مداح و ..‌. که از ایران رفتن مناطق تخریب شده لبنان میگن یکسره یکسری مردم و مجروحین الحمدلله میگفتن و خداروشکر میکردن.

شما روحیه این مسلمان ها رو ببین.

اینا مست خدا هستن. یعنی واقعا عاشق خدا هستن. خونه اشون کلی آسیب دیده برخی شون با نان خالی دارن میگذرونن، بچه هاشون ممکنه کلی از سرما و ..‌. غر بزنن اما اینقدر با روحیه و با نشاط هستن...

اون وقت برخی از ماها خواسته امون برآورده نشه میگیم خدایا نماز روزه رو کنار میذارم ها! خواسته ام رو بده! در حالیکه خدا هیچ نیازی به ما و اعمال مون نداره! این انسان ها هستند که به شدت محتاج درگاه باعظمت پرودگار هستند.

خداوندا قاتلین ظالم کودکان معصوم و مظلوم فلسطینی رو نابود کن/

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یعنی به‌خاطر اینکه دعات برآورده نمیشه میخوای روزه نگیری؟! عزیزم انجام واجبات و ترک محرمات بر هر کسی ...

اعتماد کردم

از دل من خبر نداری 

هی میگن خدا یه نظر کن 

انگار نه انکار

نظر کردن خدا به بندش هم حکمت داره؟؟

این چند ماه می‌گفتن تو غزه خانم ها کلاس قرآن برگزار میکنند.چند نفر مداح و ..‌. که از ایران رفتن مناط ...

حرف شما متین ولی تروخدا بحث رو اونور نکشونید همین کشور خودمون باشید خیلی دل خوشی از اونا نداریم حالا بخوایم خودمونم باهاشون مقایسه کنیم

یه راه دیگه هم بهت بگم میگن شکر نعمت، نعمت ات افزون کند، کفر نعمت از کفت بیرون کند...هیچ وقت حتی در ...

میدونی انقد ناامیدمممم

اصلا تهذخط و میبینم

هی به تشییع جنازه فکر میکنم

بعد من الان میتونم امیدوار باشم و بگم؟

نه تو بحث مال پ ثروت ولی من یه دعایی رو تقریبا 18 ساله دارم هرسال هرروز و هرشب از خدا میخوام ولی نشد ...

درود بر شما 

شاید هم مصداق و عسی ان تکرهوا شیئا و هو خیر لکم.... باشه...

یعنی خودت ندونی و اون دنیا بفهمی که نرسیدن به اون خواسته خیری توش بوده ؛

برای ثروت خواندن هرشب سوره واقعه خیلی موثره برای موارد دیگه دعا بعد نماز و موقع افطار موثر هست.

ببین میگن برای چیزهای کوچک هم دعا کنید.موقع دعا خیلی مهمه این که دعا کی بره آسمان که مستجاب برگرده ؛ ...

الان هرسال عید فطر میگم خدایا عیدیمو بده 

انگار نه انگار😂😭

خود خدا گفته از من همه چی بخاینمن خیلی میخام ولی هرروز بدتر میشه مگه خدا نگفته؟؟

خودخداهم میخواد رزق بده ،برای دادن رزق باید کار و تلاش کرد ، مهاجرت و تغییرشغل داشت، اگه همه اینکارهارو بکنی بی شک جوابش راهم میگیری .

سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....
درود بر شما شاید هم مصداق و عسی ان تکرهوا شیئا و هو خیر لکم.... باشه...یعنی خودت ندونی و اون دنیا بف ...

اره دقیقا به اینم فکرکردم اتفاقا... ولی خب تو این هجده سال سختی. هایی کشیدم بابت این که منو اندازه چهل سال بزرگ کرد دیگه واقعا سپردمش به خدا چون قطعا یه حکمتی داشته که یه نفر از بدو تولد با خوشی بدنیا اومده و یه نفرم مثل من از بدو تولد با استرس شب ها خوابیده

انشالله ارامش نداشته این چند سال مجردیم تو زندگی متاهلیم جبران بشه🙃

مشکل اینه که ما فکر می‌کنیم هرکسی غرق در پول و ثروت بود دیگه درهای رحمت ها به روش بی حد و اندازه باز ...

نشون بدم کسی که از صبح تا شبببب سگ دو زده و فقیرههه

ولی یکی با تلفن زدن میلیاردرههههه

چه ربطی داره الان سلنا گومز نه نماز میخونه نه روزه اما ثروت از سر و روش میباره

ببین این خواننده های آمریکایی ثروتمند رو من یکسری رفتم سبک زندگی هاشون رو بررسی کردم.

برخی شون به دلیل مشکلات روحی روانی هر چند ماه تیمارستان بستری میشن.

بعدش اینا خیلی هاشون معتاد هستند و گاهی این اعتیادشون تو برنامه ها براشون آبروریزی درست کرده که بارها پیش اومده،

بعد یکسری پسرا به این خواننده های زن به چشم هوس رانی نگاه میکنن و میان از اینا سواستفاده میکنن و میرن و اینا کلی از خیانت و روابط دوستی آسیب روحی میبینن.

خیلی از فرزندان پادشاهان و بازیگران و خواننده ها که در ثروت فراوان بودن خودکشی کردند.

مال بی برکت که برای آدم آرامش و آسایش نیاره به چه درد میخوره ؟!