2821
2789
عنوان

بچه مدرسه ای

305 بازدید | 38 پست

سلام خانما من دخترم هشت سالشه خیلی مظلوم وحرف گوش کن یعنی بدون اجازه من هیچ کاری نمیکنه حتی اگه کسی ی خوراکی بهش بده تامن اوکی ندم نمیگیره

حالا تومدرسه ی دوست داره بدون اجازه میره سر کیف دخترم خوراکیاشو برمیداره نصف میکنه نصفشو میخوره نصفشومیده دخترم

وازخوراکیاخودش ب دخترم نمیده یا اگه بده خیلی کم

بنظرتون من چکارکنم؟ ب معلم بگم ب خانواده دختره بگم یاخودم برم به دختره بگم درضمن دختره دختردوستمه کلی رودروایسی دارم باهاش

دخترمم هرچی بهش گفتم ازحق خودت دفاع کن اصلاخوراکیاتونده ولی باز اون زورگو دخترمن مظلوم

خدایا سپاسگزارم سپاسگزارم سپاسگزارم 

اینکه دخترت بدون اجازه ی شما خوراکی برنمیداره حتی این خیلی خیلی بده

Afsaneh_67 و کاربری شانزدهم سابق😃متاسفانه حقیقت براتون تلخه و گزارش میزنین😉ریپلای بیخود و بی جهت مساوی هست با تگ کردن نی نی یار…احترام خودتو نگه دار دوست عزیز❤️

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

یعنی تو همون خط حرف گوش کن موندم

دختر منم هشت سالشه،برای یه گوش دادن به حرف من هزار اما و اگر باید بیاره آدمو خل میکنه

بگو که نیستی فقط خدای جانمازها❤بگو که چاره سازی و خدای چاره سازها❤بگو که نیستی فقط خدای در سجودها❤تو در قیام سروها،تو در خروش رودها❤تو در هوای باغ ها،میان شاه توت ها❤تو بر لب قنات ها،تو در دل قنوت ها❤خدای من،چه بی خبر قدم زدم کنار تو❤رفیق من،چه دیر آمدم سر قرار تو❤قرار من،قرار لحظه های بی قرار من❤خدای من،یگانه ی همیشه در کنار من❤❤
اگه الان یاد نگیره که فردا نمیتونه خودش حقشو بگیره

میدونم ولی نمیدونم چکارکنم تابتونه ازخودش دفاع بکنه متاسفانه خیلی آروم ومظلوم باراومده برعکس باباش که خیلی زورگو اگه بهش الان این قضیه بگم کلی دعوا به وجودمیاره

چقدر بدم میاد از بچه مظلوم

پسر خودمم همینطوری بود. الان کلاس دومه. توی پیش دبستانی انقد بهش گفتم که الان از اون سر بوم افتاده. گاهی وقتا هر چقدر بهش التماس کنن چیزی به کسی نمیده😅

باید خیلی باهاش صحبت کنی. فایده نداره به معلم بگی یا خودت بری پیش دختره. خود دخترت تنها کسیه که میتونه این شرایطو درست کنه.

شما یاد دادی فقط فقط حرف گوش کن باشه هرکی هر چی گفت بگه بله؟

اره ولی الان هرچی میگم خودش میگه زورم بهش نمیرسه میره سرکیفم نمیدونم بگم چکارکنه؟ گریه کنه ب معلم بگه خوراکی نبره چکارکنه

به مدرسه و معلم ربطی نداره

این تربیت غلط اون بچه است

حتما به مادرش نگو

در ضمن میگی دخترم نمیگه ولی خودت هم رودربایستی داری خوب دخترت از شما یاد گرفته

من تو مهد یک بچه ای مدام به دخترم میگفت باید برام کادو بیاری تا باهات دوست باشم

یک روز دم مهد مادر دیدم بهش گفتم

گفتمم بخاطر بچه خودت وگرنه من هر روز یک چیزی میدادم

مادره بهش برخورد پرید به من

بعد هم به بچه اش گفته بود دیگه سمت بچه من نیاد

گغتم به د ر ک